Bildirim
miğdesinde reflü olanlar gelin icerı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yemeklerden sonra bi surup.aliyorum rahatlatiyo baya birde agir yemek yememeye calisiyorum -
yaglı yemekler kacınmak gerekıyo sanırım en cok o etkılıyomus. -
lansor ve gaviscon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bendede var endoskopi oldum mide safrasına baglı gastrit ve reflü cıktı sonuc gaviscon surup ve ursofalk hap verdi 3 ay kullan biseyin kalmaz dedi
yukaıda arkadaşların dediğ gibi yaglı biey yediğim zaman cok asırı yanma oluyor dikkat et -
acıdan kaçın -
güzel konu mesajım dursun.
Mideniz kaynadığında çok az bardağa süt dökün. ağzınıza 1-2 damla süt alın emiyo gibi yapın yutun. Süt bitene kadar tekrarlayın asit geçecektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Alkolog
lansor ve gaviscon
gaviscon verdı doktor bugun . -
quote:
Orijinalden alıntı: ~Lion King~
Mideniz kaynadığında çok az bardağa süt dökün. ağzınıza 1-2 damla süt alın emiyo gibi yapın yutun. Süt bitene kadar tekrarlayın asit geçecektir.
denicem dostum onerın ıcın saol -
quote:
Orijinalden alıntı: the user
quote:
Orijinalden alıntı: ~Lion King~
Mideniz kaynadığında çok az bardağa süt dökün. ağzınıza 1-2 damla süt alın emiyo gibi yapın yutun. Süt bitene kadar tekrarlayın asit geçecektir.
denicem dostum onerın ıcın saol
rica ederim dostum. soda da çok iyi geliyor diye duydum. hiç denemedim ama bardak dibi kadar sütün içine biraz soda döküp az az içersen tahminime göre geçecektir. istersen bir gün dene -
rennie duo adlı şurup varya; ateşin üstüne su dökercesine rahatlatıyor. -
Rennie Çiğneme Tableti kullanıyorum yanma ekşime gibi durum olursada kullanıyorum çok memnunum günde 16 tablete kadar kullanılabiliniyor tadı kötü değil emerek yada çiğneyerek tüketiliyor pahalı değil ssk falan varsa bu ilacı yazdırabiliyorsunuz bayer'in ürünü -
Yediklerine çok dikkat etmen lazım.Yağlı, acılı, asitli yiyecek ve içeceklerden özellikle kaçın. -
-
ya 2 gecedir agzıma midemden acı bir tatlar gelio.bu reflümüdür? -
Babam bir hap aldi, 2 haftada bitiriyormuş.İstiyen varsa eve gidince ismini yazarim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cremiesto
Rennie Çiğneme Tableti kullanıyorum yanma ekşime gibi durum olursada kullanıyorum çok memnunum günde 16 tablete kadar kullanılabiliniyor tadı kötü değil emerek yada çiğneyerek tüketiliyor pahalı değil ssk falan varsa bu ilacı yazdırabiliyorsunuz bayer'in ürünü
gaviscon cıgneme tabletı verdı banada . -
quote:
Orijinalden alıntı: Abrek Cestav
ya 2 gecedir agzıma midemden acı bir tatlar gelio.bu reflümüdür?
doktora git dosum bende aynı seyler oluyordu -
quote:
Orijinalden alıntı: Abrek Cestav
ya 2 gecedir agzıma midemden acı bir tatlar gelio.bu reflümüdür?
mıgdende bogazına kadar yanma varmı . arada ekşime fln . en ufak streste sıkıntıda agrıma yapıyomu ıstahın kacıyomu ?? bunlar varsa refludur
-
Yediklerine çok dikkat et yağ, kola ve baharattan uzak dur.
Eğer dikkat etmezsen gastrit ve ülsere başlıyorsun. Ağrı gece uykundan uyandırdığı zaman durumun ciddiyetini anlıyorsun.
Bu mide hastalıklarının kesin bir çözümü yok mu bilmiyorum. Gece başucumda mutlaka lansor ve şurup bulunduruyorum.
Birde bal şerbeti sanki yarım saat içinde rahatlama sağlıyor.
Benzer içerikler
- serumdan sonra kolda uyuşma
- en iyi kilo aldıran antidepresanlar
- pompacılık zor mu
- emniyet kemeri uyarı sesi kapatma
- toptan kıyafet alıp satmak
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
- telegram indirim kanalları
- 5g nedir zararları
- suudi arabistan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X