Şimdi Ara

Merih Demiral sadece Almanları değil Suudi Arabistan'ı da rahatsız etti. Sözleşmesi feshedilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
3
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merih Demiral sadece Almanları değil Suudi Arabistan'ı da rahatsız etti. Sözleşmesi feshedilecek

EURO 2024 Son 16 Turu’nda A Milli Futbol Takımımız, Avusturya ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşma Merih Demiral’in attığı 2 golle millilerimizin galibiyetiyle sonuçlandı.

Başarılı stoperin golden sonra ‘bozkurt’ işaretiyle sevinmesi, tıpkı Avrupa’yı olduğu gibi Arap ülkelerini de rahatsız etti.

Merih Demiral’ın Sözleşmesi Feshediliyor

Suudi Arabistan basınına göre Al Ahli kulübü, Avusturya maçında bozkurt işareti yapan Merih Demiral’ın sözleşmesini feshedecek.

Suudi ekip geçtiğimiz sezonun başında 1.90’lık stoper için 17 milyon euro bonservis ücreti vermiş, Merih’e ise yıllık 12 milyon euro’luk maaş teklifi yapmıştı.

Ekonomi Manşet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 5 Temmuz 2024; 23:5:9 >

• Bize hümanizm maskesi ile milliyetsizlik aşılamaya çalışanlar kendi milliyetçiliklerine alan açmanın derdinde. Konu Türk olunca hepsi maskesinin düşürüp faşist kesiliyor.

Bu vesile ile bu gerçeği bütün ülke gördü ve Bozkurt işareti bir partinin tekelinde olmaktan çıkıp Türk halkının gerçeği oldu.
  • "Sen Türk olduğunu unutsan da, düşmanın asla unutmaz." - Ebulfez Elçibey

Siyasal islamcılar/dinciler onlar din kardeşimiz demeye devam etsin.

• İslamcılar kardeşim değil, olamaz da.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merih Demiral sadece Almanları değil Suudi Arabistan'ı da rahatsız etti. Sözleşmesi feshedilecek
    Merih Demiral sadece Almanları değil Suudi Arabistan'ı da rahatsız etti. Sözleşmesi feshedilecekx (formerly twitter)
    Ajanshaber1903 (@AjansHaber_1903) on X
    https://x.com/AjansHaber_1903/status/1808892952728523014

Merih Demiral sadece Almanları değil Suudi Arabistan'ı da rahatsız etti. Sözleşmesi feshedilecekwww.mfa.gov.tr
    No: 33, 14 Şubat 2019, Avusturya’da Sembol Yasası’nın Yürürlüğe Girmesi Hk. / T.C. Dışişleri Bakanlığı
    https://www.mfa.gov.tr/no_33_-avusturya-da-sembol-yasasi-nin-yururluge-girmesi-hk.tr.mfa
  • Bize hümanizm maskesi ile milliyetsizlik aşılamaya çalışanlar kendi milliyetçiliklerine alan açmanın derdinde. Konu Türk olunca hepsi maskesinin düşürüp faşist kesiliyor.

Bu vesile ile bu gerçeği bütün ülke gördü ve Bozkurt işareti bir partinin tekelinde olmaktan çıkıp Türk halkının gerçeği oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

Bayrak yetmiyor mu ?

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Bayrağımız kanla çizildi. Tüm dünyaya yeter. Yetmeyene de direği var. Direği de yetmez diyen varsa benim bozkurtu vereyim onla oynasın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

aslında bu yaptıkları sebepsiz değil, avrupa araplar türkiyede çok kişiyi bir şekilde adamı yaptı haliyle bu birazda onların kimliğine bürünmek demek, eğer biri bunu aşmaya kalkarsa yapacakları muamele bu olacaktır kaldı ki bir futbolcu nihayetinde, asıl mesele yurtdışına bir sebeple giden ve cemaatlerle, gittikleri ülkenin iç dinamikleriyle tanışmamış yakınlaşmamış olanlar direk yok edilebilirlerdi, bir yandan güçlü her şeye rağmen ayakta kalan türkiye imajı bir yandan bu muameleyi yapma sebeplerini buna bağlıyorum, ha bunu evde sözde anan baban da sana yapıyor bu arada, benim evim benim kurallarım, bu kadar basit ama iş ülke bazlı oldu mu gelme de diyemiyor hizmet iş gücü istiyor bu kadar da kahpece

• hani kardeştikkk :( :(
    şaka şaka a*aplardan bize kardeş olmazz 🤘🤘

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fahrettin islam düşmanlığı algısı kasarken islamcılardan şok.

• Araplarda Türk düşmanlığı hat safhada.

• araplar geçmiştede böyleydi işte hala böyleler Türk dedimmi hepsi gavur dedikleriyle bir olurlar en ufak fırsatta sırtından vurmak ıcın bunların mılyonlarcasını ulkeye doldurdular işte

Birilerine vs demek ki Bayrağımız yetmiyor ki MHP ile boşluk doldurmaca ile resmen küfürdür. Bayrağın yeri doldurulamaz. MHP ve sloganı sembolize edilmiş siyasi bir partinin varsın AKP gibi iktidar olsun ( ki değildir ) siyasi parti sloganlarının yeri yoktur ...

