Şimdi Ara

Megane 1 - Astra G - Focus 1 hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babama arac bakiyorum orta halli sase ve motoru duzgun bir arac lazim, aklımda bunlar var.

Bütçe maksimum 60 (tabi mu fiyatlara çok temizi de yok)

Hangisini tercih etmeliyiz? Kafalar karisik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben olsam Focus1 HB tercih ederdim.

Tasarımı hala birçok günümüz HB'sinden daha güzel, zamanının ötesinde bir tasarıma sahip.

Ghia'lar bej renk iç mekan, ahşap tirmler ile oldukça kaliteli görünüyor.

Piyasada yaygın, parça sorunu yaşatacak bir araba değil.

Baktığınız model arabalarda güneş yanığı olması çok normal.

ASTRA G TABİ Kİ. FOCUS KALİTESİZ OLDUĞU İÇİN TRİMLERİ BİTİK VAZİYETTEDİR.

MEGANE ÇOK BASİT KALIR. RENAULT 19’UN GİYDİRİLMİŞ HALİ.

ASTRA G İSE 1991’DEN İTİBAREN PİYASAYA TANITALACAĞI 1997 YILINA KADAR LOTUS’LA BERABER CİDDİ BİR MÜHENDİSLİĞİN ÜRÜNÜ OLARAK GELİŞTİRİLMİŞ VE TASARLANMIŞTIR.

TERCİHİNİZ HANGİSİ OLURSA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.
  • Hocam Astra G kasa ve Focus 1 ikisinden birini tercih ederdim. Güzel arabalar temizi zor değil çok zor malesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ASTRA G TABİ Kİ. FOCUS KALİTESİZ OLDUĞU İÇİN TRİMLERİ BİTİK VAZİYETTEDİR.

MEGANE ÇOK BASİT KALIR. RENAULT 19’UN GİYDİRİLMİŞ HALİ.

ASTRA G İSE 1991’DEN İTİBAREN PİYASAYA TANITALACAĞI 1997 YILINA KADAR LOTUS’LA BERABER CİDDİ BİR MÜHENDİSLİĞİN ÜRÜNÜ OLARAK GELİŞTİRİLMİŞ VE TASARLANMIŞTIR.

TERCİHİNİZ HANGİSİ OLURSA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.

• keremceylan57 kullanıcısına yanıt

Her 10 hatasiz ilanindan 8i kaput degisik, gunes solmasindan dolayi temizlik boyasi vb. Gibi aciklamalar. Insan bakmaktan usaniyor.

• Teşekkür ederim.

• Ben olsam Focus1 HB tercih ederdim.

Tasarımı hala birçok günümüz HB'sinden daha güzel, zamanının ötesinde bir tasarıma sahip.

Ghia'lar bej renk iç mekan, ahşap tirmler ile oldukça kaliteli görünüyor.

Piyasada yaygın, parça sorunu yaşatacak bir araba değil.

Baktığınız model arabalarda güneş yanığı olması çok normal.

• Focus daha keyifli bir araç konfor yoltutuş dengesi düzgün halinin yürüyen kondisyonu ne megane ne astra g de var ama burda bulunan aracın kondisyonu çok önemli artık eskidi bu araçlar çok yorgunsa bırakır kendini toplamakla uğraşırsınız

• Bende focus 1 diyorum. Güzel araba. Sedan olanını kullandım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt

Cevremde focus 1 kullanip da memnun olmayan kimse yok. Astra bende H kasasi vardi surekli bir sknti cikacak gibi bir his vardi. Bende sattim clio 0.9 tce sporttourer aldim gecen yil kasim ayinda hurda indirimiyle. Galiba simdi dr focusa yönelecegiz. Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katip71 -- 5 Ekim 2020; 17:38:1 >
  • Bence focus 1 arkadaşımda vardı çok güzel araç ghia modeli bakın

• uzun yıllar Megane1 rxt 1.6 16v kullandık 180 bin km'ye kadar. Tek bir arıza açmadı. Çok iyi motoru vardır güzel yürür, lpg ile çok iyi uyumlu. Ama yol sesi alır ve çok trim sesi vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane 1 sahibiyim, tavsiye etmem üzer.

• Focus aralarında en kalitelisi. Bu yaşta bile torpidoları sağlam temiz duruyor. Ben Focus alırdım.

• Ben olsam 3 ünede bakmazdım. Bu paraya sizin ihtiyaçlarınız doğrultusunda Megane II 1.4 veya Stılo alınabilir.

• bende focus ve astralara baktım ama 60'a yüksek km ve değişenli araçlar çıkınca karşıma vazgeçtim.

geçen gün 99 model, 200binde focus 1 almışlar. kaportası nasıl hiç bi bilgim yok. fiyatar çok fazla. bende 110 bintl ile bulamıyorum alacak araba.

• drknl35 kullanıcısına yanıt

Megane 2 1.4 motor konusunda herhangi bir fikrim yok maalesef yakinimda kullanan da gormedim. O yuzden bakmadim hic.

• Aslinda mesele verecegin paraya degecek arac olmamasi. Mesela 110 bine 2003 civic alirsin temizinden. Hastasindan hastasina filan boyle 😁

• Eski arabaya 60 bin istiyorlar. Şahsen modelli panda alır binerim. Uğraşmam eskisiyle püsküsüyle. zaten çoğusu pert.

• baranel B kullanıcısına yanıt
    Hocam hala duruyor mu ya 😀 Megane 1 ana konuya yazmıyorsunuz sattınız diye düşündüm. Benimki de duruyor 🙄

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.