Bildirim
Megane privilege mi yoksa accent blue mu Yardımm Bütçe 33 Binlira
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sırf Dci Motor Gazabına Uğramamanız İçin Hyundai Derim..
Onun dışında bütçenize göre çafçaflı meganeler var -
Sorunsuz, konforlu aynı zamanda servis ve parçaları uygun fiyata olduğu için Hyundai Accent Blue derim. -
Hocam simdi meganelerin kronık sorunları felan cok oluyormus accent blue da fazlabilmediğimden dolayı onlarda ne gıbı sorunlar var bildigınız -
quote:
Orijinalden alıntı: Caga.50
Hocam simdi meganelerin kronık sorunları felan cok oluyormus accent blue da fazlabilmediğimden dolayı onlarda ne gıbı sorunlar var bildigınız
Kardeşim sadece arka amasörlerden şikayet ediliyor çukurlarda ve tümseklerde ses yaptığına dair onlarda ya garanti kapsamında değişiyor yada monroe gibi marka amasörleri kendi isteğinizle değiştiriyorsunuz başka hiç bir sorun yok, birde cam açma düğmeleri ışıklandırılmamış başka beğenmediğim hiç bir yönü yok, bu arada benim accent bluem yok arkadaşımın var 2 yıldır kullanıyor ve çok memnun bende para biriktiriyorum en kısa zamanda alacağım inşaallah. -
kim demiş kronik sorunları çok oluyor diye? geçiniz bunları. yıllardır dynamique, bir-iki aydır da privilege olmak üzere 2 megane'ye sahibim. tavsiye ederim. blue da fena değil, onu da test etmiştim zamanında. ne istediğinizi net bir şekilde yazın, bir daha değerlendirelim. -
C sınıfı konforu, genişliği, rahatlığı sebepleriyle megane 2.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2012 sıfır blueyi satıp 2009 expression megan 2 aldım,tıkırtı hariç blueden çok daha rahat bi araba. -
Hocam megane sayfasina baktim orda bin kusur sayfa var ve birsuru sorun var tabi sans isi bunlar bnde megan i cok severim ama iste
herhangi bir aracın, kullanıma bağlı sorunları olabilir. genel olarak görülen kronik sorunlarmış gibi bakmamak lazım her soruna. -
quote:
Orijinalden alıntı: sametsamett
Sırf Dci Motor Gazabına Uğramamanız İçin Hyundai Derim..
Onun dışında bütçenize göre çafçaflı meganeler var
Dci? Gazap?
Hyundai o süspansiyonları değiştirmedikçe Megane II
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X