Bayrak kafidir ...

Ötekiler kafirdir ...

Sporcunun ahlaklısını ..... Gider de şaibeli davası devam eden ve Avrupada bazı yazasaklar belliyse sporcular da bu hassasiyet olması gerekirdi .. Bu kadar da tesadüf gün olarak ta resmen planlanmış ince ince gibi duruyor. NABIZ YOKLANDI. Başka felaketlerde bu malesef kullanılacaktır ... Galeyana gelme tavanda sağduyu aksine SIFIR seviyesine düşmüştür ...

Belli ki birilerine bayrakla duygularını göster(e)miyor. Neymiş stadyumdaki bir kesim el hareketi yapmışmış ben de gaza geldim hoşumma gitti yapmışmışım ....... Yersen ..

MHP neticede Avrupa da bir kere kara listedeler.. Pis işleri bol ..... Avrupa gına gelmiş bıkmışlar. MHP bir de iktidar ortağı olunca da çözülemiyor. MHP kendisine kalkan bulmuş. MHP SSCB Ruslarına karşı projeydi ve bunun gücüyle her türlü yasadışı işleri de yaptı ... Karşıt görüşlüler Türkiye için de tehlikeli ise medenice savunursun. Şiddet şiddeti doğurdu etki tepkiyi . Solcu filan değilim ama mağdur olanlar ortada. Samimi işin aslını bilmeyen Ülkücüler de vardır ... Çoğu kullanıldığını onyıllar sonra fark etti anlamsız derler evlatlarına da anlatırlar pişmandırlar da ama olan olmuştur da .. Rehabilite şart kollektif bir mesele ile çözüm üretilmelidir. Artık komünizm tehlikesi yoktur.

• Ben ilkin farklı bir yerden bakmıştım olaya ama şimdi muhalif medyayı ve Batı kökenli yayın kuruluşlarını izleyince hak verdim. Bu Merih denen adam derhal derdest edilmeli ve Uluslararası Adalet Divanı'nda yargılanmalı. Bu hareket anti semitik, anti arabik, anti avrupaik bir hareket. Çok tehlikeli bir hareket. Onu yapacağına şeyini göster daha iyi. Savunacak hiçbir yönü yok. Bu yetmez lisansı iptal edilmeli. Yetmez ama evet.

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Hocam yapma yanariz, ironi anlamayanlar çıkar

Yetmiyor kardeşim bozkurt da yapacaz, var mı?

• Kurtlar sizi kudurtacak !

• CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt

@CSB yazmayan adam

Allah ta yetmiyor mu ?

• @BekirTemel

Naif görüyorum sizi ... Avrupa pragmatiktir gerçekler üzerine hareket eder. MHP ve türevleri uyuşturucu karapara vs birçok yasadışı işleri yönetmekteler ve yıllardır da izleniyorlar da takiplilerde ... Adamlar kendi ülkelerinde ülkücülük Türkçülük filan paravan gibi kisve amaçlı pis emellerine alet etmeleri ile BATI bunu çözmüş ve bunu destekleyen kişileri de kitleleri de görünce ceza kesiliyor ...

Merih tribünde gördüm etkilendim yaptım diyor. Kameralarda tribündeki bu etkileşim ve icraatler filan tespit edilirse stadyumdaki izleyecilere de bir işlem veya tespit edilemez kitleler olarak ceza da verilebilir ...

Merih Demiral sadece Almanları değil Suudi Arabistan'ı da rahatsız etti. Sözleşmesi feshedilecekwww.mfa.gov.tr
    No: 33, 14 Şubat 2019, Avusturya’da Sembol Yasası’nın Yürürlüğe Girmesi Hk. / T.C. Dışişleri Bakanlığı
    https://www.mfa.gov.tr/no_33_-avusturya-da-sembol-yasasi-nin-yururluge-girmesi-hk.tr.mfa

14 Şubat 2019 dan beri Devlet KINAMAYLA bildirmiş ve yurtdışına çıkanları da bunları bilmesi gerekir ... Futbolcu veya taraftar olsun bilmesi beklenir. Uymadığında da peşinen suçlu kabul edilir ..

Devlet önce bozkurt sembolüyle işlenen/ işlenecek dahili ve harici suçlara karşı net kökten adımlarını beklerimdim . Devlet suçun esasına değil tribüne ve belli bir kesimin MHP lilerce suistimal edilişine göz yumması ile gaz alıcı bir açıklama yayınlamış. Sanırım sadece Türkçe ... Tribüne ... Gaz alma ...

2019 da anında NOTA verilmesini beklerdim ve bunun haberini filan. Belki de vardır bu konuda MHP yi savunanlar kaynak versin zahmet olacak ....

Türkiye'nin en az %10 u müslüman değil. Gençlerde deizm de fazla.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.