Şimdi Ara

Lüfer Izgara Tarifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

    • Lüferi yıkayın.
    • Kuyruğundan baş kısmına doğru bıçağın sırtı ile pullarını kazıyın.
    • İçini temizleyip yıkayın.
    • Yan taraflarında kıçakla çentik atın.
    • Karın kısmına tuz ve karabiber sürün.
    • Derisini tuzlayıp 15-20 dakika bekletin.
    • Fırının ızgara kısmını ısıtın.
    • Izgara telini yağlayıp balığı yerleştirin.
    • Izgarada her iki tarafını 10'ar dakika pişirin.
    • Balığı servis tabağına alıp turp, soğan, havuç, roka ve limon dilimleriyle süsleyip servis yapın.


    Kaynak: Lüfer Izgara







  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.