Şimdi Ara

Mazda Rx8 / Opel Astra Twintop / E90 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, e36 320i kullanıcısıydım, Ekim/Kasım ayı gibi aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. 3'ü de birbirine göre avantajları ve dezavantajları mevcuttur illa ki, yakıt vs. önemli değil fakat öncelikli amacım görüntü itibari ile dikkat çekmesini istiyorum.

Sizce tercihim hangisinden yana olmalı? Fikirlerini beyan eden arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum.

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1348719/66ca63ff-f464-48a4-a9e7-5b268395b48c.JPG

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1348719/262a3a14-b566-4254-a3b0-aba487677deb.jpg

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1348719/f51331fe-5df3-464f-b853-66f0e039b0df.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysrsntrk -- 28 Ağustos 2015; 12:18:33 >

• rex8 nerdeee e90 nerde
    resimler kırık
  • Teşekkürler, linkleride yeniledim hocam
  • İlgi ve görüntü olarak Rx-8 hepsinden daha ilerde. Bmw bilindik bir araç, opelin tasarımı ucube gibi olmuş.
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    BMW elbette yabana atılacak bir araba değil ama 316dan tutun 320, 330lara kadar bir çok E90 kasası mevcut zaten piyasada. Rx8 benim içinde bir adım önde dizayn olarak ve görüntü olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysrsntrk -- 28 Ağustos 2015; 12:27:12 >
  • Abi piyasası önemli değil sadece görüntü ve dizayn için istiyorsan tabii ki rx8.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet dostum sanırım görüntü ve motor sesi Rx8'i ön plana çıkarıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    3008-renault duster.
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rx-8 tabi temizi ve motoruna iyi bakılmışını bulursan.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Rx-8 tabi temizi ve motoruna iyi bakılmışını bulursan.

Katılıyorum hocam, tüm araçların bakımı önemli ama wankel'de bu konuda daha titiz davranmam gerekecek sanırım. Cevabınız için teşekkür ederim
  • Seçenekleriniz sadece bu 3 araç mı olacak hocam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

Seçenekleriniz sadece bu 3 araç mı olacak hocam ?

Genellikle bu 3'ü arasında kalıyorum, fakat öneriniz varsa değerlendirmeye çalışırım hocam
  • Opel'i önermem. Rx8 spor araba konusunda fersah fersah önde. Fakat bilgili biri tarafından bakılmış wankel motor bulmanız, aynı titizlik ve bilgi ile sizin de bakmanız gerekiyor.
  • Opel hepsinden daha ucuz, neye göre ucube?

• quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

Opel'i önermem. Rx8 spor araba konusunda fersah fersah önde. Fakat bilgili biri tarafından bakılmış wankel motor bulmanız, aynı titizlik ve bilgi ile sizin de bakmanız gerekiyor.

Tesekkür ederim fikirlerinizi paylastığınız için hocam, Rx8'i alırken ve kullanırken daha titiz olmamız gerekecek söylediğiniz gibi
  • mercekli e90 alın tabiki diğerlerine dönüp bakmam bile(bu 3 ü söz konusu olduğunda tabiki)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.