Şimdi Ara

Maximum 30 bin'e D segmenti geniş donanımlı araç ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En mantıklı Renault laguna 2 faz1(2.0 motor'da manuel tek faz1'de var) 2.0 privilege geliyor.Şöyle kurban bayramından sonrasını bekliyoruz babamla , ilk arabamız olacak daha iyi bir seçenek var mı yok mu sizlere danışmak istedik .

Önceliklerimiz
    1-Konfor
    2-Güvenlik
    3-Sorunsuzluk
    4-Yol tutuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mq8 F9Brute -- 23 Ağustos 2015; 9:06:12 >

• E sinifi olarak nissan maxima ya da infinity i30'u oneririm.
    Ic hacmi lagunadan cok daha genis olup sorunsuzluk olarakda zaten en onde markalardandir.

24000 civarina da vardi. Ornek teskil etmesi bakimindan;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-infiniti-kazgan-otomotiv-den-2000-md-infiniti-3.0-makam-araci-226100708/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford mondeo 2.0 ghia

• quote:

Orijinalden alıntı: individual

E sinifi olarak nissan maxima ya da infinity i30'u oneririm.
    Ic hacmi lagunadan cok daha genis olup sorunsuzluk olarakda zaten en onde markalardandir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-infiniti-kazgan-otomotiv-den-2000-md-infiniti-3.0-makam-araci-226100708/detay

Hocam araç iyi hoş güzelde tutki bir sorun oldu servis yok Tekirdağ'da ne yapacağız ? o yüzden pek sıcak bakamadım araca .

• quote:

Orijinalden alıntı: VICTOR 23

Ford mondeo 2.0 ghia

Aslında iki aracı test edip almak öyle'de karar verilebilir ne gibi artıları var hocam bilginiz var ise paylaşabilir misiniz ?
  • Yol tutuş konusunda premium araçlar haricinde en iyisidir.
    Fiyatı muadili passat ,accord a göre daha uygundur.
    Donanım olarak ghia x gırtlak dolu olarak tabir ettiğimiz cinstendir.
    Dizel versiyonu olan olan 2.0 tdci 330 nm torkuyla gayet performanslıdır (0-100 9.9 sn), benzinli olan 2.0 duratec motorsa(0-100 9.8 sn) lpgye uyumlu ve 145 beygir gücündedir.

+ ford olduğu için parça ,usta ,servis sıkıntısı yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dharma Initiative -- 23 Ağustos 2015; 10:42:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Micro-Star International

quote:

Orijinalden alıntı: individual

E sinifi olarak nissan maxima ya da infinity i30'u oneririm.

Hocam araç iyi hoş güzelde tutki bir sorun oldu servis yok Tekirdağ'da ne yapacağız ? o yüzden pek sıcak bakamadım araca .

Imzamdaki konuya bakiniz...kullandigim aracyir ve parcasi boldur..Duzgun u bulunduktan sonra cok uzun yillar baska arabaya binemeyeceginizi garanti ederim fakat bir cok insan hakli olarak korkuyor..3.0 v6 193 hp ve 278nm torku mevcut..Yakit degerleri olarak baya az yakmakta..Nissan maxima infiniti kulubumde gerekli aciklamalari yaptim..Ama yine icinize sinmezse kesinlikle almayin kafaniza hangisi yatarsa onu alip gonul rahatliyla kullanmanizi tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • B5.5 kasa o paraya temiz bulamazsınız ama bulursanız kaçırmayın passat...tavsiye ederim bakmayın milletin lafına. .

• Laguna.

• Laguna veya mondeo uygundur. Lagunada daha fazla donanim vaz yanlisim olmasin

• Laguna hakkında gerekli bilgiler arkadaşta bolca mevcut.Bende laguna kullanıcısıyım ama 1.6 manuel benim aracım.cashuva 2.0 manuel privilege faz 1 kullanıyor.Konuya gelirse aydınlatır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 23 Ağustos 2015; 12:55:35 >
  • Ben 1 senedir laguna2 faz 1 kasa 2.0 manuel vites araci kullaniyorum ve aracimla suan 10bin kilometre yaptim bende mondeo ve laguna arasinda kalmistim tercihim lagunadan yana oldu nedeni ise mondeodan daha guzel gorunmesi benim sahsi fikrim bu ayrica malzeme kalitesi ve donanim olarak daha ustun benim aracim prilivege donanim ve butun kapilarin icleri deri kapli ayrica arkalarda makam perdeleri mevcut buda prestiji artiriyor gelelim motora 136 beygir guc 191 nm tork var aracta manuel olmasinin avantaji ile gerek sollamalarda gerekse otobanda cok guzel performansi var 5.viteste 2000devirde 100km hiz 2500de 120 3000devirde 140km hizla gidiyor buda otobanda sessiz ve az yakitla surus sagliyor yakit olarak lpgde sehir icinde az trafikle 25kurus yakiyor asiri trafik ve klima acik 28 kurusu gordum ben maksimum sehir disinda 18kurus yakiyor oyle kasmadan hemde bu deger rahat elde ediliyor. Yol tutus olarak insani tedirgin etmiyor kesin virajlarda bile sollamaya cikabilirsiniz ama benim lastiklerim 55 yanak orjinalinde 60 yanak vardir konfor olarak farkediyor kasislerde falan benim konforum azaliyor bariz sekilde sorunsuzluk olarak motordan yana sikinti yok saglam kendini kanitlamis bir motor zaten elektronigi bol bir arac oldugu icin sizi kendinizin her ozelligini kontrol edip almaniz gerekir

• Victor 23 beyfendi nin dediği gibi Mondeo öneririm özellikle 2.0 tdci tavsiye ederim. Eniştemde vardı zamanında deli giderdi, 270 cdi lar, 520d ler yetişemez söyleyeyim. Sonra e200 komp aldı eniştem ondan sonrada sıklıkla araba değiştirdi fakat o aracın performansını bulamadı. Yol tutuş zaten müthiş. Temiz bulmak mesele.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avensis
  • O paraya o segmentte temizi zor

• laguna 3 hariç 1 ve 2 kasasını kullandım, 2.5 2.0 ve 1.6 motorlarını kullandım sorusu olan varsa cevaplayabılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

laguna 3 hariç 1 ve 2 kasasını kullandım, 2.5 2.0 ve 1.6 motorlarını kullandım sorusu olan varsa cevaplayabılırım

renault laguna hiç bir zaman 2.5 motor kullanmamıştır türkiyeye gelen lagunalar
    laguna 1 için...2.0s 115bg....2.0 16v 140bg...1.6 16v...1,8 16v...1.9dti(dizel) geldi
    laguna 2 için...1.6 16v...2.0 16v....3.0 v6 24v...1.9dci (dizel)...2.2dci (dizel)...2.0 turbo

2.5 motorlar renault safrane modelinde kullanılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashuva -- 24 Ağustos 2015; 10:02:56 >
  • Vectra 1.9 cdti

• 30 bin'e 2006 - 2007 temiz mondeo tdci bulunabilir. Otomatiği sorunsuz olmasına rağmen tavsiyem yakıt ve performans sebebiyle manuelden yana.
    - yol ve rüzgar sesi almaz ama motor sesi yüksektir ve titreşimli çalışır.
    - zaten bu sınıfta konfor benzerdir. Hangi arabayı alırsan al uzun yolda yormaz.
    - yol tutuşu mükemmel. virajlarda esp'yi devreye sokmak çok zor.
    - performans günümüz 2.0 dizellerin gerisinde kalsa da yine de performansı iyi.
    - kronik sorunu şarj dinamosu arızasıdır. Yolda bırakmaz arıza çıkarmadan önce far ve iç aydınlatmada titreşim olarak kendini gösterir, elektrik donanımına çok yüklenince akü lambasını yakar.
    - manuel bulunabilirse yakıt iyidir. 110 km/s hızla yol durumuna göre 5lt civarı yakar. Şehir içi 7-8 (otomatik şehir içi 9-10, şehir dışı 5.5 -6)
    - bakım masrafları sınıfının altında
  • Avensis, Pug 407 de alternatiflerin arasında olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.