Şimdi Ara

lpg ısıtıcısı ve faydaları (easy starter)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
15.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lpg ısıtıcısı (easy starter )Sektörümüzün emektar mak mühendisi ve step tanklarının eski sahibi Tayfun HADİMLİ tarafından üretilmiştir.

Kısa mesafe araç kullanıcıları için son derece yararlı ve yakıt tasarrufunu %12 ila %18 arasında arttırdığı yapılan tesler sonucunda ortaya çıkmıştır.

Lovato markasının yakın mesafe kullanıcıları için ve soğuk ülkeler için tasarladığı sistemle işlevsel özellikleri aynı ama yerli sermayenin gururu.

Özellikle benzin tüketiminden şikayet eden kullanıcılarımıza tafsiye ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....ŞAFAK OTOGAZ.... -- 20 Aralık 2011; 13:49:20 >

• nedir ne değildir fiyatı nedir hangi marka kitlerle uyumludu
  • MMO onay verdi mi?
  • Nereden güç alıyor bu ısıtıcı ?
  • konuyla ilgili bilgi bekliyorum. Atiker safe fast sisteme uygun mudur. Fiyatı nedir nasıl calışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Nereden güç alıyor bu ısıtıcı ?

her şeye atlamasan olmaz nerden alıyorsa gücünü alıyor işte

bu arada banada bundan lazım ...hanım 2.5 km lik yol ile işe gidiyor zaten son 500m de felan gaza geçiyordur takipteyim ustam bilgilendir bizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profesör pato -- 21 Aralık 2011; 23:31:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Physio_

quote:

bu arada banada bundan lazım ...hanım 2.5 km lik yol ile işe gidiyor zaten son 500m de felan gaza geçiyordur takipteyim ustam bilgilendir bizi.

E iyi de illa bir yerden enerji alacak:) Benzin az gitsin diye ayda bir aku degistirme sonra:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: doenitz

nedir ne değildir fiyatı nedir hangi marka kitlerle uyumludu

Her kite uyumlu aslında markayla çok bağlantısı yok. Buharlaştırıcıdan önce takılıyor likit olan lpgyi buharlaştırıçıdan önce gaz fazına geçiriyor. sabahları 1 dakika sürüyor gaza geçmesi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Physio_

quote:

E iyi de illa bir yerden enerji alacak:) Benzin az gitsin diye ayda bir aku degistirme sonra:)

Enerjisini aküden alıyor ançak kontak açılıp araç çalışmaya başladıktan sonra çalışıyor. dolayısıyla bir sorun teşkil etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: doenitz

konuyla ilgili bilgi bekliyorum. Atiker safe fast sisteme uygun mudur. Fiyatı nedir nasıl calışıyor

Fiyatı 150 tl olaçağını sanıyorum. ben şu anda deniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mscsi

MMO onay verdi mi?

ECER 67-01 belgesi için müracat edilmiş . yakın zamanda belgesi çıkaçak diye biliyorum.
  • Konuyla ilgili detaylı bilgi '' thadimli@gmail.com '' dan alabilirsiniz.
  • Merhaba asym usta siz test ettinizmi karbiratörlü araçlarada daha verymly olacagyna tahmin ediyorum daha fazla bilgi verirseniz sevinirim
    info@cetinsayotogaz.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çetinsayotogaz -- 22 Aralık 2011; 10:15:30 >

• Tam emin olmama rağmen ilk izlenimlerim 30 kilometre daha fazla yol yaptım. ançak karma yolda açık yol fazla idi. depoyu tekrar doldurdum. sonucu gene yazarım.
  • tse sertifika alınmış ve atiker safe fast sisteme uygunsa taktırmayı düşünüyorum.
  • bu sistem brc sistemler içinde uygulanabilir mi?
  • bu sistemi BRC nin forumunda ben dile getirdim, daha sonra orada benim mesajlarımı gören muğlalı bir arkadaşta buna benzer bir sitem üzerinde çalıştığını ve nasıl yaptığını özelden bana açıkladı, ancak yaptığımız araştırmalarda konyadan birisi bizden önce patentini almış görünüyordu. ve bizde fazla üzerine düşmedik. orada görüştüğümüz arkadaşın nick: lord191184

tıkla
    http://goo.gl/59pQg

pm.den gönderdiği en son mesaj aşağıda

quote:

