Buradan Millenicom kullanmakta olan kişilere bilgilendirmek için yazmak istedim. Millenicom'dan hizmet alır iken eğer ödenmemiş faturanız var ise sizlere Whatsapp ve 0850 333 0 333 numaralı telefondan hizmet vermiyorlar. Özellikle telefon ile aradığınızda her menü sizi fatura ödemeye yönlendiriyor. Whatsapp üzerinden yazarsanız robot sizlere ödeme yapmanız için bir link gönderiyor.
Çok üzücü ve iğrenç bir uygulama. Bir probleminiz veya fatura ile ilgili bir soru sorma şansınız yok herhangi bir yetkiliye yazık...
Alper bey de eskisi kadar ilgilenmiyor sanırım.
Malesef eskisi kadar aktif değil. Zamanında çok emek harcadı problemlerimizi çözmek için. Umarım bu hatadan bir an önce geri dönerler. Resmen parayı veren düdüğü çalar diyorlar.
Ben de şikayetçiyim ulaşılamıyor malesef sorunun acilen çözülmesi gerekiyor üstelik kendi hataları biran önce geri dönüş bekliyorum bende
Son 2 3 aydır bende millenicomda inanılmaz sorunlar yaşamaya başladım hiç biri ilgilenmiyor arıza birakiyorum mesaj geliyor sorununuz çözüldü ariycaz diye telefon çalıyor sesli oparatör sorun gidetildiyse 1 giderilmediyse 2 müşteri hizmetleriyle görüşemeyiyoruz kalitesini git gide düşürüyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme