Şimdi Ara

MITO'yu nasıl bilirsiniiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
2.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2.el alfa romeo mito QV almayı düşünüyorum 170 hp manuel-benzin bu araç hakkında bilgi sahibi olan var mı?

ve 2011 modeli sizce kaça alınır max. çok az ilan bulabildim.

kullanan var mı yakıt tüketimi nasıldır

• iyi biliriz hocam
  • sahibi olan veya binen kullanan biri yok mudur arkadaşlar alınır mı sizce bu araba 40bin lira verilip
  • B sinifinin en karizmatik ve performansli araci. Ama 2011 modeline 40.000 TL cok geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yeni Alfa Romeo modellerinin parçaları çok pahalı bilgin olsun.

40 bin tl civarına ikinci el Polo GTI tarzı bir araç alabilirsiniz.

DİPNOT: 1 yıla yakın Alfa Romeo 156 kullandık, servise gide gele edindiğim bilgidir.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-sifir-dan-daha-iyi-109438280/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-romeo-mito-qv-cep-herkulu-109508566/detay

Benim gönül de jülyet isterken mito'ya kaydı. Artık jülyetten daha çok beğeniyorum. Bazı arkadaşlarım, bir de nişanlım 3 kapı yüzünden aracı almama karşı olmasa valla hiç düşünmeyeceğim. Birini arka koltuğa alırken ben iner binerim. Cefası benim boynuma diyorum.

Sana bir Clio 0.9 icon kullanıcısı olarak mitoya bindikten sonraki mutluluğumu anlatmaya çalışayım.

İlk olarak araç kesinlikle clio' dan daha tok. Çok daha rijit, daha bir araba.

Koltukları daha kaliteli, oturma pozisyonu rahatlığı daha ilk binişimde beni benden aldı.

Arka diz mesafesi clio ile aynı belki daha bile iyi. Bakmayın kapı olmadığına benim boyum 1.88 koltuğu kendime göre ayarlayınca arkama 1.77 lik bir insan ferah ferah oturdu. Clio' dan daha rahat olduğunu söyledi. Araç fotoğraflarda lokum kutusu gibi görünebilir ancak, inceleyince hiç de öyle değil. Arka diz mesafesi uğruna bagajdan feragat edilmiş. İyiki de öyle olmuş bagaja hiç mi hiç önem vermem. Diz mesafesini öncelikli tutup 2 karış bagaj yaparak çok iyi düşünmüşler.

Tip olarak B sınıfından daha iyisi bence yok.

QV ve cam tavanlı olarak tavsiye ediyorum. O lokum kutusu gibi görünen araba son derece ferah oluyor.

Motor olarak 1.4 turbo 170ps ki bence b sınıfına çok bu motor. 7 sn 0-100'ü olan bir araç. Bu forumda şehiriçi 8 lt ile agresif normal karışımı kullananlar var bence muazzam bir değer bu motor için.

2 aydan fazladır clio kullanıyorum mitoya bindiğim anda yüzümde bir gülümseme oluştu. Sana tavsiye illaki bu forumda da çıkacaktır böyle lokum gibi arabaya 40 binden fazla verilir mi özellikle benzinli arabaya diye sakın ola o tipleri dinleme. Bal gibi de verilir sefası sürülür. Aracı mantık için, otomobile ilgim yok ama bir heves bineyim satayım diye alıyorsanız almayın. Ki öyle değildir bu aracı almayı düşünen bir insan otomobil kullanmayı keyif olarak gören kişidir diye düşünüyorum.

Bu arada ilandaki iki araca da ilgim var arayıp bilgi alırsan ya da pazarlık falan yaparsan haberim olsun hocam. İnşallah gönlüne göre olur.

• farkım olsun herkes bana baksın diyorsan a serisi ile birlikte bence en karizmatik araçtır b sınıfının. Geçen gün bir julyet gördüm adam aracına bindi motoru sesini duymak için orda dikidim ve italyan aşkını yaşadım diyebilirim. Bugunde mito gördüm mükemmel desem yeridir yani. Acayip karizmatik ve sportif

