Bildirim
Megane a Modifiye olurmu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gözümde canlandırdım da tam bir apaçi işi olur. Bence yayları değiştirip 3mm spor yaylar güzel ve abartısız da 16 veya 17 jant attın mi mis gibi olur. Neon filan cok abes kaçar. -
Çok çaça olur kesinlikle yap bilmeyen bilmez MODİFİYE ÇOK FENADIR! -
ön tamponu değiştiriyorlar. Kısık farlı bir hal alıyor. Modifiye megan diye aratırsanız çıkar dediğim tampon. yanlara da ekleme lazım. Arka spoiler HBse sadece üste taktırın alt ortaya yaptırmayın tipsizleştiriyor. Jant ve kaliper kapağı şart. Bir de reno sport çıkartmalarını bulup yapıştırırsanız şahane olur. -
-
1.4 motorlu megane a polyester tampon, altına mavi neon lamba, içine de mor florasan takıp patlak egsozla gezeceksin, süper oluyor yemin ederim. -
Megane Modifiye Türkiye Paketi
Ön Izgara Mavi Kırmızı Polis Çakarı
Far Altında Audi Stayla Led Işıklar
3mm spor yaylar
18" CMS Jantlar -
arka stoplar süper ya megane 1 in
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pres sure -- 10 Haziran 2011; 11:44:42 > -
buffer lı ses sisteminide yaptırın.bizim bir arkadaş yayları kestirdi abart egzoz 19 cant taktı mahalleden geçerken kimse gözlerini alamıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: yunus88
buffer lı ses sisteminide yaptırın.bizim bir arkadaş yayları kestirdi abart egzoz 19 cant taktı mahalleden geçerken kimse gözlerini alamıyor
Küfretmek için alamıyor olmasınlar -
quote:
Orijinalden alıntı: Perikard
quote:
buffer lı ses sisteminide yaptırın.bizim bir arkadaş yayları kestirdi abart egzoz 19 cant taktı mahalleden geçerken kimse gözlerini alamıyor
Küfretmek için alamıyor olmasınlar
ben dalga geçiyordum.sonradan yapılan ses sistemine bile uyuzum -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Perikard
quote:
Küfretmek için alamıyor olmasınlar
ben dalga geçiyordum.sonradan yapılan ses sistemine bile uyuzum
wooferın ismi değişmiş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X