Şimdi Ara

Megane II - Dizel mi? Benzinli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar yakıtın ekonomik olması açısından hangi motorun hangi versiyonunu tavsiye edersiniz?
    Ayrıca Megane 2'nin köy yollarında ki performansı basıldır acaba arabanın altı filan vurur mu?
    son olarak bu modeli tavsiye edermisiniz zira çizimi çok hoşuma gidiyor.

• 1.5 dci 100 beygirlikten al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    1.5 dci 100 beygirlik motorlar kaç km. ye kadar alınırsa normaldir acaba. Bir de bunların çok temizleri 35-37 bin bantında seyrediyor bu istenen paralar normalmi.
  • Temizi bulunursa dizel
  • Kuzenim daha yeni satti 34500 e 160 binde idi piyasası var zaten bu motor dışındakiler beş para etmez

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam yardımların için teşekkürler.
  • Rica ederim zaten düşük kmlisi zor bulunuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jetta mi C4 mu Corolla mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: surfcasting

Evet arkadaşlar yakıtın ekonomik olması açısından hangi motorun hangi versiyonunu tavsiye edersiniz?
    Ayrıca Megane 2'nin köy yollarında ki performansı basıldır acaba arabanın altı filan vurur mu?
    son olarak bu modeli tavsiye edermisiniz zira çizimi çok hoşuma gidiyor.

2005'te sıfır aldığımız megane II 1.5 Dci aracımızı hala kullanıyoruz. Şu an 80 Bin kmde, Kars'ta yaşıyoruz ve köy yollarına gittiğimiz de oluyor. 11 yılda 1 kez ön takımı komple değiştirdik. Onun dışında bir sıkıntı çıkarmadı ama bizim aracımız çok az km yapıyor. Altı öyle çok alçak değil yani pek altını vurduğumuzu hatırlamıyorum.
    60 bin km de triger kayışı ve fren balataları değişti. Başka masraf çıkarmadı bize 11 yılda. Genel olarak bizi memnun etti...

• Eski km'si yüksek araçlar benzin+Lpg daha mantıklı olabilir.Ben olsam 1.6 16v alırdım.
  • dizel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yamtar36 kullanıcısına yanıt
    Beklentilerime cevap verecek nitelikte sorunsuz araçlar olmasına sevindim doğrusu. Teşekkür ederim.
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Evet yorumlardan sonra ben de 1.6 16v olanını düşünüyorum zaten. Teşekkürler.
  • Arkadaşlar, iki araç arasında kaldım. Yardımcı olur musunuz ?
    2008 megane 2 16V dinamik lpg li 125.000km de
    2009 megane 2 otantik dizel 170.000 km
    kaporta ve araç içi noktasında ikisi de aynı. ikisininde motor gücü %88
    dizel olan araca çok güzel bakılmış, km si yüksek olmasına rağmen araç iyi durumda. mekanik aksamını detaylı olarak incelettim, sorunsuz çıktı.
    bu iki aracında fiyatları aynı.
    benim amacım 3 sene kullanıp sonrasında satmak. yılda 15.000 km yol yapıyorum.
    gönlüm dizelden yana lakin 3 sene sonra km si yüksek olduğu için satarken sorun yaşar mıyım ? yoksa lpg li olanı mı almalıyım.
  • Ben lpgli olanı tercşh ederdim. Hem km hem donanım iyi. Ayrıca dizele göre risk daha az
  • 2008 lpg li dinamik olanı al ..

• Dinamik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.