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CLC 160 ı nasıl bilirsiniz?
    12 yıl önce açıldı
    Astra K nasıl bilirsiniz
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimde çok hoşuma gidiyor özellikle qv olanı.Ancak çok pahalı geliyor bana....Biraz daha ucuz olsa kesinlikle alınabilecek enfes bir makine özellikle qv olanı.....
  • Autoshow da incelemiştim, içine girmeden önce aşık olduğum bir araçtı taki içine girene kadar, bu kadar vasat bir tasarım olamaz heleki ön konsol, kesinlikle iç mekan tasarımı çoğu b sınıfı aracın gerisinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-sifir-dan-daha-iyi-109438280/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-romeo-mito-qv-cep-herkulu-109508566/detay

Benim gönül de jülyet isterken mito'ya kaydı. Artık jülyetten daha çok beğeniyorum. Bazı arkadaşlarım, bir de nişanlım 3 kapı yüzünden aracı almama karşı olmasa valla hiç düşünmeyeceğim. Birini arka koltuğa alırken ben iner binerim. Cefası benim boynuma diyorum.

Sana bir Clio 0.9 icon kullanıcısı olarak mitoya bindikten sonraki mutluluğumu anlatmaya çalışayım.

İlk olarak araç kesinlikle clio' dan daha tok. Çok daha rijit, daha bir araba.

Koltukları daha kaliteli, oturma pozisyonu rahatlığı daha ilk binişimde beni benden aldı.

Arka diz mesafesi clio ile aynı belki daha bile iyi. Bakmayın kapı olmadığına benim boyum 1.88 koltuğu kendime göre ayarlayınca arkama 1.77 lik bir insan ferah ferah oturdu. Clio' dan daha rahat olduğunu söyledi. Araç fotoğraflarda lokum kutusu gibi görünebilir ancak, inceleyince hiç de öyle değil. Arka diz mesafesi uğruna bagajdan feragat edilmiş. İyiki de öyle olmuş bagaja hiç mi hiç önem vermem. Diz mesafesini öncelikli tutup 2 karış bagaj yaparak çok iyi düşünmüşler.

Tip olarak B sınıfından daha iyisi bence yok.

QV ve cam tavanlı olarak tavsiye ediyorum. O lokum kutusu gibi görünen araba son derece ferah oluyor.

Motor olarak 1.4 turbo 170ps ki bence b sınıfına çok bu motor. 7 sn 0-100'ü olan bir araç. Bu forumda şehiriçi 8 lt ile agresif normal karışımı kullananlar var bence muazzam bir değer bu motor için.

2 aydan fazladır clio kullanıyorum mitoya bindiğim anda yüzümde bir gülümseme oluştu. Sana tavsiye illaki bu forumda da çıkacaktır böyle lokum gibi arabaya 40 binden fazla verilir mi özellikle benzinli arabaya diye sakın ola o tipleri dinleme. Bal gibi de verilir sefası sürülür. Aracı mantık için, otomobile ilgim yok ama bir heves bineyim satayım diye alıyorsanız almayın. Ki öyle değildir bu aracı almayı düşünen bir insan otomobil kullanmayı keyif olarak gören kişidir diye düşünüyorum.

Bu arada ilandaki iki araca da ilgim var arayıp bilgi alırsan ya da pazarlık falan yaparsan haberim olsun hocam. İnşallah gönlüne göre olur.

yazdıklarına yüzde yüz katılıyorum hocam ve mantık için değil arabanın hastasıyım desem yeridir kırmızı veya siyah renkte bir QV versiyonunu altıma alsam 10 yıl satmam bişe yapmam keyifle sürerim.

fakat işte ekonomik nedenlerden dolayı kaygılıyım. şuan 1.4 twinport corsa enjoy var otomatik, araba hem 10.3 litre yakıyo hem de 1gram performans yok madem yakıcak adam gibi performans olsun diyorum.

bu arabayı da ilk görüşte aşık oldum tasarımına, küçüklüğü filan hiç sorun değil konfor açısından 20 yaşındayım en fazla 1 arkadaşımla binerim ama küçük olunca mesela 120 km/h hıza ulaşınca araba titreme filan yapıyor mu acaba onlarda kaygılıyım birde ikinci el sorun çıkarır mı gibi sorunlar

• yorumların çoğu olumlu insanlarn beğendiği bir araç ama sahibinden.com da ikinci el yok resmen 10 tane filan araba var neden bu kadar az acaba kimse almıyor mu, çabuk mu satılıyo yoksa alan satmıyor mu
  • Şöyle bir konu vardı,işinize yarar belki.

http://forum.donanimhaber.com/m_48853110/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48853110

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgun77

Hocam 120 km hızdan sonra titreme yapmaz bir çok videoda falan 1.4 170 lik motora bakıp bunu anlamak mümkün. 10lt bu araç tüketir tüketmesine ama sürekli kısa mesafe şehiriçi performanslı kullanımla olur. Aracı da gece gündüz öyle kullanmayacağınızı düşünürsek 8-9lt arası tüketim alırsınız.

