Şimdi Ara

Millenicom 'a Başvuru da yaşadığım İletişimsizlik Rezilliği hakkında !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba .Burada ki ilk konum . Acemiliğim için kusura bakmayın .

Uzun zamandır Fiber Alt yapım olmadığı için 4G Üzerinden internet kullanıyorduk .Bir süreliğine şehir dışına gittim geldiğimde siteye fiber alt yapı geldiği için Annemler Türk Telekomdan internet almışlar (Dsmart .net) Kazıklanmışlar anlicağınız .

Sorunlar sorunlar . En sonunda Yasal süreci başlatık. Bende millenicomla görüştüm . İlk baş herşey çok güzeldi . Wp dan kimlik vs atıldı göüşmeler sağlandı . En son Telefonda ki arkdaş Hayırlı olsun kurulum 2 gün içinde gerçekleşir dendi .

Sonra Akşam 4 gibi aradılar .Hali hazırda Evde internet olduğu için 'taşıma 'yapılmalı dendi Sonra Xdsl numarası isteiler Dsmart .net ile iletişime geçtiler verdiler .

Millenicom 'Da ki bayan arkadaş Tututrdu 18 ya da 88 ile başlaması gerekli Dsmart daki destek görevlisi beyfendi Siz Fiber alt yapı kullandığınız için bunlar farklı. İletin lütfen dedi ilettim .

Millenicom 'çalışanı hanfendi sizi 10 dakika sonra arıyacağım dedi . Bende bekliyorum teşekkür ederim dedim kapattım .

Aradan 30 dk geçti ...Wp desteğe yazdım . İletildi dönüş sağlanıcak dendi . 19.05 de bir geri dönüş olmadan İşlemleriniz İptal olmuştur diye bir mesaj geldi ..

Şimdi bu nedir ne değildir ? Bana bir yardımcı olun lütfen .

Burada ilgili çalışanlar varmış . Bilen birileri rica ediyorum Etiketliyebilir mi ?

• fiber olduğu için önce kapattırıp sonra milleniden yeni abonelik başvurusu yapman gerekebilir.
  • fiberde de taşıma yapılır hocam aç kapa ile uğraşmaya gerek yok hatta taşıma yapılırsa süreç daha kısa sürede biter
  • Merhaba, Pm üzerinden dönüş sağlandı.İyi günler dileriz.
  • Dratinilic D kullanıcısına yanıt
    Öyle zaten dün bir türlü anlatamadım bu günde iletişim sorunları devam ediyor.Sürekli süreci uzatıyorlar. Vazgeçmek üzereyim.
  • millenicom kullanıcısına yanıt
    Yeni sorunlarla karşımdasınız .İletişim kuramıyorum Pm'e bakıp beni acil aramanızı rica etmekteyim.
  • netspeed var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siz dsmart’ta superonline fiber altyapı üzerinden abone olabilirsiniz. Hat taşıma sadece Türk Telekom altyapısı üzerinde olan bir yapıdır. Dsmart’ı arayıp altyapınızı teyit etmenizi öneririm. Sonrasında geçiş yapmak isterseniz ister SOL ister TT altyapısından Millenicom’a yeni abone olabilirisiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmightt

Yeni sorunlarla karşımdasınız .İletişim kuramıyorum Pm'e bakıp beni acil aramanızı rica etmekteyim.
    Merhaba,
    PM alanından tarafınıza geri dönüş sağlanmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.