Şimdi Ara

LYS NETLERİNİZ (15.00 e kadar tahmini)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar tahmini kaç netiniz gelir ?

ben 65 bekliyorum

• 30
  • cevapları kontrol etmeyi düşünmüyorum ama matematikten 30 geometriden de 20 net filan olur
  • yanlışlıkla 2 kez mesaj atmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Mentor -- 19 Haziran 2010; 14:52:30 >
  • forumun en düşük matematik neti bende olacak.. 20 25 arası.. daha düşük gelirsede şaşırmam..
  • Matematik 40, Geometri 22 civarı olur sanırım.
    Zordu bence sınav. Daha da düşük olabilir.
  • abi ben anlamıyorum ya yüksek yapanlar konu açıyo resmen hava atmak için başka birşey içinse bnde ne olayım. afferin iyi b.. yemişin ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 75 civarı gelebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzeyirx

abi ben anlamıyorum ya yüksek yapanlar konu açıyo resmen hava atmak için başka birşey içinse bnde ne olayım. afferin iyi b.. yemişin ;)

dostum sakin ol
  • quote:

abi ben anlamıyorum ya yüksek yapanlar konu açıyo resmen hava atmak için başka birşey içinse bnde ne olayım. afferin iyi b.. yemişin ;)

hocam sakin ol

ben zaten bu sene öylesine girdim, üni okuyorum

65 de çok yüksek değil zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtyilmz07

quote:

hocam sakin ol

sende :D bir başkasın adamı dahada delirtcen
  • quote:

Orijinalden alıntı: vazzie

quote:

Orijinalden alıntı: umtyilmz07

quote:

hocam sakin ol

sende :D bir başkasın adamı dahada delirtcen

harbiden öyle olmuş

ben hani tercih yapmıycam rahat ol manasında demiştim ama ...

• 63 tahmini değil ama baktm cevplara
  • 60-62 civarı bir şey yaptım.Çok boktan geçti ya.Fen kasıp kurtarırım inşallah.
  • 53.5 net yaptım ya offfff ılk 100 bın gırermıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceminec -- 19 Haziran 2010; 16:11:57 >
  • Mat 41-7 geo 21-7.Diyecek bişey bulamıyorumMat çoğu işlem hatasından gitmiş.Geoda yorumlar 0 zaten(çevrel çember dışında).Birkaç tanede sıktığım ama tutturamadığım soru var
  • matematik 16,75 net geo 15,50 net.fen hiç bilmiyorum.bu hafta içinde çalışacağım.dershaneye falan gitmedim.internetten çalıştım.acaba ilk 220 binlere girebilir miyim?
  • sınav cokmu kolaydı herkes cok yüksek netler söylemiş daha soruları görme fırsatım olmadı

akşam bende evde kendim çözücem 11.sınıfım bilmediğim konular vardır tabi sadece matematik için soruyurum 11.sınıf bilgisiyle ortalama kaç net yapması gerekir bi 11.sınıf öğrencisinin
  • 55 netim var.Ygs de 45.300 yum.Sizce mf4'te 30-35bin icin şansım varmı hala?
  • 26,75geo
    39,75 mat
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.