Şimdi Ara

Macfit kartımı kapattım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
8.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Macfite üye olmuştum, 1 ay gittim bıraktım, kayıt ettiğim kartı iptal ettim, bugün macfitten aradılar 145 tl borcum varmış bunu ödeyip kaydımı iptal etmem gerekiyormuş yoksa her ay 145 tl ücret gelecekmiş, iyi de zaten karttan para çekemezler, kart yok, nasıl kafasına göre 145 lira istiyor benden, ödeyip iptal etmem gerekiyormuş, enayi miyim gitmediğim salonun parasını ödeyecem, daha önce böyle birşey yaşayan var mı, ne yapmam gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Macfit ben üye olduktan sonra bana sözleşmeyi verdi bu bir. İkincisi burası forum,avukatlık danışma bürosu değil,dilimiz döndüğünce bilgi vermeye çalışıyoruz ayrıca Hukuk Fakültesinde okuyorum sözleşmeyi senden öğrenmeyeceğim. Attigin linke bakmadım. Attigin linkteki insana sözleşme verilmemişse bilemem, ben üye olurken birçok şey doldurdum ve sözleşme verildi bana.Ayrica bu bir katılım sözleşmesidir ve bunda genel hükümler olur. Bu hükümlerde de macfitte belirtilen spora gittiği vakit üzerinden değil zaman üzerinden üyelik kiralarsın. Dolayısıyla benim dediklerimi yapmazsa üye icralık olduğunu buraya yazınca kimin bilgisi olmadan yorum yaptığını daha iyi görmüş olabiliriz.

Edit: şimdi okudum attigin linkteki insan 7 aylık bir üyelik yaptırmış. 7 aylık bir sözleşme sonucu süre sona erdikten sonra tabiki ücret alamazlar ve tüketici mahkemesi işlemi bozar parayı iade eder. Benim üyeligim böyle değil ve sanırım konuyu acanınki de böyle değil. Insanlara kulhan beyi gibi nutuk atmak yerine yazılanları beynini kullanarak okumani ve cevap vermeni hayatın boyunca hak kaybına uğramaman adına tavsiye ederim.
    "yada ne seviye de "

Ya da ne seviyede diye yazılır abisi öncelikle. Bana okuma yazma öğretmeden önce bir Türkçe öğren bence. Sen kimsin bana sözleşmeyi öğreteceksin? Bilgisiz? Senin hayatın boyu okuduğun kitap sayısı benim Borçlar Hukuku kitabıma bile denk değil. Zır cahile bakar mısın halen akıl vermeye çalışıyor. Reelde tanısa soru sormak için kuyruğa girer oysaki.Şu foruma kimlik ile kayıt ve yaş sınırı gelsin artık. Şu tipleri gördükçe gına geliyor. 7 aylık sözleşme yapıp 8. Ayda parası çekildiği için tüketici mahkemesine başvuran adam ile bu adamın statüsünün farkını kavrayabilecek kadar mantık yapısı ve beyni evrimleşememis daha bana akıl vermeye çalışıyor. Blokladım geçtim alt takım adamlara laf mı anlatacağım ya?
    Yapay Zekanın Yanıtı

MacFit Üyeliğinin İptali

MacFit üyeliğini iptal etmek isteyenler için, iptal işlemlerinin nasıl gerçekleştirileceğine dair bilgiler aşağıda verilmiştir. MacFit üyeliğini iptal etmek için uyulması gereken adımlar şu şekildedir:

• MacFit'in web sitesini veya mobil uygulamasını ziyaret et.
    • Üyelik bilgilerinizle giriş yap.
    • "Üyeliğim" veya "Hesabım" sekmesini bul.
    • İptal işlemini başlatmanıza olanak tanıyan bir seçenek bulunmalıdır.
    • İptal gerekçenizi seçin ve talimatları izleyin.

İptal işleminin tamamlanması için genellikle 30 günlük bir bildirim süresi gerekir. Bu süre zarfında üyelik ücretleri alınmaya devam edecektir. İptal işlemi tamamlandıktan sonra kulüp üyelik kartınız geçersiz hale gelecektir.

