![]() Arkadaşlar ben yine derdimi anlatayım dedim. Türkiye nin dünyanın en gelişmiş 10 ekonomisi içinde olduğunu anlatmaya calisiyorum.Ben icra ihalelerine giriyorum. milyonluk ihaleye teklif veriyorum kalmıyor. bir ihalede 20 30 kişi katılıyor. istanbul da suratına bakmayacağını daire 1milyona icra kanalılya satılıyor. Bu ülkede işsizlik olmadığını insanların paraya ihtiyacı olmadığını herkeste para oldugunu bu sekilde anlıyorum.Ben eczacı arıyorum aylık 15000tl para teklif ediyorum. 1 eczacı bulamadım. Bu ülkede ne yazikki işsizlik yok. Kim diyorsa yalan söylüyor. Bugun insanların genel olarak yüzde 90 ı düğün yapar ev döser madem açsa 300bin tl yi nasıl düğüne harcıyor? Düz işçiye de ben güvenmiyorum mutlaka işine gelmediği zaman beni yarı yolda bırakacak bu yüzden de iş yapamıyorum. Düz işçi bile geçindiği halde 2250 tl yi veya asgari ücretin altını beğenmiyorsa o ülkede işsizlikten veya krizden söz edemezsiniz. Milletin durumu iyi bunu anlatmaya calisiyorum. Millet para bulamazsaydı bu menkuller satılmazdı ağır satılırdı. kapış kapış satılıyor. Şimdi ne diyor bu değişik diyebilirsiniz elimde para olduğu halde iş yapamdığım çaresizliği sizle paylaşmak istedim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbolineam -- 17 Şubat 2022; 17:34:26 > |
Bildirim