Şimdi Ara

LYS-5 e giren arkadaşlar dilciler ve öylesine girenler bi bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce sınav zor muydu kolay mıydı nasıldı yorumlarınız nedir? Çevremde dilci yok pek üzerine konusamadım hiç sınavın

(edit: Bana kolay geldi. Özellikle 2012 hariç diğer (2010-2011-2013) lyslerle kıyasladığımda kendime göre, epey kolaydı sanki onlara göre ama ben bodoslama sıçıyor da olabilirim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stormblessed -- 24 Haziran 2015; 15:18:51 >

• sınav zor değildi bence ama sorular fazla çelişkide bırakıcı oldu.beklenenin altında yapan bir sürü arkadaşım var,full çıkaran da duymadım hiç
  • Paragraflari ugrastiriciydi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorular zor değildi ama bnim vaktimi aldı şahsen.Normalde soruların hepsini çözer 70 doğru falan yapardım.Bunda 4 soruya sürem yetmedi 66 doğrum var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dil okuyan aç geziyor boşverin..
  • up
  • 2012 ve 2013'e göre biraz daha zordu ve kalitesizdi sanki, çift cevaplı sorular, cevabı olmayanlar vs. vardı, ben de hiç tam duymadım, 1y bile duymadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 kere ygs ye giren
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dil kontenjanları artmış mı? bilen var mı?
  • Ben baktım sorulara benim hesabıma göre 5 yanlış 5 boş var toplamda. Bir soruyu önceden boş bırakmıştım sonra çözdüm ama optiğe işaretlemedim sanırım, doğru çıkmış soru. Onu eğer işaretlediysem 5 yanlış 4 boş olacak.

Normalde 72-75 arası çıkarıyordum net, bu sonuçlara göre 68,75 ya da 69,75 gelicek. Beklediğimden kötü geçti yani diyecek bir şeyim yok.
    Sınavda zorlanmadım da cevaplarına bakarken hala anlamadığım sorular var, sınavları adam gibi hazırlayabilen ELS'ye falan hazırlatsalar daha iyi olur.
    Anlamca en yakın anlam sorularını hele Türkçeden çevirip falan hazırladılar sanırım öyle cümleler görmedim hayatımda saçma sapan.
  • newpower13 kullanıcısına yanıt
    mütercim tercümanların ne kadar kazandığından haberin yok heralde? ya da çevirmenlerin?
  • stormblessed kullanıcısına yanıt
    öylesine girdim 3y'ım var. özel okul mezunu vs. değilim,sınav için tek deneme çözmedim. ama geçen yıl ilk defa dil sınavına girdim ve oradaki tecrübelerim bana yardımcı oldu. örneğin türkçeye çevirme sorularında cümleyi şıkları hiç okumadan kafamda çevirdim sonra şıklarda aradım. paragraf soruları zorladı. onun dışında ben hiç alışkın olmadığım için miydi bilmem ama geçen yıl daha zor gelmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: nope93

öylesine girdim 3y'ım var. özel okul mezunu vs. değilim,sınav için tek deneme çözmedim. ama geçen yıl ilk defa dil sınavına girdim ve oradaki tecrübelerim bana yardımcı oldu. örneğin türkçeye çevirme sorularında cümleyi şıkları hiç okumadan kafamda çevirdim sonra şıklarda aradım. paragraf soruları zorladı. onun dışında ben hiç alışkın olmadığım için miydi bilmem ama geçen yıl daha zor gelmişti

tebrik ederim 3y cok iyi. ygs nasıldı? benim de 3y var sanırım lysde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stormblessed kullanıcısına yanıt
    hocam ben de tebrik ederim 20k ygs 3 ama obp düşürecek gibi görünüyor
  • Geçen seneye göre nasıldı peki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.