yaklasik bir ay önce Almanya`da kaldigim yurdun parkinda asagidaki test aracini gördüm. Buralarda cok sik karsilasilan bir durum olsa da bu sefer usunmeden fotograflarini cektim.
Selamlar
Çok güzel araba. Türkiye sokaklarında çok göreceğiz diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Elmanders
Çok güzel araba. Türkiye sokaklarında çok göreceğiz diye düşünüyorum.
usta paspası çekene kadar ust kısımları çekseydın ıyıdı
Güzel araç gerçekten.Türkiye'de çok satacak.
quote:
Orijinalden alıntı: RutkayErg
Güzel araç gerçekten.Türkiye'de çok satacak.
Kırmızı ya da beyaz renk bir CLA fena olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: HondatugraL
Ben de sonradan fark ettim cok sacma fotograflar cektigimi.
Aracin icindeki test cihazlarina kilitlendigim icin aracin diger özelliklerini cekemedim herhalde.
quote:
Orijinalden alıntı: sirdiesel
quote:
Aracin icindeki test cihazlarina kilitlendigim icin aracin diger özelliklerini cekemedim herhalde.
Alıntıları Göster
1,5 dci bu aracta da olacak herhalde. Bilgisi olan var mi?
quote:
1,5 dci bu aracta da olacak herhalde. Bilgisi olan var mi?
Alıntıları Göster
Şahin emniyet kemer klipsi mi koymuşlar
quote:
quote:
neyse bunada şükür usta
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
Dakika 1 gol 1
LED lambalı fln bir emniyet kemer klipsi mi olmalıydı?
Bilmiyorum yani şahin dede aynı tip klips var, böyle bir arabanınkiyle aynı tarz olmamalıydı.
Ben bu aracın aynısını aynı bu renkte olanını 2 hafta önce Göztepe de görmüştüm.Arkası güzeldi ama bana orantısız geldi nedense.Plakası yoktu ben gördüğümde.
quote:
Orijinalden alıntı: daxtor55
Ben bu aracın aynısını aynı bu renkte olanını 2 hafta önce Göztepe de görmüştüm.Arkası güzeldi ama bana orantısız geldi nedense.Plakası yoktu ben gördüğümde.
:) Güze araba hayalden öteye gitmez benim için şuanlık
quote:
Bu gördüğün bir Roll Royce. Ama emniyet kemeri Linea ile aynı
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Başlığı görünce heyecanla girdim ne ara geldi Türkiye'ye daha cok vardı diye hemen yarın sabah kolumana koşucaktım hevesim kursağımda kaldı
quote:
quote:
O zaman linea almak daha mantıklı Geriye kalan para ile dürümcüye gider karnımı doyururum.
Gecen hafta SAPAN autoda gormustum aksam vaktiydi ya gri yada fume olmasi lazimdi guzel aracti
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-FD3743E2F
Gecen hafta SAPAN autoda gormustum aksam vaktiydi ya gri yada fume olmasi lazimdi guzel aracti
Swift daha güzel
quote:
Orijinalden alıntı: Mert103
Swift daha güzel
Aynen benim gözüme de çok güzel gözüktü
quote:
Orijinalden alıntı: Mert103
Swift daha güzel
Alıntıları Göster
Bugün Avcılar Has'da aracı inceledim. Fotoğraflardan çok daha hoş gözüküyor. Hele direksiz kapılar gerçekten ziyadesiyle şık. Yalnız aracı kullanabilmek için ya kısa boylu yada koltuk yatık vaziyette sürmek gerekiyor. 1.87 boyundayım ve araca rahat inip binemedim, koltuk en aşağıda iken bile başım tavana değiyor. Arkada oturamadım bile, iki büklüm kaldım.
İlgili bayanın söylediğine göre a serisindeki mevcut 1.5 dci motor bu araçta kullanılmayacak, 10. ayda 1.8 diesel motor geleceğini söyledi.
quote:
Orijinalden alıntı: efk0
Bugün Avcılar Has'da aracı inceledim. Fotoğraflardan çok daha hoş gözüküyor. Hele direksiz kapılar gerçekten ziyadesiyle şık. Yalnız aracı kullanabilmek için ya kısa boylu yada koltuk yatık vaziyette sürmek gerekiyor. 1.87 boyundayım ve araca rahat inip binemedim, koltuk en aşağıda iken bile başım tavana değiyor. Arkada oturamadım bile, iki büklüm kaldım.
İlgili bayanın söylediğine göre a serisindeki mevcut 1.5 dci motor bu araçta kullanılmayacak, 10. ayda 1.8 diesel motor geleceğini söyledi.