Şimdi Ara

lütfen yardım ortak alandan sınava gircem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu fen2 ile mücadele edemiorm artık karar verdim ea2 yapcam mat1 ve 2 im fena değil demin öss 2007 2008 edb sos 2 bölümünü çözdüm 13 net yaptım yaklaşık bana tavsiyeleriniz neler sizce çok mu geç kaldım adam gbi bir çalışma ile edb sos netim artar mı fen 1 imde fena deil tavsiye kitap neler olur ? teşekkürler...

• Yok arkadaşım geç falan değil. Benim arkadaşım geçen sene 1 gün önce ED-SOS a geçti uyumadan bi özet okudu şu anda Galatasaray Universitesi Hukuk bölümünde. Sende son gün bi okuyuver tamamdır dert etme
  • içimi açtım bjkli kardeşim ama son gün olmamıcak ben 2 ay deli gibi uğraşcam..kitap için veya başka önerisi olan ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: @yKuN

Yok arkadaşım geç falan değil. Benim arkadaşım geçen sene 1 gün önce ED-SOS a geçti uyumadan bi özet okudu şu anda Galatasaray Universitesi Hukuk bölümünde. Sende son gün bi okuyuver tamamdır dert etme

Yuh be sallanır da destekli sallanır. Bir kere 1 gün önceden ruhsal açıdan bile geçiş yapılamaz. Ayrıca TM kolay denir genelde gerçekten de kolaydır ama 1 gecede de halledilecek bir şey değildir. Saçma sapan yorumlar yapıp milleti yanılttırma.

Hadi geçti diyelim. 1 gece önceden bölüm değiştirdiğine göre bu adam sayısaldı ve Türkiyedeki en iyi hukuk olan Galatasaray hukuk'u alan dışı olmasına rağmen kazandı öyle mi ?

Az düzgün cevaplar verin milleti yanıltmayın yalan söyleyince elinize ne geçiyor anlamıyorum.

• ya arkadaş işin şakasında herhalde tabiki olmaz ama ben biraz daha mantıklı cevaplar biraz yardım beklorm yarın rehberliğe başvurcam zaten..
  • Bana soracak olursan şuan geçme. Zaman az kaldı ve edebiyat sosyale çok çalışacağından diğerlerini aksatacaksın büyük ihtimal.Ayrıca sosyal 1i de yüksek yapman lazım. En azından dersanede TM bölümü olsaydın sene başından beri sosyal yapmaya alışırdın yani 25in altına düşersen kötü senin için.

Çok kasacağım diyorsun bence bu kasmanı sayısalda devam ettir 55 gün kaldı şurda toparlayamazsan daha da çok stres yaparsın yazık olmasın.
  • zaten ben sos1 i yapıorm onda sorunum yok 23 24 civarı cıkıyor allaha şükür ama edb sos 2 sorunu içi yardım istiorm mat ve geoyu boşlamıycam ?
  • Edebiyat ve sosyali tamamen halletmen 1 ay bile sürmez. Ama sen mutlaka hocalarına danış kendin karar verme.
  • saol.....
  • benim arkadaş sene başından beri günde 12 saat çalışıyor ve şuan say1 290 say2 285 alıyor.Ama sayısal olduğu için bu kadar çok çalışıyor.Sen ea2 yapacaksan hiç korkma otur adam gibi günde 5 saat edb-sos çalış. galatasaray hukuk olmazda başka hukuk olur.Bilirim öss stresini ama çok korkmayın , sakin olup emin adımlarla ilerleyin.Bu yıl olmazsa seneye olur deyin.Ama tamamen salıpda 1 yılınızı heba etmeyin.Çünkü hayatın tek sınavı öss değil.Ales var , kpss var cart var curt var.Hepsi insanın ömründen belli bir zaman çalıyor.Ona göre şimdiden a,b,c planlarınızı yapın

Allah kolaylık versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 20 Nisan 2009; 1:10:18 >
  • saol kardeş bi plan doğrultusunda gitmek şart kesin...
  • Ayrıca bir çok adam gibi bölüm ortak alan dışında olduğundan kazanacağın bölüm işletme iktisat gibi günümüzde iş imkanı çok kısıtlı olan bölümler olacak. Tabi bir boğaziçi veya bir galatasaray işletme iktisat gibi yerleri kazanırsan durum farklı olabilir ama bu da kolay değil. Boğaziçi için ilk 1000e Galatarasay üni için de heralde bi 1400e filan girmen gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.