|
Makine ve eem geri dönüyor
-
-
Ceng uzun süre daha lider olur ama eem ve makine cidden aşşşırı underrated kalmıştı -
Hacettepe makine geçen yıl 23.700den kapamış okul birincisi 39kdan girmis. Bu sene okul birinciliğime rağmen 24.400den giremedim. YTÜ geçen yıl 35kydı bu yıl 27den giremeyen var. -
Ytü makine aşırı arttı -
makina ve ee, uyuyan devleri uyandırdı bu ceng lobisi. geri dönüşleri harika olacak
milleti makina zor, ee uğraşmaya değmez gibi tırıvırı sebeplerden yönlendirmek de bir yere kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3C285131 -- 20 Ağustos 2023; 1:16:39 > -
Gömülü Yazılım,Donanım Tasarım,Sinyal İşleme,RF ve Mikrodalga,Entegre Devre Tasarımı,Güç Elektroniği,Sayısal Tasarım ve daha niceleri = 16/17 madrid kadrosu
Ehm,ehb,eem,em,kom dayanışması ve dostluğu ile beraber önümüzdeki 100 yıla damga vuruyoruz inşallah -
Saç birakmayacak konular hazirlikli olun.
-
Cengin tahtı zor sallanir. Artık yeni goat ceng. -
ktü eem bitirip 5 yıl işsiz gezen sonra gardiyan olan insanlar tanıyorum.istanbul makine bitirip asgari ücrete çalışan adam biliyorum.bu alanlarda çok fazla mezun var.uzuuuuuun bir süre işsizlik garantili olacak bu bölümler.tabi sen boğaziçiliysen o ayrı.ama ceng için bakarsak global bir istihdam açığı var uzuuuun bir süre liderliği bırakmaz.
-
Bunları diyorsun da Bandırma ybs bitirince nasıl bi senaryoyla karşılaşacağını düşünüyorsun
-
Hayırlısı bakalım hocam.Gençliğimizle motivasyonumuzla en iyi şekilde sektöre girişimizi yapıcaz. -
Bandırma ybs ne alaka? Ceng demiş adam -
quote:
Orijinalden alıntı: Uyazaaa
Bandırma ybs ne alaka? Ceng demiş adamBir önceki açtığığı konuda yazmış burası geldi okul iyi falan diye
Hesabı sildiği için görünmüyor şuan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-48A4D6762 -- 25 Ağustos 2023; 11:20:31 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ceng uzun süre daha lider olur ama eem ve makine cidden aşşşırı underrated kalmıştı
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X