Şimdi Ara

LOGİTECH K360 KABLOSUZ KLAVYE 189TL ÜCRETSİZ KARGO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
2.993
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Alacak arkadaşlara hayırlı olsun. 10 senedir kullanıyorum.(60 TL'ye almıştım galiba.) Maşallah hiç sıkıntı çıkarmadı. Media(ses, ileri-geri, pause) tuşları benim için büyük artı. Tek eksiği backlit olmaması. Laptop için ideal. Bazı laptop klavyeleri gibi çok küçük değil, numpad mevcut. Benimkinde çift kalem duracell pil var. Ne zaman taktım hatırlamıyorum. Halen bataryası iyi seviyede gösteriyor. Logitech SetPoint yazılımını yüklemeniz lazım. Logitech'in yeni ürünlerinin yazılımı olan Logitech Options'ı desteklemiyor.

Ekteki resimde görülen victorian desenli olanını almıştım. Kısa bir süre için desenli modellerini piyasaya sürmüşlerdi.

• Alacak arkadaşlara hayırlı olsun. 10 senedir kullanıyorum.(60 TL'ye almıştım galiba.) Maşallah hiç sıkıntı çıkarmadı. Media(ses, ileri-geri, pause) tuşları benim için büyük artı. Tek eksiği backlit olmaması. Laptop için ideal. Bazı laptop klavyeleri gibi çok küçük değil, numpad mevcut. Benimkinde çift kalem duracell pil var. Ne zaman taktım hatırlamıyorum. Halen bataryası iyi seviyede gösteriyor. Logitech SetPoint yazılımını yüklemeniz lazım. Logitech'in yeni ürünlerinin yazılımı olan Logitech Options'ı desteklemiyor.

Ekteki resimde görülen victorian desenli olanını almıştım. Kısa bir süre için desenli modellerini piyasaya sürmüşlerdi.

LOGİTECH K360 KABLOSUZ KLAVYE 189TL ÜCRETSİZ KARGO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muyanikceng -- 14 Ekim 2020; 19:4:35 >

• Siteye giremiyorum cidden bıktırıyorlar.

• Site açmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızıl ay

Siteye giremiyorum cidden bıktırıyorlar.

2-3 dakikada gec açıyor biraz

• Ulan var ya hemen bitirmişsiniz... Fiyat çok iyi alacaktım tükenmiş :(

• https://www.teknosa.com/logitech-mk330-kablosuz-combo-tr-klavye-mouse-set-920003988-p-125200285?_sgm_campaign=scn_4e8765c0109cc000&_sgm_source=125200285&_sgm_action=click
    Mk330 sepette 215 TL. Diğer sitelere göre uygun fakat k360 a göre klavye büyük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şubatta 130 liraya denk getirip almıştım, tuşlar dışa doğru hafif şişkince parmaklarımı rahatsız edince iade etmek durumunda kaldım. Dizüstü bilgisayarın klavye deneyimiyle çok zıt bir hissi vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Şubatta 130 liraya denk getirip almıştım, tuşlar dışa doğru hafif şişkince parmaklarımı rahatsız edince iade etmek durumunda kaldım. Dizüstü bilgisayarın klavye deneyimiyle çok zıt bir hissi vardı.

Laptop klavyesi hassasiyetinde ve sessizliğinde, tam boy (numlock dahil) harici klavye arıyorum. Çok uçuk fiyat olmamalı. Var mı öneriniz?

• 6 senedir kullanıyorum. 30TL'ye almıştım coral fan desenli olanını. M325 fareyi de aynı şekilde coral fan desenli almıştım ayrı olarak, o da 30TL idi. İkisi de hala taş gibi.

PC'yi TV'ye bağlı kullanıyorum. Bunlar da bana eşlik ediyorlar. Klavyenin üzerinde çocuk tepiniyor, bana mısın demedi. Fareyi kemirdi, kenarları soyuldu biraz ama hala göreve devam ediyor.

Unifying alıcısı olması güzel, tek alıcı ile fare klavye birlikte bağlanabiliyor. Unifying destekleyen 6 cihaza kadar tek alıcı yeterli.

Alan pişman olmaz. Uzun yıllar kullanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 18 Ekim 2020; 11:2:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofamof

Laptop klavyesi hassasiyetinde ve sessizliğinde, tam boy (numlock dahil) harici klavye arıyorum. Çok uçuk fiyat olmamalı. Var mı öneriniz?

Alıntıları Göster
    Ben de bulamadım. (numerik tuş takımı olmayan k380i düşündüm ama o da yüksek fiyatlıydı -ayrıca bluetooth ile bağlanıyor-)

Denemek için; ucuza Sony'nin ps3 bluetooth klavyesini aldım, windows'ta çalışmasına rağmen gerçek bir klavye gibi sayılmazdı, hadi bu bana yeterli geldi ama kullandığı bluetooth sürümü dolayısıyla şarjlı piller bile 3-4 hafta anca dayanıyordu. (her şeyden önemlisi, sıkıntı yaratan 30 dk'de bir uyku moduna geçiyordu, basılan ilk tuşla uyanıp 1sn sonra klavye algılıyordu, bunu da kaldırdım, iade etmedim.)

K360 klavye çok övgü alıyor ben iki gün kullanıp iade ettim, sağlam dayanıklı gözüküyor fakat dediğim gibi tuşlara basma hissiyatı rahatsız etti.

• ofamof kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Logitech K375s modeline bakmanızı öneririm. En uygun fiyat şu an Teknosa'da (269TL). Teknosa'nın internet stoğunda yok ancak mağazalarda bulabilirsiniz.

Selamlar.

• çok özür dilerim bu klavyeden alıp elinde fatura olan varsa rica etmek zorunda kaldım gerçekten konuyu hortlatmak istemezdim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.