Şimdi Ara

Mersinden Trabzona gitmek istiyorum. Nasıl Giderim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben trabzona gezemeki için gidiyorum. mersinden en güvenilir ve güzüel yolculuğu nasıl yaparız mümkünse otoban varsa oradan gitmek istiyorum. rahat yoluculuk amacım tarif ederseniz sevinirim.

• Mersin - Ankara
    Ankara - Samsun
    Samsun - Trabzon (Yol yeni yapılmış gayet güzel ve bol radarlı bir yoldur.)
  • tek başına gideceksen araç ile değil de uçak ile gitmek daha iyi olur. yol uzun havalar da sıcak. trabzon-adana uçağına binmek daya uygun gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budak_1903 -- 14 Temmuz 2010; 21:47:13 >
  • tarif ediyorum
    mersin-pozantı-nigde-boğazlayan-yozgat-alaca-çorum-merzifon-samsun samsundan sonra sahil yolunu takip ederek ulaşabilirsin...
  • İlgilinizden dolayı teşekkürler yanlız kafama bir soru takıldı şimdi bazı arkadaşlar diyorki önce kayseri sonra tokat oradan ordu sonra sahilden devam bu yok güzergahı hakkında bilgisi olan varmı kayseriye kadar otoban olduğunu biliyorum ama sonrası nasıl bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

tarif ediyorum
    mersin-pozantı-nigde-boğazlayan-yozgat-alaca-çorum-merzifon-samsun samsundan sonra sahil yolunu takip ederek ulaşabilirsin...

kestirme yol budur.. fakat aşırı sürat için uygun olmayan yerler vardır.. yok ben sürat yapmam.. zaten kaymak yol da olsa kazası var radarı var diyorsan.. en kestirmeden samsun'a düş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.