Şimdi Ara

Maaşınız ne kadar memnunmusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Memnun değilim paranın değeri yok işe gitmekten bunaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dostum insanlar burada maaşlarını ya hiç söylemezler ya da yalan söyleyip yüksekten atarlar. nebileyim mesela 60 bin TL alan birisi gelip şöyle der: "90 bin alıyorum ve yetmiyor, çocuktu falan derken çok masraf çıkıyor" bu şekilde cümlelerle uzun uzun dert yanar. aynı şekilde 90 bin alan kişi 130 bin alıyom ama yetmiyo diye dert yanar. donanım haber erkeklerin anonim şekilde bol keseden yalan söyleyerek ego kasma yeridir. mesela birazdan biri gelip beni alıntılayarak şunu yazacak: "sen hayatında 130 bin TL maaş alan kişi görmediysen bu senin ezik olmandandır, benim 260 bin TL maaş alan tanıdığım da var, 390 bin alan tanıdığım da var, insanlar bu paraları gayet de alıyolar, sen laf yetiştireceğine kendini geliştir sen de al bu paraları" diyecek.

bana sorarsan, benim maaşım yaptığım işin kalibresine göre çok düşük diyebilirim. piyasada şuanki aldığım paranın iki katını kazanabilirim. ama şuanki işim aşırı rahat. remote çalışıyorum yani özgürüm, iş yükü düşük, 5 gün zaten. hafta işi de istediğim saatlerde çalışıyorum yani mesela markete çıkacaksan istediğim saatteç ıkıyorum. maaşı yüksek olmasa da bana yetiyo şükür. kira-kredi ödemem olmadığı için birikim de yapıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    On numara tespit

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 65 bin ₺ alıyorum ama ona göre giderler oluyor alım gücü malesef düşük şuan için rabbim asgari ücret ile çalışanlara yardım etsin..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fatihgks07 F kullanıcısına yanıt

Meslek ne hocam

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt
    Vatan millet için çalışıyoruz diyelim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EYT kapsamında 15.000 TL alıyorum ve bugün maaşımıza yeni yapılan zamla 21.750 TL aldım, toplamda 36.750 TL yapıyor, daha belli değil ama ayın 15'inde de 1000 TL prim yatırsalar toplam aylık gelirim ortalama 37.750 TL'yi buluyor çok şükür

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar birikiminiz var
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 28.500 brut 3 ayda 1 cift maas. Memnun degilim nisan ayindan sonra vergiye girince cok kesinti oluyor gene de issizlikten iyidir diye gidip geliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.