Şimdi Ara

MAZDA 6- TOYOTA AVENSİS 1.8 TERCİHİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR ÖNCEDE ACCORD VEYA AVENSİS ARASINDA KALMIŞTIM ANCAK ŞİMDİ
    MAZDA'YA DÖNDÜM HONDADAN

MAZDA 6 MI TERCİH ETMELİYİM YOKSA TOYOTA AVENSİS 1.8 Mİ

MAZDA 6 ALIRSAM 2010 MODEL DYNAMIC FULL+FULL 54-57

TOYOTA AVENSİS 1.8 MULTIDRIVE S 2011 FİYATI 58-62

SİZCE HANGİSİ YARDIM EDİN YAKIN ZAMANDA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

• Bence Mazda6, daha karizmatik ve daha uygun. Vergi yönünden biraz fazla olabilir ama değer o araca :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cyclone001 kullanıcısına yanıt
    benimde aklımda mazda yok değil hem deri koltuk falan ayrıca güzel araba hoşuma gidiyor ama avensis biraz daha gösterişli sanki veya bana öyle geliyor
  • Bence mazda daha alinasi duruyor. Avensis de hic yabana atilacak bir arac degil tercihiniz zor.
  • 2010 mazdanın tasarımını hiç beğenmiyorum şahsen. Avensis görünüm olarak daha heybetli duruyor hem de daha hesaplı. Ben olsam avensis alırım gözüm kapalı.
  • temiz olani al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zor karar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1,6 vvti corolla vs 1,4 TSI Golf
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler arkadaşlar cevaplar için biraz daha bekleyip değerlendirmeyi düşünüyorum ikisi arasında kaldım keşke mazdaya hiç bakmasaydım diyorum aklım bu kadar karışmazdı
  • Mazdayla şöyle 5-10 km bi test sürüşü yap, ozaman kararın netleşir

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

2010 mazdanın tasarımını hiç beğenmiyorum şahsen. Avensis görünüm olarak daha heybetli duruyor hem de daha hesaplı. Ben olsam avensis alırım gözüm kapalı.

+1. yeni kasasına bayılıyorum ama bir önceki kasa benim gözümde çok çirkin.
  • İstediğiniz mazda 6 ile avensisi kıyas edince avensis daha yakışıklı geldi gözüme.

Son kasa mazda olsaydı işler değişirdi tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam herkes mazdayi tavsiye eder ama kimse almaz.. Gaza gelmeyin tutulmayan aracı almayın derim.. Ben de maxdayi çok severim ama satarken kara kara dusunursun

• aslında şuan pahalıda olsa 30bin de falan avensisler var temiz araçlar alacagım mazdalar en az 100bin biraz bu yüzden avensise kaçıyor mantıgım çünkü ikinci elde hep bi kuşku arıyor insan yinede tanıdıkdan bile alsan
  • Mondeo altyapısı kullanıyorsa mazda 6

1.8 yerine 2.0 daha ideal D segment için, yine mazda

• Zor seçim ama Avensis tercihim olur
  • Mazda 6 son kasa olsaydı tercihim o olurdu ama bu durumda avensis daha çekici gibi.Sadece dış görünüş bakımından yorum yapıyorum, iki aracı da kullanma şansım olmadı...

• mAZDA OLDUKÇA SERİ VE SAĞLAM ARABADIR.AVENSİZ ONA GÖRE HANTALDIR. Yakıtları arasında pekfark yok ancak parça olarak mazda bir nebze daha pahalıdır.
  • https://forum.donanimhaber.com/m_57382606/tm.htm linki incelemenizi tavsiye ederim.
  • Öncelikle iki arabanın hangisi temiz ve uygunsa onu alın. Ben mazda6 kullanma şansım olmuştu ve şunu söylemek isterim donanım olarak ve performansı tatminkar.Servis konusunda da bakımları sizi çok yoracağını düşünmem. Sorunsuz bir şanzuman ve sportif bir araç alacağın için öncelikle içine bin sür o zaman mazda sana yakın olacaktır. Mazda ikinci elde satmamış ve servisine gitmemiş insanların şehir efsanelerine lüften aldırış etmeyin. Arkadaş ben bu arabanın servisine 8 yıldır giden ve çevresinde mazda kullanan çok kişi olan biri olarak bir biz bunlara inanmadık galiba. Ama diyorum hangisi uygunsa onu tercih etmeniz size avantaj sağlar. Mazda6 düşünürseniz yakın arkadaşlarımda iki adet satılık mazda6 var. Özelden sana yardımcı olabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.