Şimdi Ara

MİGROS LG R 400 DİZÜSTÜ 799 YTL **12 TAKSİT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.027
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Windows Vista Home Basic
    DVD Combo
    Intel Core Duo 2060 1.6 Ghz işlemci
    128 MB Paylaşımlı Ekran Kartı*56K/Ethernet LAN (10/100)
    14.1 WXGA Parlak Ekran *6 cell Lit-İon Pil.
    120 GB HDD **1024 mb RAM** Blutooth**Wrless.

799 ytl ***vade farksız 12 taksit*world/bonus/maximum***66.58 ytl x12

Daha fazlası 10-23 Nisan 2008 / Migroskop Sayı : 443 de....!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimhun -- 12 Nisan 2008; 19:26:31 >

• iyi fiyatmış
  • Oyun oynamayacksan ve çok fazla film de seyretmeyeceksen gayet iyi fiyat
  • DVD Combo benim bildiğim CD yazıcı ve DVD okuyucu oluyor ama internetteki broşürlerinde DVDde yazdığını gösteriyor. Bu konuda bilgi verirseniz almayı düşünüyorum.
  • film ne alaka?Biraz açar mısınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadbul

film ne alaka?Biraz açar mısınız?

14.1 WXGA Parlak Ekran
  • Neresi iyi işlemci zayıf, ekrankartı palaşımlı, DVD combo yani dvd writer yok, disk 120gb üstüne 200 koyup ben olsam aynı yerde satılan Lenovoyu aırdım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat / performans olarak yorumlamıştım. Bu parayı eder mi eder, biraz daha fazla verip de daha iyisini alabilirmisin alırsın.. Peki nereye kadar daha iyisi ? İhtiyacını karşılayacak minimum konfigürasyonu en ucuza almak iyisidir
    Bu arada oyun oynamayan adama 128 MB paylaşımlı kart yeter

quote:

Orjinalden alıntı: plcmn

Neresi iyi işlemci zayıf, ekrankartı palaşımlı, DVD combo yani dvd writer yok, disk 120gb üstüne 200 koyup ben olsam aynı yerde satılan Lenovoyu aırdım...

14 inç olduğu için dedim. Ama 14 ün de avantajı küçük ve hafif olduğundan taşıma kolaylığıdır
    quote:

film ne alaka?Biraz açar mısınız?

Combo derken gerçekten dvd writer olmadığını kastediyorlarsa bu kötüymüş. R400-52E2T modeline Google da rastlayamadım ama R400 ler hakkında genek bilgi ve yorumlarıhttp://forum.donanimhaber.com/m_18009244/tm.htm
    topiğinden alabilirsiniz
    quote:

DVD Combo benim bildiğim CD yazıcı ve DVD okuyucu oluyor ama internetteki broşürlerinde DVDde yazdığını gösteriyor. Bu konuda bilgi verirseniz almayı düşünüyorum.

• Ürün kodu yanlış girilmiş broşüre. LG R400 5C2E2T diye aratırsanız ulaşabilirsiniz.

http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=323&pid=4802&gclid=CJDil63u1pICFQ5jMAodbA7S5w
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilmec

DVD Combo benim bildiğim CD yazıcı ve DVD okuyucu oluyor ama internetteki broşürlerinde DVDde yazdığını gösteriyor. Bu konuda bilgi verirseniz almayı düşünüyorum.

Özür dilerim . Multimedya özelliklerini kısa yazdım yanıltıcı olmuş olabilir.

DVD Combo(DVD-R/RW,+R/RW,RAM)

Ürün her Migros ta bulunan Migroskop dergisinde var...Ayrıca bugünkü Sabah Gazetesinde de ''Hiper İndirim'' ilanı içinde yer alıyor.Sunumunu yapan Migros mağazaları da vardır herhalde.!!!
  • işlemcisi 32 bit olan core2duolardan , bu saaten sonra 64 bit almak gerek
  • 4 senedir aynı muhabbet bi 4 sene daha gider ne meraklıymışsınız kullanmadıgınız şeylere

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

işlemcisi 32 bit olan core2duolardan , bu saaten sonra 64 bit almak gerek

Tüm migroslarda var mı yarın trabzondakine gitmeyi dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 14 Nisan 2008; 20:38:43 >
  • 5 M li migroslarda olması lazım.. eğer stoklar tükenmezse..
  • quote:

Orjinalden alıntı: EcZaNeT

5 M li migroslarda olması lazım.. eğer stoklar tükenmezse..

Trabzonda ki icin MM migros tanımı geciyor sanırım yoktur burada
    şansa bak bizde ki
  • 2 hafta önce gitmiştim toshiba için Trabzon migrosa yoktu, belki bu vardır, altividen hp almasam alırdım hemen bunu, yarın bakabilirsen var mı yok mu bildirirsen sevinirim
  • Arkadaşlar ben İzmir deki tüm Migrosları araştırdım ve telefonla aradım, kimsenin bu kampanyada haberi yok. Üründen şirket olarak bizde aldık ama bu fiyat çok düşük, İthalatçısıyla konuştum bana böyle bir kampanya yapılmadığı bilgisi verdi. Duyan arkadaşımız nerden duydu acaba, alan varsa lütfen yazsın. Bizde üründen 30 adet aldık ve kampanya yapacağız. Bizim satış fiyatımız 599 $ olacak, peşin fiyatına 6 taksit - Kargo Bedava. Görüşleri olan varsa bildirsin lütfen
  • quote:

Daha fazlası 10-23 Nisan 2008 / Migroskop Sayı : 443 de....!!!!!!!!!

demiş arkadaş, elinde katalog olan varsa bi zahmet baksın
  • Ben gördüm katoloğunu netden, Migros yetkilileri görmemiş. Yarın gidip bir araştıracağım.

MİGROS LG R 400 DİZÜSTÜ  799 YTL **12 TAKSİT

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.