Şimdi Ara

LPG Lİ JAZZ MI DİZEL EASYTRONİK CORSA MI MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR HANGİSİ ALINMALI BÜTÇE MAX 30000

• lpg li jazz kullanan ya da dizel astra yada corsa kullanana yokmu arkadaşlar
  • 2. el de hep dizelden uzak durmak lazım. Bakımları tam olarak yapıldı mı öğrenmek lazım sonra karar verilmesi lazım.
  • amacım bir markayı veya modeli yerden yere vurmak değil ama bir japona ancak bir japonu rakip olarak görebilirim. corsaya güzel araba diyenler olabilir herkesin kendi fikri ama ben olsam lpgli jazz alırdım ki honda motorlarının lpg ile uyumu biliniyor. sıkıntı yaşatmayacaktır. artısı da ekstra konfor ve fonksiyonellik olacaktır.
  • alırken ödeyeceğiniz fiyat dışında her açıdan jazz derim...
  • bir servisçi ahbabım otomatik opelden kaçabildiğin kadar kaç demişti aklınızda olsun
  • Motoru bile fiattan alan corsadansa sınıfında en geniş hacmi.olan jazz her zaman iyidir. Multijet motoru sağlam da olsa evveliyatini bilmemek bi lpgli motorun evveliyatini bilmemekten daha çok baş ağrıtabileceği kesindir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    6 yıl önce açıldı
    Corolla mı Megane mi?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle jazz derim...
  • yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar,bana da jazz daha mantıklı geliyo,peki max 30000 bütçeyle JAZZ'a alternatif vereebileceğiniz bi marka var mı,OTOMATİK ve az yakan çok kaçan
  • quote:

Orijinalden alıntı: metu0606

ARKADAŞLAR HANGİSİ ALINMALI BÜTÇE MAX 30000

30 bine bu araçların 0ı satılıyor.
    2. eli alınmaz.
    0ı alıp lpg taktırmak çok daha mantıklı olur.
  • Jazz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi aracın sıfırı 30000 e satılıyor anlamadım,0 km jazz 40 küsürden başlıyo karıştırdınız heralde
  • aslına bakarsan ben de bu ikisi arasında kalmıştım. opel in servisleri çok pahalı ve insan gibi davranmıyolar(mış) yorumlardan bunu görebilirsin forum genelinde.ayrıca japon araçalrının sorunsuzluğu
    jazz al jazz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DMustaine -- 6 Ağustos 2012; 16:13:24 >
  • Yıllarca benzinli jazz kullandım, bir süredir de 2008 easy dizel corsa kullanıyorum..
    Yarı otomatik vites geçişleri sizin için ok ise corsa bence güzel..
    Bu arada LPG istemiyordum, sık sık kapalı yerlere girmem gerekiyor..
  • Jazz için LPG gereksiz. 5-6 litre civarı yakıyor zaten. Motoru yıpratmaya gerek yok.
  • inşallah güzel temiz bi jazz denk gelir de alırız,sahibinden.com da var ama yarısı plakasını gizlemiş.nasipse buluruz,bulamazsak da dizel geri kaçırmayanlara bakmayı düşünüyorum.easytronikte geri kaçırma olmasın,fazla masrafı olmasın diyorum ama yorumlarda JAZZ daha ağğır geldi.dolayısıyla temiz bulursak jazz alacağım inşallah..
  • lpg taktırırsan kar edersin diyo bazısı,bazısı da hiç taktırma diyo,ben en az 3 yıl kullanmayı düşünüyorum ve yılda 10bin km yapacağım lpg taktırmalıyım,taktırmamalı mıyım?
  • jazzz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.