MacFit Yaş Sınırı

MacFit spor salonlarına üye olabilmek için belirlenmiş bir yaş sınırı vardır. Bu yaş sınırı genellikle 16'dır ve bazı durumlarda ebeveyn izni ile 15 yaşına kadar düşürülebilir. Yaş sınırlaması, çocukların güvenliğini ve refahını sağlamak için uygulanmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bir hak talebinde bulunma şansın yok. Macfite üye olurken yaptığın sözleşmede paranın her ay için kesileceği yazıyordur gidip gitmemenin hiçbir önemi yok. Ben de 4 aydır gitmiyorum her ay çekiyorlar. Kısaca ödemen gerekir ödemezsen macfit şirketine bağlı avukatlar icraya verir öyle ödetirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsincir -- 25 Şubat 2019; 0:54:58 >
  • Borcunuz var ise sıkıntı yok kart dan para çekilmezse icraya verilirsiniz :)
  • Öde kurtul uğraşmaya değmez

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Borcunuz var ise sıkıntı yok kart dan para çekilmezse icraya verilirsiniz :)
    Neye göre icraya verecekler, ortada imza yok birşey yok, yasal olarak var mı böyle bir haklaeı

• cronaldo07. C kullanıcısına yanıt
    Sözleşme olmadan sizi 1 ay bile abone yapamazlar.
    Mutlaka sözleşme yapmış olmaları gerekir.
  • Hocam bildiğim kadarıyla tek kredi kartı varsa onu sistemden kaldıramıyorsunuz ayrıca ödenmediği takdirde zaten salona giremiyorsunuz ödeyene kadar ve 2 ay üst üste ödenmezse kaydınız kapanıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Passo kartı iptal etmek
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

Hocam bildiğim kadarıyla tek kredi kartı varsa onu sistemden kaldıramıyorsunuz ayrıca ödenmediği takdirde zaten salona giremiyorsunuz ödeyene kadar ve 2 ay üst üste ödenmezse kaydınız kapanıyor.
    Hocam kartı kapattırdım zaten çekemezler para falan

• quote:

Orijinalden alıntı: Vahsincir

Bir hak talebinde bulunma şansın yok. Macfite üye olurken yaptığın sözleşmede paranın her ay için kesileceği yazıyordur gidip gitmemenin hiçbir önemi yok. Ben de 4 aydır gitmiyorum her ay çekiyorlar. Kısaca ödemen gerekir ödemezsen macfit şirketine bağlı avukatlar icraya verir öyle ödetirler.
    6 aylık mı yazıldın

• Tc kimlik numaranizi aldilarsa numara ustunden sahsiniza dava acarak icra yolu ile sizden talep ederler yasal faizi ve avukatlik masraflarida dahil olmak uzere ustelik surec diyelim 3 ay surdu 3aylik paranin faizi ve avukatlik ucretini alirlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cronaldo07. C kullanıcısına yanıt
    Ilk kayıt olurken bilgisayardan birkaç şey doldurup kutucuklara tıklamadın mı? Bu katilim sözleşmesi oluyor yani sen sözleşmeyi kabul ettiğini taahhüt ettin. Öde konuyu kapat icra ile uğraşma derim.

• Macfit ben üye olduktan sonra bana sözleşmeyi verdi bu bir. İkincisi burası forum,avukatlık danışma bürosu değil,dilimiz döndüğünce bilgi vermeye çalışıyoruz ayrıca Hukuk Fakültesinde okuyorum sözleşmeyi senden öğrenmeyeceğim. Attigin linke bakmadım. Attigin linkteki insana sözleşme verilmemişse bilemem, ben üye olurken birçok şey doldurdum ve sözleşme verildi bana.Ayrica bu bir katılım sözleşmesidir ve bunda genel hükümler olur. Bu hükümlerde de macfitte belirtilen spora gittiği vakit üzerinden değil zaman üzerinden üyelik kiralarsın. Dolayısıyla benim dediklerimi yapmazsa üye icralık olduğunu buraya yazınca kimin bilgisi olmadan yorum yaptığını daha iyi görmüş olabiliriz.

Edit: şimdi okudum attigin linkteki insan 7 aylık bir üyelik yaptırmış. 7 aylık bir sözleşme sonucu süre sona erdikten sonra tabiki ücret alamazlar ve tüketici mahkemesi işlemi bozar parayı iade eder. Benim üyeligim böyle değil ve sanırım konuyu acanınki de böyle değil. Insanlara kulhan beyi gibi nutuk atmak yerine yazılanları beynini kullanarak okumani ve cevap vermeni hayatın boyunca hak kaybına uğramaman adına tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsincir -- 25 Şubat 2019; 2:33:39 >

• Üyeliği iptal etmedin mi nasıl para istiyorlar ?

• Bende de benzeri oldu, bi sistem hataları yüzünden soğudum kartımı iptal ettim 3-4 ay birikti aradılar. Gelicek miydiniz spora 4 ay geçmiş borç yansımış ya da iptal edelim mi dedi. Tamam dedim. Biriken 4 aylık ücret için hiç talep veya baskı olmadı. Kapattılar üyeliği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 25 Şubat 2019; 3:36:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.