|
Mazota dev bir zam daha! (11. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Goldman Sachs 2. çeyrekten sonra brent oil için 100$/barrel fiyat öngörüyor. Bu gidişle 1.5$ civarına oturacak. 20 TL /lt hazırlıklı olun.
-
Siz de cumhur + Öcalan birlikteliğine verin. TRT'de her gün Osman Öcalanı görür mutlu olursunuz. Abdullah Öcalan'ın mektuplarını, mesajlarını duyar keyiflenirsiniz....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 8 Şubat 2022; 11:17:52 > -
Aynı dediğin gibi düşünseydiler 1980’de sürünen güney kore şuan sanayi ülkesi olmazdı. Bunların hepsi bahane.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amaaa dolaaar 8 liradan 13 Lirayaa düştüüüü. Kulağımıza boşuna mı zurna soktuuuk??
Yahu şakası bir yana adam kulağına zurna soktu Şimdi göte pompa tabancası sokuluyor haberi yok.
-
Ben hep 50 TL lik alıyorum.
Cidden.
Eskiden 5'liğe idi artık 2,5'luk kola şişesine... Motorlu bıçkı için.
Sonra artarsa, yağlı beklediğinde bozuluyor.
-
ohhhhhhhh o da doğru ohhhhhhhhh
-
Sen 18 tl'den öde. Devletimize katkı olsun. Hatta litresi 20 tl'den öde. Tuzu kuru bir arkadaşa benziyorsun.
-
-
Üstat, şimdi amerikadan arkadaşım aradı, kara kara düşünüyorlarmış; Türkler parasına çok değer veriyor, çok paraları var, 1 litre mazot alırken dahi 15 tane para veriyorlar, bizde nakit yok 1 tane veriyoruz diyorlarmış.
Yav gelde anlat şimdi amergalıya bereket kavramını
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hala savunan var. Neyse müstahak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağlık sistemi şimdi nasıl?
Randevu telefonu açılıyor mu bari?
15 gün sonraya boş randevu denk getirebiliyor musunuz?
Biz denk getirebildiğimiz zaman 15 gün evde, 2 saat de astanede bekliyoruz. 5 dakikada "şu sıkıntım var" deyip hemen dışarı postalanıyoruz.
Bu mükemmel hizmet için her ay zorla sağlık sigortası ödüyoruz, üste bir de ilaçlara para ödüyoruz.
Tüm bunlar eğer telefonda randevu denk getirebilirsek oluyor. Denk getiremezsek Allaha emanet oluyoruz.
Tabi suriyeliler için bu geçerli değil. Onlar direkt randevusuz gidip sistem tarafından direkt sıranın en önüne geçiriliyor.
Bu arada siz suriyenin neresindensiniz?
zamcıklar bitmez daha dur 6 ayda develuasyon oldu mıllet uyuyor hala 2023 hedefıne az kaldı Allah yardımcımız olsun
-
İşte, halkın gerçeklerinden kopuk bir partili daha:
-
Sen hala konusuyor musun ya 😠
Ahuahaha clintonun karşısında el pençe duran ecevit mi karşı durdu!😂
Engelli kartım olduğu için randevuya gerek yok, karaoğlan zamanında 30 liralık ilacın gelmesini 3 ay beklerken şimdi 2500 tl lik çok daha etkilisini aynı gün eczaneden beş kuruş vermeden alıyorum
:( :( :(
-
bu tür sabit maliyet kalemleri arttıkça fiyatlarda artacak... "daire-i zam" sarmalı içine girdik
-
eskiden "araban km!de kaç kuruş yakıyor diye bir atasözü vardı"...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X