Şimdi Ara

Mazda 3 sol arkadan ses gelmesi sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 model bir Mazda 3üm var. Arabanın bir sürü problemi var ama en canımı sıkanı şu aralar arkadan gelen ses. Otobanda yol düzgün olduğu için sıkıntı olmasada şehir içinde beni sağır edecek.

İlk başta bagajdan geldiğini sanıyordum fakat arabayı boşalttım hala ses geliyor. Ses dışarıdan geliyor sanırım ama olduğu gibi arabanın içinde. Sol arka tekere yakın bi yerlerden tak tak tak diye geliyor. 2 haftadır durum aynı bu problemi yaşayan oldu mu aranızda?

2. Sorum araba hakkında genel bir soru. Araba 210bin km de. Bu takırtı haricinde durduk yere bu ay sunroof bozuldu. 2.3 motor olmasına rağmen zor hızlanıyor gaz yemede bi problem var sanırım çok ses çıkıyor arabadan. Kayışlardan ses geliyor. El freni de son tıka kadar çekmeden bi işe yaramıyor. Şu an bu arabayı satamıyorum. Çünkü üzerimden çektiğim an trafiğe çıkabilir belgesi alamam el frenini yaptırmadan. Sunroof falan da gittiği için değeri kalmadı satsam edeceği hurda fiyatı 300-400 dolar. Yaptırsam Türkiyede değilim işçilik pahalı, değmiyor. Sorum şu, bu arabaların ömrü normalde kaç bin km kadar olur? Ben bu sorunları yaptırmadan arabaya gittiği yere kadar binsem sonra hurdaya versem diye düşünüyordum ama bunun güvenlik açısından bir sıkıntısı olur mu sürüş esnasında, mesela Kayışlardan ciddi ses geliyor kopması gibi durumlar olabiliyor mu? Bu gibi durumlarda canıma kastı olur mu aracın?

Not:Araba ticari olarak kullanılıyor günde 8 saat aralıksız sürüşte, şahsi araba hassasiyetine girmeyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Arabayı sağlam güvenilir bir bakıma sokun. Bir kaç dolar masraf edin motora birşey olmaz. En kötü rektefiye görür bi 200bin daha gider.

• Hocam sol arkadan gelen ses tekerlek bilyesinin dağılmasından dolayı olabilir. Eğer öyleyse daha fazla kullanmadan bir servise uğra. Kötü sonuçlar doğurabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAĞ ÖNDEN GELEN GARİP SES
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.