Şimdi Ara

Magnezyum eksikliği tecrübesi olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Magnezyum eksikliği yaşamış olan var mı ? absürt şikayetlerim vardı hızlı kalp atışı , idrar yavaşlaması , kolay yorulma, sağ tarafta titreme.

Bu arada öncesinde bağırsaklarda gaz miktarım çok arttı (üzüntülü 2-3 yıl geçirdim)

llk kan testi 1.2 geldi

Magnezyum desteği aldım (oxide , carbonat , bigilsinat vb bunlar karmaşa girmeyelim)

Magnezyumlu gıdalar tükettim.

bir ay sonra test 1.21

semptomlarda azalma var.

daha önce tecrübesi olanlar var mı ?

• Uykusuzluk varmı?

• Uykusuzluk yoktu ama mesane de idrar kaldığından gece uyanıyordum , şimdi deliksiz uyuyorum.

• mgora kullanıcısına yanıt
    D vitamini de önemli. Bir de bağırsak florasındaki yararlı bakteri sayısının denge halide.
    Örneğin glutene karşı intoleransın vardır. Sen akşam yatmadan önce ekmek yemişsindir. Bu seni rahatsız edebilir. Emilim problemlerini ortaya çıkarabilir.
  • mgora kullanıcısına yanıt

Hocam magnezyum glisinat + sitrat+ malat içiyorum uyutmuyor hani magnezyum uyku veriyordu

• 25-26 yaşlarımda tespit ettim bunu bende duzenli oluyor haftada 1-2 muz yiyerek büyük ölçüde çözdüm. Bendeki belirtisi genc ve fit olmama rağmen muz yemediğim dönemde 500 metre koşsam bacaklarım aşırı yoruluyordu sanki taş taşımış gibi oluyordum bu olay tamamen bitti düznli muz yedikten sonra

• Magnezyum glisinat derler ama bilemedim

• Bu arada bu hafta boyunca internetten aldığım destekleri kullandım

Magnezyum complex (4 tür) ve başka marka magnezyum sitrat , muhtemel sahteler veya üç kağıtlar iyileşmeler kötüye döndü.

tekrar eczaneden devletin verdiği magnezyum oksit ve başka marka Magnezyum Glisinat ve malat aldım (bunda da bir hile var 2 tablet 200 mg yazmışlar ben tek tablet sandım)

Bu tarz destekleri de bence sağlık bakanlığı denetlemeli böyle tarım bakanlığı olunca sahteciliğe çok açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgora -- 21 Nisan 2024; 22:53:3 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.