2.el alacağın için temiz en uygun fiyata alın en kötü 1000-2000 altına keyfini alıp da değiştirmek istersen satarsın. Ama uzun süre kullanırım düşüncesindesin, o kadar zamandan sonra satılıp satılmamasını şimdiden kestiremezsin. Acil bir durum olur da satılır mı dusuncesindeysen 2. el alacağın için çok zararın olmaz. Ama bu aracın full sunroof'lu, bose sistem falan paketi 55-56k arasına satıldı. Yani 43-44 fiyata gördükleri o fiyattan aldı. 1 senelik arabayı şu an pazarlıkla 40-41-42 civarına verirler diye düşünüyorum. Zararlarını sen düşün ama sen 1 sene kullansan da satmak istesen 39'a versen qv yi 1-2 haftaya elinden rahat çıkarırsın. 2. el alınıp satılan araçta çok çok büyük zararlar olmaz.

• quote:

yorumların çoğu olumlu insanlarn beğendiği bir araç ama sahibinden.com da ikinci el yok resmen 10 tane filan araba var neden bu kadar az acaba kimse almıyor mu, çabuk mu satılıyo yoksa alan satmıyor mu

Hocam Türk insanına gelmez bu araç,

bagaj yok
    3 kapı
    benzinli
    b sınıfı - sıfırı c sınıfı fiyatında hem de neredeyse dizel fiyatında (herkes tutturmuş bir dizel neredeyse lt fiyatları aynı olacak) ekonomik kullanayım dersen gaza basmazsan bu araç da az yakar. Turbo benzinliler gaza çok basarsan çok yakar. Ancak 170pslik bu aracın performansı için ise kesinlikle değer fazladan yaktığına.
    italyan tasarımlarından çoğu türk insanı anlamıyor. Daha alışık tasarımları beğeniyorlar. Biz daha almancı daha bir japonuz falan.
    2. eli yok

Yani demem o ki Türk insanının zihninde bu aracın bir sürü dezavantajı var ve pahalı sıfır için konuşacaksam. Bir de biz her bokumuzu yatırım aracı olarak görüyoruz. Bir arabadan bile alıp kullanıp kullanıp aynı fiyata satmak isteyenler var. (bknz 40k liralık honda city ilanı forumdan bir üyenin ilanı) Dünyanın hiçbir yerinde ben görmedim böyle bir mantık. Araba alıyorsan eskiyip ucuzlayacağını kabul etmen lazım. Bence bu sebeplerden çok fazla ilan görmemen normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: shintai

Şöyle bir konu vardı,işinize yarar belki.

http://forum.donanimhaber.com/m_48853110/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48853110

çok güzel bir başlıkmış hocam okudum hepsini, saygılar
  • quote:

quote:

yorumların çoğu olumlu insanlarn beğendiği bir araç ama sahibinden.com da ikinci el yok resmen 10 tane filan araba var neden bu kadar az acaba kimse almıyor mu, çabuk mu satılıyo yoksa alan satmıyor mu

bagaj yok
    3 kapı
    benzinli
    b sınıfı - sıfırı c sınıfı fiyatında hem de neredeyse dizel fiyatında (herkes tutturmuş bir dizel neredeyse lt fiyatları aynı olacak) ekonomik kullanayım dersen gaza basmazsan bu araç da az yakar. Turbo benzinliler gaza çok basarsan çok yakar. Ancak 170pslik bu aracın performansı için ise kesinlikle değer fazladan yaktığına.
    italyan tasarımlarından çoğu türk insanı anlamıyor. Daha alışık tasarımları beğeniyorlar. Biz daha almancı daha bir japonuz falan.
    2. eli yok

Yani demem o ki Türk insanının zihninde bu aracın bir sürü dezavantajı var ve pahalı sıfır için konuşacaksam. Bir de biz her bokumuzu yatırım aracı olarak görüyoruz. Bir arabadan bile alıp kullanıp kullanıp aynı fiyata satmak isteyenler var. (bknz 40k liralık honda city ilanı forumdan bir üyenin ilanı) Dünyanın hiçbir yerinde ben görmedim böyle bir mantık. Araba alıyorsan eskiyip ucuzlayacağını kabul etmen lazım. Bence bu sebeplerden çok fazla ilan görmemen normal.

