Şimdi Ara

Media Markttan aldığım note 4 kaçak çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet 22.02.2016 tarihinde media markt internet sitesinden aldığım note 4 e yasal uyarı geldi telefonunuz kayıt dışıdır 120 gün içinde kapatılacaktır diye. Şikayet sitesinde bu durumun media markt ta gayet yaygın olduğunu gördüm. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı? Yasal olarak iade alma ve değişimle yükümlüler fakat kaç günde gerçekleşir hir bir fikrim yok. Sizce değişim kaç günde olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyinthesky23 -- 27 Şubat 2016; 14:02:07 >

• 22.06.2016 derken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HLLBN

22.06.2016 derken.

düzelttim teşekkürler
  • Media martkla iletişime geçtiğimde bu durumdan media markt ve üretici firma sorumlu değil şeklinde cevap aldım, daha önce başına gelen varmı bunun? #güncell
  • distribütör garantili değil mi samsung u aradınız mi peki

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

distribütör garantili değil mi samsung u aradınız mi peki

samsung tr garantili diye aldım media markttan samsungla iletişime geçmedim daha
  • hocam bizde golddan galaxy grand duos almıştık öyle olmuştu 1 hafta içinde otomatik kayıt oldu yurtdışından ithalat olarak geldiği için telefonlar kaydedilmesi biraz zaman alabiliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boyinthesky23 B kullanıcısına yanıt
    vakit kaybetmeden samsung ile iletişime geçmeniz gerekir problemi onlar çözer media markt bu işi yapmaz sizin problemi samsunga iletir ancak.

2015 olabilir diye sordum, daha 5 gün olmuş iade edebilirseniz deneyin.

Kardeşim aldığın ürünün garanti kitapçığını oku,ayrıca internetten satın aldıysan mesafeli satış sözleşmesi yapmış olursun.15 gün dolmadan değişim değil iade talep et ve paranı al.Paranı iade etmek zorundalar çümkü mal ayıplı sayılır.Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçip iade talebini tekrar ilet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.