Şimdi Ara

LPG fiyatlarında büyük ayarlama yapılacak deniliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sizlere bir sorum olacak. benzinli bir araba almaya karar verdim ve LPG taktıracaktım. Ancak banka da çalışan eşime banka müdürü bir kaç lpg satıcısından aldığı bir bilgiyi vermiş. Dediklerine göre LPG ve benzin arasındaki uçurumu kapatmak için devlet sağlam bir ayarlama yapacakmış ve fiyatları yükseltecekmiş.

Konu hakkında benim gibi birşeyler duyan var mı?

• LPG'nin fiyatı yükselirse hiç lpg satmasınlar zaten. Benzinli araba 7 litre yakıyorsa LPG'li araba 9 litre yakıyor.
  • maliye bakanı habertürkte izledim doğalgaza ağırlık vereceklermiş cng istasyonları açılacak yakında.
  • alsinlar o zaman o pompalari kendilerine takip takip sakalassin, gulussun, eglensinler.

Ulasim luksu de asti artik.

En az yakan araba her km yol icin yere 20 25 kurus atar hale geldi.

4 km yol 1 lira oldu...
  • Normal bir gelişme. Başka birşey beklenemezdi.
  • O ona demiş, öbürü de berikine demiş, miş de miş Fısıltı gazetesinin tirajı hiç düşmüyor.

Belki denildiği gibi bir duyum vardır ama o duyumun aslı var mı, veya gerçekleşir mi, ne zaman olur? Ohooo... bitmez bu hikaye
  • bankacı keklemiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • böyle bir şey olamaz,zaten lpg litre bazında benzinden fazla yakıyor.

cng dönüşümü güzel olur ama,devletimiz ona da temizinden güzelinden ağırından bir vergilendirme getirir...
  • bu haber benim için kötü oldu. hanımın arabası otomatik vites lpg li benim dizel. lpg benzin fiyatına gelirse otomatikman hanım benim arabaya el koyar bende ego ya da personel servisine dönüş yaparım
  • Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
  • devlet cari açığı kapatmak için çabalıyor bu yüzden ithal her ürün aşırı vergilenebilir.
  • Hah ha ha...Yetmez ama evet derim buna...
  • lpg 5
    motorin 8
    benzin 10 lira olsun.

ama tek seferde.

soft olmasin hard olsun.

acitsin biraz %3'u, %5'i, %10'u hissetmiyor vatandas.
    %80, %90 olsun ki olayin tadi ciksin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratt45 -- 4 Mayıs 2012; 12:46:52 >
  • kedidir o kedi...
  • Dur vatandaş daha yeni düştü diye sevindik kursağımızda bırakmayın hevesimizi İzmir'de 2,37 şu an kartın limiti gelince fulleyelim depoyu

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirli1713 -- 4 Mayıs 2012; 13:27:15 >
  • Bp de lpg 2.19 tl
  • sanmam. Lpg yaz aylarındaki fiyatlara geriledi. Üstüne fahiş bişeyler koymazlar.(Umarım)
  • konyada en ucuz 2.29 normali de 2.40 civarında...gelecek zamlar şaşırtıcı olmayacak tabii, geçen maliye bakanı tvde ' araplara gittim garibanı sübvanse edin zengini bırakın dedim' derken, uçağı gemiyi sübvanse edip gariban çiftçinin asgari ücretlinin kullandığı lpg benzine geçiriyosun diyemedi karşısındaki..
  • yapamazlar bu yapılan bile çok acımazsızca, unutmayın doğalgazın girmediği evlerde insanlar halen tüp kullanıyor, tüplerin içinde lpg olduğu için onada zam geliyor bir tüp 70 tl olmuş daha fazlasını kimse kaldıramaz...

ayrıca bugün bir haber okudum, kimyacılara itici gaz olarak satılan lpg nin vergisi sıfırmış bunu fırsat bilen bazı uyanıklar istasyonlarda satmış bunun tespiti yapılmış, bunu önlemek için çalışma yapacaklar...

bir haber daha vereyim uzun süredir petrol*dolar seviyesini takip ediyorum biri çıksa diğeri iniyor, biri düşse diğeri artıyordu, sonuç aynıydı ancak birkaç gündür hem petrolde hem dolarda düşüş oldu ilk defa, buda ülkeye giren petrolun fiyatını bir hayli düşürecek, ilerleyen günlerde sağlam indirimler bekleyin hem benzine hem gaza hem dizele....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozghcttpli

Merhaba,

sizlere bir sorum olacak. benzinli bir araba almaya karar verdim ve LPG taktıracaktım. Ancak banka da çalışan eşime banka müdürü bir kaç lpg satıcısından aldığı bir bilgiyi vermiş. Dediklerine göre LPG ve benzin arasındaki uçurumu kapatmak için devlet sağlam bir ayarlama yapacakmış ve fiyatları yükseltecekmiş.

Konu hakkında benim gibi birşeyler duyan var mı?

buna ancak gülerim. lpg ye zam gelse millet mutfak tüpü takar biner. mutfak tüpüne de hükümet zam yapamaz. çünkü oy kaynağı olan fakir halkın tepkisinden korkar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.