doğru diyorsun hocam ama burda satan firmanında biraz suçu var fiyatları çok yüksek tutmuşlar mesela 2.el değil de sıfırını almak istiyodum ben QV'nin ama

fiyatına bi baktım 58bin lira yazıyor. millette bunu alcagıma polo gti alırım diyor kendilerince haklı sebepleri var tabi ki VW hayranlığı da cabası.

fiyatları biraz daha uygun olsaydı rekabete girebilirdi bu araba rahatça. sonuçta elinde 60bin lira olcak, genç olcak(3kapı-sportif) ve manuel-benzin dert etmeyecek kaç kişi vardır :)

• quote:

quote:

bagaj yok
    3 kapı
    benzinli
    2. eli yok

çok güzel yazmışsın hocam

• quote:

çabuk mu satılıyo yoksa alan satmıyor mu

mitoyu sana anlatacaktım da,şu cümleyi kuran vatandaşın mitoyla ne alakası olur düşünerekten direkt sildim mesajı.
    Açtığın konulara bakalım:
    Ceed acil yardım konusunu başlattı (2 ay önce, 1:39:32) arkadaşlar kia pro ceed cool plus almayı düşünüyorum öncelikle bu arabayı kullananlar var mı önerir mi? şuan 44bin lira gözüküyor satış fiyatı bu... Mesaja git » KIA Pro Cee'd alınır mı ?? konusunu başlattı (2 ay önce, 1:48:33) fiyat performans yakıt tasarrufu açısından bu arabayı nasıl buluyorsunuz?http://www.arabalar.gen.tr/kia-pro-ceed-1-6-crdi-cool-plus-i2685.html... Mesaja git » 50bin liraya SEDAN-DİZEL ? konusunu başlattı (2 ay önce, 11:00:10) 50 bine dizel-sedan-manuel en iyi araba tercihi ne olur arkadaşlar? performansı çok degil ama tatmin edici olması lazım ve 22 yaşındayım ona göre... Mesaja git » Ibiza 1.6 Tdi Reference-TAVSİYELER konusunu başlattı (3 ay önce, 11:06:51) otomatik-benzin opel corsam var hem performans hem tüketim açısından hiç memnun değilim bu araca geçmeyi düşünüyorum satıp, düşünmemdeki en önemli seb... Mesaja git » IBIZA 1.6TDI / FIESTA TDCI / YENI CLIO DCI konusunu başlattı (3 ay önce, 3:09:03) Arkadaşlar 40 bin TL üst sınırım var Manuel-Dizel 0km araç bakıyorum şuana kadar bunları beğendim aralarından hangisini önerirsiniz. Donanıma hacime ö... Mesaja git » IBIZA 1.6TDI / FIESTA TDCI / YENI CLIO DCI konusunu başlattı (3 ay önce, 3:06:47) Arkadaşlar 40 bin TL üst sınırım var Manuel-Dizel 0km araç bakıyorum şuana kadar bunları beğendim aralarından hangisini önerirsiniz. Donanıma hacime ... Mesaja git » Corsa-Mito Takası Yardım!!! konusunu başlattı (3 ay önce, 4:51:21) Arkadaşlar bende 2012 model otomatik-benzin opel corsa var ben bu aracın ne yakıtından ne performansından memnunum. 2009 model dizel-manuel alfa rome... Mesaja git »
    3 aydır araba konusu açıyosun,Alayı dizel konusu.az yakan araç konusu.Gelmişsin bir de burda çabuk mu satılıyor muhabbetinden mitoyu soruyorsun
    170 hp arabayla ne işin olur senin?
    Çorbaya çevirdiniz forumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 11 Şubat 2013; 10:37:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: petrolhead

Hocam yeni Alfa Romeo modellerinin parçaları çok pahalı bilgin olsun.

40 bin tl civarına ikinci el Polo GTI tarzı bir araç alabilirsiniz.

