Şimdi Ara

MAX 32 bin lira bütcem var. ARABA İÇİN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    DİZEL
    90 KM barajını aşmamış
    Ağır hasar kayıtsız
    Değişensiz bir arabaya ihtiyacım var.
    Lokal boya falan olabilir.
    Aklımda 2009 model opel corsa 1.3 enjoy paket var. Alacağım araba güzel gözükmeli ya simsiyah yada kar beyaz yada güzel gümüş grisi olmalı. Yeni gibi gözükmeli yani..
    2003 - 2004 model araçlar eski olduğu belli oluyor o yüzden almak istemiyorum ayrıca yıl 2017 alsan 2 sene binsen 20 senelik araç olucak o yüzden o topa girmek istemiyorum.

@@ Velhasılı kelam bana yukardaki kıritellerime göre corsadan başka araç önerebilir misiniz :)
    Teşekkür ederim şimdiden

• Up
  • 90.000 km barajını aşöamış bakıyorsanız limiti 10.000 TL daha arttırın

30.000 TL ye satılan 120.000 km den az tüm dizel araçların km' si düşürülmüştür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyatlara öyle anlattığınız gibi araba varmı kaldımı O fiyata ülke şartlarında çok şey istiyorsunuz benden demesi.
  • Alacağını araba 2010 ve üzeri B segment herhangi bir araç olmalı.

Lütfen gibip 2009 ve altı model 10 yaşını aşmak üzere olan araçlara 30.000TL ve üzeri gibi büyük rakamlar vererek kazıklanmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pipoti

Alacağını araba 2010 ve üzeri B segment herhangi bir araç olmalı.

Lütfen gibip 2009 ve altı model 10 yaşını aşmak üzere olan araçlara 30.000TL ve üzeri gibi büyük rakamlar vererek kazıklanmayın.

7 yaşından büyük olmayan tam otomatik vitesli benzinli 100.000 km aşmamış piyasa arabası 32.000 liraya var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

quote:

Orijinalden alıntı: pipoti

Alacağını araba 2010 ve üzeri B segment herhangi bir araç olmalı.

7 yaşından büyük olmayan tam otomatik vitesli benzinli 100.000 km aşmamış piyasa arabası 32.000 liraya var mı?

Otomatik takıntısı yüzünden eski arabaya binecekse birisi, o kişisel tercihtir benim umurumda olmaz.

Sırf otomatik diye eski arabaya fahiş ve hak etmediği paralar ödemem.

2014 yılında sıfır km araba satılıyordu 32.000TL'ye.

• Ayni paraya 1.6 105 beygir emotion bravo aldim 2009 model, 170 binde. 1 1.5 ayda on bin km yol yaptim. Mis gibi biniyorum. Starpetten de 3.99 a mazot alıyorum, iyi oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smartyy

Ayni paraya 1.6 105 beygir emotion bravo aldim 2009 model, 170 binde. 1 1.5 ayda on bin km yol yaptim. Mis gibi biniyorum. Starpetten de 3.99 a mazot alıyorum, iyi oluyor.

Dizel motorlarda 190 bin km de ikinci el araba almaktan korkmuyor musunuz? Bende bravo düşünüyorum fakat nerdeyee 200 bin km araca 5 senede biz binsek 300 bin olur dizelde sorun arıza rektefiyeden gözümüz korkuyor.

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    Multijet motor dayanıklı olmasa hayatta yanaşmazdım. Çünkü kesinlikle az yakmiyor. Darıca İstanbul arasi, sehir içi yan yol vs. 7 litre yakıyor. Sakarya tarafına hiz sabitleyici 100 sabit 3.5 4 litre gösteriyor. Motorun da ilk günkü gücü yoktur tabiki ama sesi soluğu hala iyi. Titreme sallama vs. Görmedim hiç. Bravonun kronik klima sorunu var onu da hallettirebiliyoruz artık. Kaskosu çok pahalı ben yaptirmadim. Sorularınız varsa cevaplamaya çalışırım çok bravo test ettim çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

quote:

Orijinalden alıntı: Smartyy

Ayni paraya 1.6 105 beygir emotion bravo aldim 2009 model, 170 binde. 1 1.5 ayda on bin km yol yaptim. Mis gibi biniyorum. Starpetten de 3.99 a mazot alıyorum, iyi oluyor.

Dizel motorlarda 190 bin km de ikinci el araba almaktan korkmuyor musunuz? Bende bravo düşünüyorum fakat nerdeyee 200 bin km araca 5 senede biz binsek 300 bin olur dizelde sorun arıza rektefiyeden gözümüz korkuyor.

Bu ülkede 200.000 km dizel ile 10 bin km sorunsuz yol katedip mutlu mesut yaşayan çok var...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.