< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 5 Ocak 2025; 23:55:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
millenicom internet gidenler
-
-
23.00 civarında net gitti.Fibere geçtiğimden beri ilk defa net gidiyor.Pcdendir dedim çünkü bi gitti geldi sonra 2.kez gitti ve bir daha gelmedi o saatten beri.Routera baktım kırmızı.
4.5gden milleni uygulamasına gireyim dedim uygulama inanılmaz geç açıldı ve kullanıcı undefined yazıyordu.
Komple çöktü ağ sanırım.Yer izmir gbit fiber.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Suan internet gelenler varmis modem kapat ac yaptiniz mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnternet servis sağlayıcı operatörü Millenicom'un internet servisi çöktü. Yaklaşık 400 bin abonesi olan şirketin internet servisini kullananlar, müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştı. Ancak kullanıcılar "Sistemlerimizdeki çalışmadan dolayı şuan hizmet veremiyoruz" mesajıyla karşılaştı. İnternet sitesine de ulaşamayan Milenicom kullanıcıları sosyal medya platformlarından şirketi şikayet etti.
Şuan sözde internet var ama ping vs. aşırı kötü, canlı yayınlar donuyor ve kesiliyor, 100mbit olan hız 40 ı zor görüyor. Şikayet işe yaramıyor, kimi kime şikayet edeceğiz...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kesinti olaylarında ben sorun yaşamadım ancak belli ki ortada bi sorun var ben biraz da bu durumun millenicomun satışından dolayı olduğunu düşünüyorum.
-
millenicom cuma 23 civarı bağlantı gitti ve 1 saat sonra geldi ,o zamandan beri internet stabil fakat ping iki katına çıktı
bu comnet gibi ping yuksek cikanlar varmis fiyatlari uygun olmasindan belliydi sorun olacagi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 5 Ocak 2025; 16:10:4 >
ping ve hız sorunu yaşayan var mı? İstanbul Avr.
Sisyal medyada okumuztum internet duzelip ping yuksek cikan
Hız sorunu yurt dışı çıkışlarında mevcut Türkiye içinde hızda bir sorun yok gibi fakat Packet Loss var %40-%60'lara varan ve 3 gündür devam ediyor bu sorun gece 2'ye doğru düzeliyor herkes uyuyunca hatlar boşa çıkınca.
-
yurt içinde de sorun var. speedtest sonuçlarında sorun yok. ancak yurt içi web sayfalarının açılması bile 3-5 saniye sürüyor.
-
Birebir aynı sorunu yaşıyorum. Paket loss çözülmüyor 2 gündür. Bazen herhangi bir siteye girerken bile internet gitmiş gibi kalıyor.
-
şuan sağlanan hız 75 den 72 düştü ping de 15 den 17 cıktı
istanbul çekmeköy de hız 100 gelen kablolu 93, ping 7. fena değil bence
-
Herhangi bir sorun yaşamadım, pingler de iyi, duruyor. Bölge marmara.
-
paket kaybına bakar mısınız?
-
Paket ve hız kaybıyla ilgili merak edenler için farklı saatlerden iki test sonucumu bırakıyorum. Biraz önce çağrı merkezi ile görüşerek iptal işlemini başlattım ve kesinlikle fatura çıkarılmamasını, faturaya itiraz ettiğimi belirterek kayıt oluşturdum. Akabinde Turknet'e başvurumu gerçekleştirdim 2 gün içinde kurulum yapılması öngörülüyor ama tahminimce yarın gün içerisinde kurulum ve aktivasyon tamamlanır. Kurulum yapılana kadar mobil veri ile mesaiye girmeye devam ederim bu rezilliğe daha fazla katlanmaya gerek yok. Bilgi veren yok, sosyal medyada duyurusunu yaptık dedi iptal birimindeki arkadaş yarın geceye kadar devam edecekmiş paket kaybıyla ilgili problem. Ben sosyal medyada bir duyuru yazısı göremiyorum paylaşıp silmişler anlaşılan. Nasıl yok mu diye şaşırdı çağrı merkezindeki arkadaş o bile sosyal medya ekibinin paylaşımı geri çektiğinden haberdar değil şok geçirdi.
Bende boş yere 1 aydır kendileri geliştirmeleri için çaba sarf ettiğimi anladım, CEO'larına dahi ulaşmıştım bir şekilde eksik yönlerini aktarıp bu konuda neler yapabileceklerini anlatmaya çalışmıştım (doğrudan kendisi değil tabi, konuyla ilgilenecek bir arkadaşı yönlendirmişti bana ulaşması için). Umarım bir şeyleri dikkate almıştır o arkadaş yaptığımız konuşmada bedavaya ayda 200k maaş ödedikleri çalışanların yapmadığı aktarımları yaptım kendilerine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginozturk.net.tr -- 5 Ocak 2025; 21:57:0 >
-
bende comnetten buraya geçeli daha ayımı doldurmadan burda da sıkıntılar başladı. millenicom whatssap destek hattı siber saldırı olduğunu söylüyor. ne kadar doğrudur bilinmez. yarın akşama kadar düzelmezse geçiş hakkım olmadığı için iptal edip türknetten yeni abonelik açacağım.
-
Benzer içerikler
- türk telekom altyapısı kullanan firmalar
- en iyi ev interneti yorumlar
- comnet fiyat
- 16 mbps internet hızı nasıl
- netgsm ev interneti
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X