Şimdi Ara

Megane 2 ve Araç Alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir araç buldum , yorumlarınızı bekliyorum ...

Megane 2 --- 1.5 dCi Authentiqe
    Model :2009
    Km :71.500 km
    Renk : Gri
    Fiyat :27.500 TL

Arac'ın plakası ile sorgulama yaptırdığım zaman farklı farklı tarihlerde 4 adet hasar kaydı çıkıyor

1.Hasar = Çarpışma = 3.700 TL
    2.Hasar = Park halinde çarpma = 1.250 TL
    3.Hasar =Çarpma ) 1.250 TL
    4.Hasar = Park halinde Çarpma =250 TL

Aracı daha ekspertize sokmadım yalnız değişen yokmuş sadece bazı parçalarda boya varmış .... kararsızım yardımlarınızı bekliyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane_28 -- 10 Eylül 2013; 12:22:18 >

• 1.250 TL olanlar tampon değişimi felan olabilir önemli değil'de 3.700 tl olan sıkıntılı boyadan o kadar yüksek mebla çıkmaz diye düşünüyorum
  • Biraz daha para verip donanımlısını ve 105 hp olan modeli almak bence daha iyi olur
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-babacan-auto-dan.ilk-sahibinden-105lik-6.ileri-megane.hatasiz-137157525/detay
  • Megane 2 nin en dolusu hani şu ülkede 13 tane olan ESPli modele bile 30bin verilmez. 5 yaşında araç yahu bunlar. 40 bine sıfır dizel gayet güzel araçlar alınıyor.

Önerideki aracın 3700e sadece boyayla kurtarması zor biraz. Hangi parçaların değiştiği önemli. Km doğruysa ve araç sadece serviste tamir edildiyse belki düşünülebilir. Ancak fiyatta biraz daha ikram isteyin.
  • ahmetnavruz kullanıcısına yanıt
    KM yüksek değil mi ? genelde 100.000 geçince artık problem çıkarmaya başlar diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane_28

KM yüksek değil mi ? genelde 100.000 geçince artık problem çıkarmaya başlar diyorlar

217.000 km'de megane 2 dynamic sahibiyim sadece 200.000 km'de enjektör değiştirdim toplam :900 TL fakat aracı 4.000 km 'de iken aldım ve bakımları 12.000 km civarı hiç geciktirmeden kaliteli parçalar ile yapıldı kısacası çok el değiştirmemiş olsun (mesela aracımın 2.sahibiyim) ve bakımlı bir araç olsun 90.000 - 100.000 km alınabilir ama 180-200 olmuşsa enjektör veya turbo masrafı çıkarabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane_28

Arkadaşlar bir araç buldum , yorumlarınızı bekliyorum ...

Megane 2 --- 1.5 dCi Authentiqe
    Model :2009
    Km :71.500 km
    Renk : Gri
    Fiyat :27.500 TL

Arac'ın plakası ile sorgulama yaptırdığım zaman farklı farklı tarihlerde 4 adet hasar kaydı çıkıyor

1.Hasar = Çarpışma = 3.700 TL
    2.Hasar = Park halinde çarpma = 1.250 TL
    3.Hasar =Çarpma ) 1.250 TL
    4.Hasar = Park halinde Çarpma =250 TL

Aracı daha ekspertize sokmadım yalnız değişen yokmuş sadece bazı parçalarda boya varmış .... kararsızım yardımlarınızı bekliyorum .

Arkadaşım 1-2 hasar neyse dicem ama 4 hasar aman dikkat.Araç expression yada Privilege olsa düşün dicem ama autentic.Başka araca bak bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aracın ekspertizi çıktı bu arada kaput ve ön sağ çamurluk boyalı bide arka sol çamurluk :) değişen yok fiyatda 26.500 son bunu mu alsam linea mı alsam kararsız kaldım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.