lord191184
    Junior Member
    slm
    Ben projeyi 2007 yılında düşündüm ama patent için 1500 2000 lira arası masraf çıkınca askıya aldım. Birde lpg li arabam olmadığı için test edemedim ya çalışmassa diye kuşkulandım teorikte çalışması lazım ama genede test etmeden karar vermek istemedim. Şimdi Lpg regulatörü yada mikserine 2 tane devirdaym borusu girişi vardır. 2 tane termostat takıyoruz bunlar 40 derecenin altındayken su geçişini kapatıyor, yani motordan bağımsız oluyor. sonra 2 tane t boru monte edip kendimiz devirdaym borusu yapıyoruz bu boruya devirdaym motoru ile ısıtıcı koyuyoruz. 40 derecenin altında olunca termostat devreyi kapatıyor devirdaym motoru ve ısıtıcı sadece mikser yada regulatörü ısıtıyor. 4 5 dakikada hazır hale geliyor. Çoğu projeler motoru ısıtmak üzerine kurulmuş kos koca motoru ısıtmaya akü yeter mi bence ısıtıcı olarak dizel arabalarda olan buji uygun, küçük bir devirdaym motoru 2 tanede termostat.Ben projeyi 2007 yılında düşündüm ama patent için 1500 2000 lira arası masraf çıkınca askıya aldım. Birde lpg li arabam olmadığı için test edemedim ya çalışmassa diye kuşkulandım teorikte çalışması lazım ama genede test etmeden karar vermek istemedim. Şimdi Lpg regulatörü yada mikserine 2 tane devirdaym borusu girişi vardır. 2 tane termostat takıyoruz bunlar 40 derecenin altındayken su geçişini kapatıyor, yani motordan bağımsız oluyor. sonra 2 tane t boru monte edip kendimiz devirdaym borusu yapıyoruz bu boruya devirdaym motoru ile ısıtıcı koyuyoruz. 40 derecenin altında olunca termostat devreyi kapatıyor devirdaym motoru ve ısıtıcı sadece mikser yada regulatörü ısıtıyor. 4 5 dakikada hazır hale geliyor. Çoğu projeler motoru ısıtmak üzerine kurulmuş kos koca motoru ısıtmaya akü yeter mi bence ısıtıcı olarak dizel arabalarda olan buji uygun, küçük bir devirdaim motoru 2 tanede termostat. msn adresim *******@msn.com chatten de detaylı konuşabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 25 Aralık 2011; 22:38:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: engink

tse sertifika alınmış ve atiker safe fast sisteme uygunsa taktırmayı düşünüyorum.

TSE değil ECER 67-00 belgesi almak için müracat etti. Belge bekleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

bu sistemi BRC nin forumunda ben dile getirdim, daha sonra orada benim mesajlarımı gören muğlalı bir arkadaşta buna benzer bir sitem üzerinde çalıştığını ve nasıl yaptığını özelden bana açıkladı, ancak yaptığımız araştırmalarda konyadan birisi bizden önce patentini almış görünüyordu. ve bizde fazla üzerine düşmedik. orada görüştüğümüz arkadaşın nick: lord191184

tıkla
    http://goo.gl/59pQg

pm.den gönderdiği en son mesaj aşağıda

quote:

lord191184
    Junior Member
    slm
    Ben projeyi 2007 yılında düşündüm ama patent için 1500 2000 lira arası masraf çıkınca askıya aldım. Birde lpg li arabam olmadığı için test edemedim ya çalışmassa diye kuşkulandım teorikte çalışması lazım ama genede test etmeden karar vermek istemedim. Şimdi Lpg regulatörü yada mikserine 2 tane devirdaym borusu girişi vardır. 2 tane termostat takıyoruz bunlar 40 derecenin altındayken su geçişini kapatıyor, yani motordan bağımsız oluyor. sonra 2 tane t boru monte edip kendimiz devirdaym borusu yapıyoruz bu boruya devirdaym motoru ile ısıtıcı koyuyoruz. 40 derecenin altında olunca termostat devreyi kapatıyor devirdaym motoru ve ısıtıcı sadece mikser yada regulatörü ısıtıyor. 4 5 dakikada hazır hale geliyor. Çoğu projeler motoru ısıtmak üzerine kurulmuş kos koca motoru ısıtmaya akü yeter mi bence ısıtıcı olarak dizel arabalarda olan buji uygun, küçük bir devirdaym motoru 2 tanede termostat.Ben projeyi 2007 yılında düşündüm ama patent için 1500 2000 lira arası masraf çıkınca askıya aldım. Birde lpg li arabam olmadığı için test edemedim ya çalışmassa diye kuşkulandım teorikte çalışması lazım ama genede test etmeden karar vermek istemedim. Şimdi Lpg regulatörü yada mikserine 2 tane devirdaym borusu girişi vardır. 2 tane termostat takıyoruz bunlar 40 derecenin altındayken su geçişini kapatıyor, yani motordan bağımsız oluyor. sonra 2 tane t boru monte edip kendimiz devirdaym borusu yapıyoruz bu boruya devirdaym motoru ile ısıtıcı koyuyoruz. 40 derecenin altında olunca termostat devreyi kapatıyor devirdaym motoru ve ısıtıcı sadece mikser yada regulatörü ısıtıyor. 4 5 dakikada hazır hale geliyor. Çoğu projeler motoru ısıtmak üzerine kurulmuş kos koca motoru ısıtmaya akü yeter mi bence ısıtıcı olarak dizel arabalarda olan buji uygun, küçük bir devirdaim motoru 2 tanede termostat. msn adresim *******@msn.com chatten de detaylı konuşabiliriz.

Bu arkadaşın anlattığı ile benim kullandığım arasında çok büyük fark var. bu ne olduğunu bilmiyorum ama bir kaplama artı ve eksi alınca ister motor ister araba ısıtabilir. gibi gördüm detaylarını bilmiyorum.

• Tayfun beyin cihazının mazisi çok daha eski, sistemde çok farklı, direkt olarak gaz sistemi üzerine takıldığı için mmo onayı gerekliydi, bu nedenle onayı alabildi mi diye sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSC Elektronik -- 27 Aralık 2011; 17:32:44 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.