Şimdi Ara

mf3 130 bindeyim tıp için mezuna kalmayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene 2. yılım ve130 bin sıralamam var mf3 de. çocukluktan beri hayalim tıp okumak doktor olmak ve bu sene malumunuz bu sıralamaya tıp gelmiyor.Bir sene daha kalmak istiyorum tıp için ama dersaneler hernekadar büyük ölçüde zaman kaybı olsada işime yarayabilirdi. kurslar ve etüt merkezleri bulunduğum şehirde çoğunlukla mat ve geo dersleri verip bu derslerin soru çözümlerini yapıyor. özel ders almakda çok maliyetli olur diye tahmin ediyorum. iş bende bitiyor bunun farkındayım artık ama takıldığım yerler ve sorularım elbet olacak internetteki konu anlatımları güzel ama benim eksik olduğum dersler mat lys kimya lys geo ygs-lys bu derslerin üstünde çok durmam lazım siz olsanız nasıl yapardınız yani burdaki dersaneler özel lise oluyor mezun için kayıt alırlar ama fiyat ne kadar olur bilmiyorum kurs gibi bir yerde çok verimli olmaz diye düşünüyorum. eksik olduğum dersler ve şuan nasıl bir yol izlemem hakkındaki yorumlarını bekliyorum.

• İlk sene ne yapmıştın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 180 bin sıralama geldi ilk sene
  • stark.1903 S kullanıcısına yanıt
    Valla ne desem bilemedim ama işin çok zor görünüyor. Kendine güveniyorsan şimdiden başla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısın bu sene herşey benim aleyhime olucak ama işin sonunda tıp var katlanıcam o yüzden
  • başka yorum yapan yokmu
  • daha gerçekci bi hedef belirle bence yoksa çok üzülürsün
  • Fenliselimezun kullanıcısına yanıt
    bu sene napmış acaba ben de merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi tahmin bence 80k
  • quote:

Orijinalden alıntı: stark.1903

haklısın bu sene herşey benim aleyhime olucak ama işin sonunda tıp var katlanıcam o yüzden

(katlanamadı)

• Fenliselimezun kullanıcısına yanıt
    aynen ben de en iyi 60k diye düşünüyorum, veterinerlik yazmıştır rez al ss al

• Adam yine mezuna kalma konusundan link istemis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE73730B4 -- 4 Eylül 2016; 15:03:53 >
  • 80 60k diyenler 25k yaptı

• Olsun tıp olmaz diş olmaz iyi bir şehirde mühendislik olur helal olsun hayırlı olsun reis o zaman cesaretin yeter

• Kactan mezun 25k mi

• 3.yil 25 e girmiş onu diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan1905321 -- 4 Eylül 2016; 15:42:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.