Şimdi Ara

mezuna kalmalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sıralamam tam 40.bin bilgisayar mühendisliği düşünüyorum. sizce iyte dokuz eylül mü? yoksa istanbul'daki bazı özel okulların tam burslusu mu? yoksa bunlardan ziyade hepsini boşverip mezuna kalmak mı ?

• iyte eğitimi 10 numara ama kampüs yaşamı pek iyi değil diyorlar
  • bu sene yerleşme açısından en rahat senelerden biri olucak :)

yaz ve git
  • quote:

Orijinalden alıntı: Climenjaro

iyte eğitimi 10 numara ama kampüs yaşamı pek iyi değil diyorlar

aynen bende ondan bir sorayım dedim egenin sıralaması 34.100 acaba gelir mi?
  • yüzde 50 ihtimal var inaşllah gelir bence kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerger

bu sene yerleşme açısından en rahat senelerden biri olucak :)

yaz ve git

zaten ege gelseydi hiç düşünmeden yazardım ama iyte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Climenjaro

yüzde 50 ihtimal var inaşllah gelir bence kardeşim

inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mühendislik için enstitüyü öneririm. Teknik bir üniversite oluyor aynı zamanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trikaş

Mühendislik için enstitüyü öneririm. Teknik bir üniversite oluyor aynı zamanda.

Hocam bende orayi dusunuyorum ama gerek konumu gerekse bilgisayar muhendisliginin is imkanlarinin istanbulda cok olusu beni istanbula yoneltiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hnrylkrs

quote:

Hocam bende orayi dusunuyorum ama gerek konumu gerekse bilgisayar muhendisliginin is imkanlarinin istanbulda cok olusu beni istanbula yoneltiyor

Ben İyte bilgisayardayım.

Eğer ben seneye çalışıp Odtüyü kazanabilirim diyorsan mezuna kal.

İş dünyası için şunu söyleyebilirim, mezun olduğunda İstanbul'da çalışırsın. bunun kayıp gibi görmemelisin.
  • quote:

quote:

quote:

İş dünyası için şunu söyleyebilirim, mezun olduğunda İstanbul'da çalışırsın. bunun kayıp gibi görmemelisin.

Hocam siz egitiminden memnun musunuz? Herkes egitimi iyi diyor ama orda okuyan birinden duymak daha farkli olur sanirim bide dersler genelde teorik mi? Okula ulasim nasil oluyor?

• quote:

arkadaşlar sıralamam tam 40.bin bilgisayar mühendisliği düşünüyorum. sizce iyte dokuz eylül mü? yoksa istanbul'daki bazı özel okulların tam burslusu mu? yoksa bunlardan ziyade hepsini boşverip mezuna kalmak mı ?

Piyasada yığınla bilgisayar mühendisi var is bulman zor olabilir. Eğer bir sene daha çalışırım azimle dersen mezuna kal.20 binden aşağı olacaktır siran seneye. Ama cok streslidir diyim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam siz egitiminden memnun musunuz? Herkes egitimi iyi diyor ama orda okuyan birinden duymak daha farkli olur sanirim bide dersler genelde teorik mi? Okula ulasim nasil oluyor?

Beklentilerin nedir? Ona göre değişir. Benim beklentilerimi İtü, Odtüden sonra burası karşılıyor. Ama sosyal açıdan menmun kalamayabilirsiniz. Dersler teorik ve uygulamalı. Okula ulaşım otobüs ve minübüslerle sağlanıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.