Şimdi Ara

Megane a Modifiye olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski model yeni çıkan meganlar değil eski kasalar meganelara modifiye yapcam ve aracın altına neon taktırmak istiyorum kac para tutar?+gece o neonları yaksak yasa dışımı neon taktırmak?+en ucuz neon taktıran yer varmıdır? teşekkürler

• Gözümde canlandırdım da tam bir apaçi işi olur. Bence yayları değiştirip 3mm spor yaylar güzel ve abartısız da 16 veya 17 jant attın mi mis gibi olur. Neon filan cok abes kaçar.
  • Çok çaça olur kesinlikle yap bilmeyen bilmez MODİFİYE ÇOK FENADIR!
  • ön tamponu değiştiriyorlar. Kısık farlı bir hal alıyor. Modifiye megan diye aratırsanız çıkar dediğim tampon. yanlara da ekleme lazım. Arka spoiler HBse sadece üste taktırın alt ortaya yaptırmayın tipsizleştiriyor. Jant ve kaliper kapağı şart. Bir de reno sport çıkartmalarını bulup yapıştırırsanız şahane olur.

• Arkadaşım neon yada farların altına led felan koyup aracı mundar etme.Hali hazırda zaten bir çok araca taş çıkartacak kadar güzel bir otomobil.Bulabiliyorsan RS ön tampon ve mercekli ön farları tak.Sonrasında bir yay ve güzel büyük ebatta bir jant artı boya koruma araba şıkır şıkır olsun.

• 1.4 motorlu megane a polyester tampon, altına mavi neon lamba, içine de mor florasan takıp patlak egsozla gezeceksin, süper oluyor yemin ederim.
  • Megane Modifiye Türkiye Paketi
    Ön Izgara Mavi Kırmızı Polis Çakarı
    Far Altında Audi Stayla Led Işıklar
    3mm spor yaylar
    18" CMS Jantlar
  • arka stoplar süper ya megane 1 in

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pres sure -- 10 Haziran 2011; 11:44:42 >
  • buffer lı ses sisteminide yaptırın.bizim bir arkadaş yayları kestirdi abart egzoz 19 cant taktı mahalleden geçerken kimse gözlerini alamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus88

buffer lı ses sisteminide yaptırın.bizim bir arkadaş yayları kestirdi abart egzoz 19 cant taktı mahalleden geçerken kimse gözlerini alamıyor

Küfretmek için alamıyor olmasınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perikard

quote:

buffer lı ses sisteminide yaptırın.bizim bir arkadaş yayları kestirdi abart egzoz 19 cant taktı mahalleden geçerken kimse gözlerini alamıyor

ben dalga geçiyordum.sonradan yapılan ses sistemine bile uyuzum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Perikard

quote:

ben dalga geçiyordum.sonradan yapılan ses sistemine bile uyuzum

wooferın ismi değişmiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.