Şimdi Ara

Medyanın oyuncağıyız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Medya bize ne gösterirse inanıyoruz. Sadece tv gazete değil, aynı şekilde sosyal medya da bizi yönlendiriyor.

Hatırlar mısınız bilmiyorum. Yakın tarihte birisi heryerde linç edildi doktor dövdü diye. Tv twitter falan herkes adama sövdü saydı. Sonra kamera kayıtlarında ilk doktorun adama saldırdığının videosu çıktı.

Daha sonra kadınların kurtarıcısı, adam bıçaklayıp öldüren biri vardı. Öyle bir medya propagandası yaptılar ki adam sanki melek sandı herkes. Gerçek bunun tam tersiydi.

Ben gördüğüm haberlere artık inanmıyorum. Size de inanmamanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haberler izlemeyi ve gazete okumayı bırakalı 9-10 yıl olmuştur. En azından sosyal medya, forumlar vs. var ki işin doğrusunu anlama imkanımız oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asdic A kullanıcısına yanıt

sosyal medya net olarak daha kötü

• Medya da sosyal medya da sürekli manipüle ediliyor da anlatamazsin 10 insandan 9u takip ettigi müddetçe toplum sürüklenir böyle

• En büyük örnek LGBT'nin normalleştirilmesidir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Medya böyle bir şeydi hem de her zaman

Medyanın oyuncağıyız
  • miko_miko kullanıcısına yanıt
    Sosyal medyanın kontrolü en azından elimizde ve eninde sonunda bir olayın arka planını öğrenebiliriz farklı yerlerden. TV, gazete, radyo vs. kontrolü büyük oranda iktidarların elinde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kararsızadam123 K kullanıcısına yanıt

aynen, 10 sene önce lgbt mi vardı. Tv de telefonda göstere göstere insanların beynine işlediler. lgbt yi eleştirdiğin anda suçlu çıkıyorsun toplumda

• asdic A kullanıcısına yanıt

he aynen elimizde. o yüzden corona zamanı aşıları eleştirenlerin yazdıkları silindi. heryerde corona propagandası yapıldı.

o yüzden forumda kk yı eleştirenlere 3 ay ban verildi. kk taparlara dokunulmadı.

medya gücü patronların elinde, bizim değil

• Harbi KORONA vardı yahu, herkesi aşılama olayları falan.

Koronada maskeyi sadece zorladıkları zaman mecburen taktım.

AŞI falan da olmadım.
    Koronada olmadım.

Yahu milyar insanı aşıladılar, ve şimdi patır patır kalp krizleri, kanda pıhtılaşmalar falan uğraşıp duruyor insanlar.

Beşikteki çocukları aşılayacaklardı az daha.

• miko_miko kullanıcısına yanıt
    Covid19 ile ilgili dediklerine katılıyorum küresel çapta bir şeyler döndü halen anlamadık..

KKnin, tüm tayfasının ve trollerinin ABV.

• Bu eskiden tv için geçerliydi şimdi sosyal medayada alası oluyor.

Medyanın oyuncağıyız
  • Bunun en büyük örneği şule çet davası. Ben okyunca, gerçekten nutkum tutuldu. Belki masum 2 kişi, sırf sosyal medya baskısı yüzünden ceza evinde yatıyor.

https://www.hukukcukafasi.com/sule-cet-davasi-ya-her-sey-gorundugu-gibi-degilse/

• İş yerinde mecburi kıldıkları için 3 kez aşı oldum son 2 senedir 4 kere boğaz enfeksiyonu 3 kez covid geçirdim ki 34 yaşındayım, inanmayana e devlet şifremi vereyim baksınlar maksimum 34 senede 3 ya da 4 kere reçete yazılmıştır. Son 2 senede hastaneyi arşınladım.

Şimdi de kalkmışlar yan etkisi var odur budur. Olan bize oluyor. Patron sürekli maskesiz gezerdi ayrıca covid ve karantinada olmasına rağmen ofise gelirdi vs vs. Ne bileyim garip bir düzen.

• Birseyin icinde olundugu sürece o seye tabi olunur ve üstüne cikilamaz. Medya insanlarin tepkisi ve algisindan enerjisinden beslenir. Medyanin yaydigi hicbirseye tepki verilmedigini düsünün, hicbir gücü olmaz cünkü o gücünü insanlarin tepkisi, enerjisinden aliyor. Gücünüzü kücümsemeyin, hersey sizde bitiyor. Yapilacak tek sey hicbir tepki vermemek!

Salgin dönemi her acidan en cok baskiya ugrayan insanlardan biriyim. Yasadigim yerde, isyerinde hatta burda bile yazdiklarim yuzunden linc edildim. Sonucta Medyanin yolundan gitmeyenler karli cikti, cunku yazilan abartili korku haberlerine glüp gectim sadece ve o yillari hic asi olmadan atlattim. Buda bana coksey ögretti, medya ve yöneticiler sizi neye zorluyorsa buna izin vermemek! Ne pahasina olursa olsun, herseyi göze almistim, hicbirsey benim sagligimdan daha önemli olamaz. Kimsede baskasini koruyor masaliyla beni asi olmaya zorlayamaz. Bu güzel bir tesst oldu, bunun daha sert versiyonu gelecektir, hazir olun ve yaptiginiz yanlislari yapmayin. Sadece korkuya panige kapilmadan akil ve mantik cercevesinden cikmayin yeter. Herkes böyle yaparsa kimseye birsey yaptiramazlar ve kendileri diz cökmek durumunda kalir.

• Oyun böyük yeğenler aşıyla insanları öldürüyolarmış.

Nedense ben de aşı olmama rağmen çevremdekiler de aşı olmasına rağmen bize bir şey olmuyor bahsedilen yan etkiler dışında. İnternete girince birlerinin kalbine pıhtı atıyor anında.

• Covid 19 ve sıvıları bunun en iyi örneği değil miydi? Hala akıllanmıyoruz.

• Medyanın götünü seviyim inanmıyom inanmıyom

• Biri gelip açmadığı sürece tv izlemiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.