Şimdi Ara

Mazda cx-9 mu freelander 2 mi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan yeni kasa mazda3 kullanıcısyım. arabamı açıkçası çook hemde çok seviyorum ve çook memnunum.. ama cx-9 veya freelander 2'nin sınıfnda bir araç almayı yakın bir tarih içerisinde düşünmüyorm... yani dev 3.8l lik motor ve süper donanımı ile mazda cx-9 mu ? yoksa 2.2 l lik dizel ve donanımı düşük oln ama biraz daha ekonomik olan freelander 2 mi ? Mazda CX-9 3.7L Sport 120,707 TL
    Mazda CX-9 3.7L Sport Sunroof 125,477 TL

FREELANDER 2 2.2 TD4 SE PLUS 114.385TL

FREELANDER 2 2.2 TD4 HSE 129.173 TL

ben şahsen mazda cx-9 derim ama birde sizin görüşünüzü duymak isterim...

• ikisi de birbirinden güzel araç ama ikisi de mantıklı değil bence. 2.0 dizel motorlu rakipleri daha mantıklı görünüyor. yüksek vergisi olmasa cevabım mazda olurdu ama vergi ve yakıtı can sıkabilir. land roverın da fiyatı ve vergisi az değil. Daha mantıklı seçenekler bulunabilir.
  • Herhangi bir 2.0 dizel araç almanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: anti mazda

selamlar kardeş,

gördüğüm üzere çok zengin olmalısın ki bölye arabalar alabiliyon ama benim sana tavsiyem hyundai alman çok daha iyidir, ekonomiktir, güvenlidir, hızlıdır ve daha uzun ömürlüdür.
    Sen gidip boş hayaller kuracağına mantıklı seçimler yap! Al dandik mazdanı sat saf bi insana sonra da tofaş falan al. senin hakkın ancak o dur. Teğmen meğmen tanımam ben. ben arabacı değilim ben motorcuyum bendeki motor suzuki hayabusa dır kardeş bak internetten anlarsın ne demek isteğimi. boş hayallerin peşinde koşmayı ver. benim soy adım ümüksıkan . Söylediğin iki arabada çok saçma seçimler.

Amacın ne senin ya, motorcuysan neden yorum yapıyorsun? hayabusa ile ne alakası var konunun? Ayrıca konuşma tarzın hiç hoş değil.

• arkadaşım cx-9 inanılmaz bir araba, mazda plazada bir kez ricam ile kullanmama izin verdiler sadece 5 dk yok böyle bir sey 3.7 l benzinli bir cip mükemmel ötesi ,bir aracı sayasinde q7 kullanmıstım ve asık olmustum bu araca ancak cx-9 bundan daha iyi 120 olmasının sebebi ise rusya pazarından artan araçlarmıs 170 gibi bir seye gelicegini söylediler bir kaç yıl içinde karar senin ama cx-9 mükemmel ötesi bir zewk ilk kez böyle konusuyorum bu forumda
  • arkadaşlar öncelikle 2.yorumu yapan antimazda benm arkadaşımdır :D 2.si ben bu aracı almak için değil merak ettiğimden böle bir forum açtım ve 2.0 l'ye iyi bir offroad jip olcağnı düşünmüorum sonçta yüksek çekim gücüne ihtiyacı var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: anti mazda

selamlar kardeş,

gördüğüm üzere çok zengin olmalısın ki bölye arabalar alabiliyon ama benim sana tavsiyem hyundai alman çok daha iyidir, ekonomiktir, güvenlidir, hızlıdır ve daha uzun ömürlüdür.
    Sen gidip boş hayaller kuracağına mantıklı seçimler yap! Al dandik mazdanı sat saf bi insana sonra da tofaş falan al. senin hakkın ancak o dur. Teğmen meğmen tanımam ben. ben arabacı değilim ben motorcuyum bendeki motor suzuki hayabusa dır kardeş bak internetten anlarsın ne demek isteğimi. boş hayallerin peşinde koşmayı ver. benim soy adım ümüksıkan . Söylediğin iki arabada çok saçma seçimler.

