Şimdi Ara

Megane 4 HB Sorularım / Sorunlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

öncelikle herkese kazasız belasız sürüşler

Megane HB 1.5 edc ıcon paket kullancısıyım araçtan çok memnunum yanlız dikkatimi çeken bir husus var

1: P moduna alırken geçiş çok sert sanki zarar vericekmişim zorluyorum gibi hissediyorum
    2: Çok yavaş hızla giderken ör: dur kalk veya otopark içinde max 10 km veya daha az tam tarif edemediğim alt taraftan sesler geliyor sürekli olmasa da hemen hemen oluyor tok bir ses
    ancak kesinlikle araç normal yolda ses yapmıyor gidişten sessizliğinden memnunum
    3. Comfort moduna alınca otomatik masaj başlıyor güzel ama başka moda geçince masaj devam ediyor
    4:R moduna geçişte geri kamera hemen açılıyor ama sonra d aldiğim zaman kamera kapanması 3-5 sn zaman alıyor
    5:Camları kapattiğim zaman tak diye sert kapanıyor kibar narin değil kapandım ben dercesine
    6: bagaj otomatik nasıl açılıyor bulamadım anahtarla denedim açmadım icon paket aracım ayağımı gezdirdim altta otomatik açılacak diye gene açılmadı
    7:Start - Stop devre dışı alsam da aracı kapatıp açtiğimda otomatik yine başlıyor her defasında yine devre dışı bırakıyorum

normal mi yaşıyormusunuz ben mi çok ince düşünüyorum tecrübelerinize dayanarak desteğinize ihtiyacım var

Sevgilerle

• Megane üzerine tezler bitirmiş sayısız konferanslar vermiş sayın ordinaryüs @Moueson beyi davet edelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayı bu kadar dinleyerek huzursuzluk yaratmaya gerek yok.Ne güzel arabanız var,tadını çıkarın yoksa hayattan zevk alamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle başka bir hocamın da yazdığı gibi bu tür şeylerle çok takılıp da kendinizi üzmeyin.
    Aracınızı güle güle, kazasız belasız kullanın.

2. Durum için servise danışabilirsiniz.
    4. Durum için yerinizde olsam çok takılmazdım, sonuçta yazılımsal birşey.
    6. Durum için opsiyon aldığınıza emin misiniz? Akıllı bagaj kapağı opsiyon diye biliyorum.
    7. Durum da aynı şekilde yazılımsal birşey, servise danışabilirsiniz.

@yildiz Hocam size yardımcı olacaktır.

Aracınızdan keyif almaya bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem1000 -- 23 Aralık 2018; 13:47:59 >
  • Hep merak etmişimdir.Masaj sırasında alttan el çıkıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkürler dönüşleriniz için

ses bazen var bazen yok bazı forumlarda bagajdan gelen bir gevşeme diyorlardı tam bende bulamadım sesin yerini daha 1 ay kullanıp servise gitmeyi planlıyorum

bugün yaşadığım kötü bir olay paylaşmak istiyorum hafif eğimli bir yerde araba kayma yapti ve eco modda iken gaz gelmedi sonrasınra hiç bir sorun yaşamadım hatta daha dik yokuşlu yolda kayma falan yapmadı gaz kesilmesi olmadı ama canımı cidden sıktı
  • Merhaba, 2 numaralı sorun yapışan balatalardan kaynaklanıyor olabilir. Benim aracımda elektrikli el freni var ve ilk harekette bir süre süre sonra aracın altından dannn dunnn diye tok sesler gelebiliyor.

K.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayesque -- 23 Aralık 2018; 23:07:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 yıldır megane 4 kullanıyorum ama benim kullandığım icon değil.

1. Şimdiye kadar vites geçişleri işe en ufak bir problem yaşamadım. Servise danışmanızda fayda var.
    2. Bende böyle bir problem olmadı.
    5. Camların kapanması bende çok yumuşak ve rahat öyle rahatsız edici bir ses yok.
    7. Star/stop ayarını bende bulamadım. Her seferinde devre dışı bırakıyorum.
  • MeganeSr M kullanıcısına yanıt
    1) Özellikle bu durumu dik yokuşlarda hissedebilirsiniz. Önce el frenini çekip yükü şanzımandan alın.
    2) Çift kavrama araçlarda genelde olabilen bir ses.
    3) Bilgim yok
    4) Belli bir süre veya hızdan sonra kamera kapanıyor.
    5) Sizin araç için öyle olabilir veya size öyle geliyor.
    6) Aracınız Hb onlarda kumandadan açma yok.
    7) Her seferinde yeniden kapatmak lazım. Bir problem değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.