Şimdi Ara

Migros'ta 5KG Çotanak %100 Fındık yağı 16.90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
6.940
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Bahçeşehir Migros'dan (5M) 2 adet 5 lt.lik aldım. Fındık yağı kızartmalar için en ideal yağ, 230 C derecede yanma noktası. Fırsatı kaçırmayın derim, Ayçiçek ve Mısır yağlarından bile ucuz. Bu arada ONO Ayçiçek yağı 5 lt. 17.90.

• makromarkette 5 lt zade fındık yağı 15,90 tl idi aynı yağ bimde de 16,90 tl idi

çotanak sıcak değil her halükarda bim her yerde var zade o fiyata uygun
  • Ankara'da;
    5 lt Çotanak Fındık Yağı
    Çağdaş 16,49 TL
    Altunbilekler 16,45 TL
  • 14 liradan istediğiniz kadar alırım... Bu mu sıcak fırsat. boş boş başlıklar açıp durmayın allah aşkına.
  • migrosta yudum ayçiçek 5 litre 11 lira
  • 5 lt cotanak ımı 14 e alıyorsun. hani nerde. nerden alıyorsun bizede soyle bizde faydalanalım.

gayet sıcak fırsat. bu yağı bir sene kadar önce bazı marketlerde 50 tl üzerinde fiyatlarını görmüşlüğüm vardı.

quote:

Orijinalden alıntı: kurbagaprens

14 liradan istediğiniz kadar alırım... Bu mu sıcak fırsat. boş boş başlıklar açıp durmayın allah aşkına.
  • quote:

14 liradan istediğiniz kadar alırım... Bu mu sıcak fırsat. boş boş başlıklar açıp durmayın allah aşkına.

Bu nasıl cevaptır ...
    14 liraya alınabilir yer varsa belirtirsiniz ama böyle afaki bir laf atıp hemde milleti azarlar gibi "boş boş başlık açmayın" garip olmuş ... forum şahsi malınız olsa yine kurulmaz böyle bir cümle ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Göster 14 lirayada alalım gayet güzel fırsat daha düşük satılan yer varsa link ekleyin öyle laf olsun diye yazmayın..
  • Samsun'da "Bizim" maket buyrun gelin alın kardeşim.
  • Real'de 5 LT (plastik kutuda) Yonca mısır yağı 12.50 lira.
  • quote:

Samsun'da "Bizim" maket buyrun gelin alın kardeşim.

Demek ki 14 liraya alırım ben diye, bir tarafınızdan sallamışsınız, bu mesajınızdan anlaşılan bu :)
    "boş boş başlık açmak" doğru değil ama "işkembeden fiyat uydurmakta" doğru değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadicalDeath

quote:

Demek ki 14 liraya alırım ben diye, bir tarafınızdan sallamışsınız, bu mesajınızdan anlaşılan bu :)
    "boş boş başlık açmak" doğru değil ama "işkembeden fiyat uydurmakta" doğru değil

• quote:

Carrefour Express'te bu yağ hala 55 TL'ye satılıyor, geçen hafta oradan da Oruçoğlunun Fındık yağını 19.90'a almıştım. Neyse ki siz yazdıktan sonra yazan pek çok arkadaş benle hemfikir, yani sıcak fırsat.
  • Kullanan arkadaşlar ; fındık yagı nasıl oluyor? Yani kızatmada olsun yemekte olsun fındık fındık kokmuyormu ki?
  • valla bende merak ettım nasıl bır yag acaba..bımde 16 lıra cıvarındaydı
  • Tam aksine inanılmaz kokusuz bir yağ ...
    Özellikle kızartmalarda süper sonuç veriyor ...
    En son Carrefour'dan kendi markası olan (Oruçoğlu üretimi) 4 litresini 12.96 TL den aldım ... Yaklaşık benzer fiyata geliyor ...
  • quote:

ankarada ünlüçatak markette o fiyata sattıydı bi ara ben konu bilem açmadım
  • %100 müdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

%100 müdür?

%100 ün bu kadar ucuz olacağını sanmıyorum karışıktır.

Fakat arkadaşın verdiği linkteki resim %100 fındık yağının resmi

Sonuç : %100 Fındık yağıysa fiyat çok iyi..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.