< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 27 Mart 2019; 0:19:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 27 Mart 2019; 0:19:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
B beyinsis demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Golf ü satıp üstüne 40 bin ekleyip 308 almıyor. Golf ü satıp 40 bin altına 308 alıyor |
Selam ve hdi ile
|
Yol bilgim yok ama gayet mantıklı bir değişim olmuş. 40 bin TL güzel fark. Hayırlısı olsun şimdiden.
|
308 hakkında hiçbir deneyiminizin olmadığı çok belli
|
tam cevap yazıyordum kullanıcı adınızı görüp vazgeçtim. kusura bakmayın artık.
|
|
B beyinsis demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Daha iyiye ya da prestijliye binme isteği az çok hepimizde var. Fakat anladım ki maksimumu değil optimumu bulmak gerek. Yılda az km yapıyorsanız değer kaybı minimal olacağı için 200 binlik araca da rahatlıkla binilir. Prestijinden de istifade edilebilir. Ama 2 senede 60 bin kmye getiriyorsanız orada sıkıntı başlıyor. O 60 bin km belki 20 bin tl değer kaybı demek 200 binlik araçta. Dolayısıyla çok yol yapan kişi kritik bant olarak gördüğüm 80 bin tl'nin üzerinde ama 100ü aşmayacak şekilde beğendiği bir araçta huzur bulmalı gibi. |
A auto_man demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvd23 -- 17 Mart 2019; 18:30:46 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 17 Mart 2019; 18:51:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman06 -- 17 Mart 2019; 18:51:4 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|