Bildirim
Makine müh okayan arkadaşlar buraya lütfen(DERS SEÇİMİ)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ilk sene alayını seçiyorsun.zaten öyle zor ders yok.mat1, fiz1, inkilap, teknik resim ,lab.dersi filan vardı..
üni hangisi? -
dokuz eylül ya daha üniversite olayına alışamadım hiç bir şey bilmiyorum 1.sınıf yazan tüm dersleri seçicekmiyim hal oyunları beden mzük falanda var nefret ederim -
by fakültenin öğrenci işleri yokmu arkadaşım yada senin hiç arkadaşın yokmu sınıftan onlara sorsana
biz ne bilelim. -
benim konu dışndan başka arkadaşım yok malesef çok normal olduğum için benle ilgilenmiyorlar illa çıkıklık falan yapmak gerekiyo herhalde rock küpe saç geç ya alayı yalan -
ögrenci işlerini ara -
bilgi sistemine gir oradan seç derslerini.zaten danışman onayı olur sonradan.
bizim okulda numaranın sonu tekse tek derslik den alıyorsun araştır bulursun biraz -
Gir bölümünün sitesine öğretim planından 1. dönem derslerine bak veya okulunun forumuna sor. -
saolun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X