Şimdi Ara

LPG'li Astra mı?Dizel Astra mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimdeki şehir içinde 30 kuruş yakan lpgli palio'yu satıp yerine astra alıcam ancak bir türlü karar veremedim mazotlumu alsam yoksa lpgli mi?(daha az yakması bakımından)
    Ayrıca az yakan önerebileceğiniz sedan araba modelleride varsa dikkate alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Kabayev -- 17 Ağustos 2012; 10:31:20 >

• dizel az yakmasına yakıyor aynı zamanda yüksek tork önemli bir unsur fakat dizel aracı alırken farkını kullanıcıdan cıkarması dezavantaj tabi ki ve dün lafı geçiyordu dizel arabaya vergi ek vergi geliyor vs diye son durum ne oldu tam bilemiyorum ama ben lpg li alın ..fakat astrada da bazı lpg sorunları var diye geçiyordu bi araştırın derim..
  • pazarlıkla iyi fiyat verıyorlar dizel için, dizel al rahat et derim, hem vergi avantajında var, lpg taktırdıktan sonra dizelle arasında 5000 tl fark kalıyor, yılda 15-20bin km yapıyorsan 2 yılda amorti edersin.
  • Sahibindene baktımda dizel 24milyardan lpg 17milyardan başlıyor arada baya fark var.
    Bana önerebileceğiniz en fazla 19 milyara kadar dizel araba var mı(tek kriterim az yakması ve sedan olmasıdır)
    Veya astranın 2003 dizel modellerini falan alabiliyorum onları nasıl değerlendiriyorsunuz onlar km de kaç kuruş yakar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Kabayev -- 17 Ağustos 2012; 12:12:49 >
  • Ben olsam benzin+lpg çünkü 1.3 dizelin performansı çok başarılı değil 1.6'ya göre,1.3 dizeli sıkıştırdınmı hemn hararette gözle görülür bir artış oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muammer 42

Ben olsam benzin+lpg çünkü 1.3 dizelin performansı çok başarılı değil 1.6'ya göre,1.3 dizeli sıkıştırdınmı hemn hararette gözle görülür bir artış oluyor.

Benim için performans önemli değil
  • Lpg daha ekonomiktir. Dizel araçların enjektör turbo, yakıt filtresi, partikül filtresi gibi elemanlarıyla uğraşılmaz hele ki ikinci el alınacaksa...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiesta'ya lpg
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dizel Astra. Yıllık vergisi de az. (1.3 altı) Yakıt da ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kabayev

Elimdeki şehir içinde 30 kuruş yakan lpgli palio'yu satıp yerine astra alıcam ancak bir türlü karar veremedim mazotlumu alsam yoksa lpgli mi?(daha az yakması bakımından)
    Ayrıca az yakan önerebileceğiniz sedan araba modelleride varsa dikkate alırım.

Arkadaşım benim fikrimce eğer gücün yetiyorsa ve uzun vadeli kullanacaksan sıfır temiz bir araç al. Dizel yakıtlı ve aracının motoruna devamlı bakım yapıp temiz temiz kafan rahat bir şekilde bin.

Benim tavsiyem bu yönde :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.