DİPNOT: 1 yıla yakın Alfa Romeo 156 kullandık, servise gide gele edindiğim bilgidir.

parçaların pahalı olduğunuda nereden çıkardın fiat neyse alfada o aynı servis aynı parça hem polo gtı demişsin sanırım yağ yakma olayından haberin yok sahibinden.com da vardı ilanı aynen şu şekilde ''aracımın yakıt türü benzin+ yağ'' üstelik bir değil bir kaç tane forumda da konuşuldu baya aratırsan bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

çabuk mu satılıyo yoksa alan satmıyor mu

mitoyu sana anlatacaktım da,şu cümleyi kuran vatandaşın mitoyla ne alakası olur düşünerekten direkt sildim mesajı.
    Açtığın konulara bakalım:
    Ceed acil yardım konusunu başlattı (2 ay önce, 1:39:32) arkadaşlar kia pro ceed cool plus almayı düşünüyorum öncelikle bu arabayı kullananlar var mı önerir mi? şuan 44bin lira gözüküyor satış fiyatı bu... Mesaja git » KIA Pro Cee'd alınır mı ?? konusunu başlattı (2 ay önce, 1:48:33) fiyat performans yakıt tasarrufu açısından bu arabayı nasıl buluyorsunuz?http://www.arabalar.gen.tr/kia-pro-ceed-1-6-crdi-cool-plus-i2685.html... Mesaja git » 50bin liraya SEDAN-DİZEL ? konusunu başlattı (2 ay önce, 11:00:10) 50 bine dizel-sedan-manuel en iyi araba tercihi ne olur arkadaşlar? performansı çok degil ama tatmin edici olması lazım ve 22 yaşındayım ona göre... Mesaja git » Ibiza 1.6 Tdi Reference-TAVSİYELER konusunu başlattı (3 ay önce, 11:06:51) otomatik-benzin opel corsam var hem performans hem tüketim açısından hiç memnun değilim bu araca geçmeyi düşünüyorum satıp, düşünmemdeki en önemli seb... Mesaja git » IBIZA 1.6TDI / FIESTA TDCI / YENI CLIO DCI konusunu başlattı (3 ay önce, 3:09:03) Arkadaşlar 40 bin TL üst sınırım var Manuel-Dizel 0km araç bakıyorum şuana kadar bunları beğendim aralarından hangisini önerirsiniz. Donanıma hacime ö... Mesaja git » IBIZA 1.6TDI / FIESTA TDCI / YENI CLIO DCI konusunu başlattı (3 ay önce, 3:06:47) Arkadaşlar 40 bin TL üst sınırım var Manuel-Dizel 0km araç bakıyorum şuana kadar bunları beğendim aralarından hangisini önerirsiniz. Donanıma hacime ... Mesaja git » Corsa-Mito Takası Yardım!!! konusunu başlattı (3 ay önce, 4:51:21) Arkadaşlar bende 2012 model otomatik-benzin opel corsa var ben bu aracın ne yakıtından ne performansından memnunum. 2009 model dizel-manuel alfa rome... Mesaja git »
    3 aydır araba konusu açıyosun,Alayı dizel konusu.az yakan araç konusu.Gelmişsin bir de burda çabuk mu satılıyor muhabbetinden mitoyu soruyorsun
    170 hp arabayla ne işin olur senin?
    Çorbaya çevirdiniz forumu.

arkadaşım o konuların arasından uzun zaman geçmiş düşüncelerim değişmiş ve ne alaka yazdıkların anlamadım nesini yanlış buldun?

kendimde yazdım opel corsam çok yakıyo değiştirmek istiyorum diye önceleri dizel bi araç bakıyodum (ceed,clio,ibiza) fakat begenmedim , az yakan arabalara bakıyodum sonra mito dikkattimi çekti çok sevdim yaksa da en azından performansı iyi olsun dedim hatta o copy-paste yaptıklarınıın en son konusuna bak corsa-mito takası yapmayı düşünüyorum yazmışım hatta.

son olarak yazdıgım cümlede ne anlam çıkardın bilmiyorm niye bu kadar az mito var alan satmıyor mu noluyor merak ettim, ben aracı satmak için almıyorum bu beğendigim mito QV alsam evlenene kadar kullanırım yani hatta sonra da satmam.

çorba oldugunu da düşünmüyorum hiç mito konuşulmuyodu sormak istedim siz vw tartışmaya devam edebilrisiniz. üniversite öğrencisiyim yakıtı da düşünmek zorundayım kendince alay etmeye çalışmışın oturmuş açtıgım başlıkları yazıp ama boş konuşmuşun kusura bakma.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.