eger cesarettin varsa arkadasım anti mazda gibi hesap acıcagına orjinal hesabınla gel seninle her türlü seyi konusayım gereksiz gereksiz konusma lütfen....kimseyi bu sekilde kirletmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witchking34 -- 29 Ağustos 2010; 23:52:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Focus 1 mi Megane 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok mush-lee kendisi benim arkadaşım :D bana inat olarak açtı o hesabı :D kendisi hyundai fan.D o yzden mazda'yı kıskanıor heheh demi efe bey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turboege

yok mush-lee kendisi benim arkadaşım :D bana inat olarak açtı o hesabı :D kendisi hyundai fan.D o yzden mazda'yı kıskanıor heheh demi efe bey

hımmm tamam o zaman arkadasım kusura bakmayın:D
  • cx-9 3.8 l rus pazaırndan geldiğini bende duymuştum acba o pazardan kalanları bitirirlerse cx-9 durdurulcakmı ? abd mazdadabiraz daha değişmişti son baktğmda. yoksa mazda cx-5 denilen yeni jipi mi piayyasaya suncak ama mazd'dan en büyük isteğim cx-7'nin NAVİGASYONU STANDART OLARAK
    türkiye'ye getirilmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turboege

cx-9 3.8 l rus pazaırndan geldiğini bende duymuştum acba o pazardan kalanları bitirirlerse cx-9 durdurulcakmı ? abd mazdadabiraz daha değişmişti son baktğmda. yoksa mazda cx-5 denilen yeni jipi mi piayyasaya suncak ama mazd'dan en büyük isteğim cx-7'nin NAVİGASYONU STANDART OLARAK
    türkiye'ye getirilmesi

tam bilmiyorum cx-9 devam edicek ama normal elindeki araçlar bitince fiyat yükselcekmiş cx-7 hakkında bir bilgim yok 2012 de cx-5 üretilcek onu direk türkiyeye sürelme ihtimali varmıs...
  • Yakıt sorun değilse direk mazda, her türlü daha iyi olduğunu düşünüyorum,ama mazda yakıtta çok üzüyor o motorda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamsuq -- 30 Ağustos 2010; 0:30:07 >
  • Yazilan cevaplari okumadim ama dizel freelanser bakan birisi cx9 un altindan kalkamaz kisisel algilama ama durum boyle, freelander 10 lt mazot yakacak vergisi dusuk olacak, cx9 dedigin minimum 20lt yakar, yanilmiyirsam 6-7 bin liradan fazla da vergisi vardir.

Buyuk SUV seviyorsan 2. el Q7, X5 vs. bakmani tavsiye ederim.

Saygilar
  • hocam 6000 tl ilk altı aylık vergisi. free lander çok boş... q7 yi hiç sevmiyoırum navigasyonnda tr bile yok. x5 çok itici. ama mazda benzini cola gibi içen mmotorlara bir son veriyor glba artık. yeni mazda 6 2.0 DISI 155hp 1.6 otomatik kadar yakıyo. ama başta yazdgm kadarı ile o sınıfta bir araç almayı düşünmüyorum.. belki seneye yda 1 sene sonra mazda 6 çok güsel yapmşlar keratayı. bmw 5 serisii kadar donanmı var ama şuan büyük cip sınıfnda bir araç alcağmı sanmam alsam freelander 2 yi fazla düşünmem o kadar paraya kumaş koltuk anca... eer biyerden maddi durumum biraz daha iyi olursa 98li yıllar gibi o zaman alırım cx-9 97 li yıllarda iyi para döküp yeni kasa opel vectra 2.0 CD SW almştm omega alcaktm ama sedan olunca istemedm ama 98 model vectralar ne araçlardı :D ama şuan dediğim gibi mazda favorim

• şu anda araba değiştirsem ve iyi imkanım olsa
    mercedes mazda honda volvo toyota alfa romeo alternatifte bmw mitsubishi nissan ford bunların dısına cıkmam diye düşünüyorum
  • Mazda akar... O fiyat aralığında alınabilecek en iyi F/P SUV. Bir de yine Japon SUV'lerden, lüks sınıf (Tabi o fiyat aralığında varsa) Lexus ve Infiniti'ye de bakmak lazım.
  • Volvo xc60 d5 awd'ye bak derim, çok klas;)
  • Mazda'nın bu motorla CX-9 getirmesi şaka gibi bir şeydi gerçekten. Millet 2.0 benzinli araçlara soğuk bakarken 3.7 benzinli araç getirmek fantaziden başka bir şey değildir. Mazda Türkiye'ye iyi bir distribütör şart .
  • eğer yıllık 8.5 bin tl lil vergi sorun değilse süpesiz Mazda cx-9
  • hyundai ix35
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.