Şimdi Ara

Mitsubishi Lancer 1.6 Invite Uzun yol deneyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
9.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar. Malum kavimler göçüne pazar gecesi cikarak ben de katıldım. Trafiğin yoğun olmamasi ve gecenin etkisiyle çok dikkatli davranmamama rağmen iyi bir deger ile varacagim yere vardım.

Çıkış: İstanbul Maltepe
    Varış: Muğla Datça

Çıkış saati: 02.45
    Varış saati: 13:00

Ortalama hız: 97km/h

Ortalama yakıt tüketimi: 7.5lt/100km LPG Benzin olması halinde 6.2lt/100km

Arac kmsi:145 bin km
    Bakım zamanı geldi fakat yaptıramadım dönüşte kısmetse

İstanbul E5te 120 li hizlarla feribottan cikinca Tavşanlı dan otobana baglanip 140li hizlarla Bursa cikisina kadar gittim sonrasi duble yol genellikle 120 ile gittim.

Sabah 8.30 civarinda Pınarbaşı kavşağının trafiği biraz hızımi azalttı. Otobanda selcukta kahvaltı yapip cikisina kadar 140-160li hızlarla gittim.

Marmarise kadar ortalama hizim 100 civarı idi. Marmaris Datca yolunun virajlariyla 97ye indi.

Hız yavaşladı mı genellikle 1-2 vites düşürüp gazladim ve ideal hıza çıkıp devam ettim.

Bakalım dönüş nasıl olacak

yazının daha renkli hali için:http://www.jdmspiritturkey.com/index.php/2017/09/04/mitsubishi-lancer-uzun-yolda-ne-yakti-gezi-fotograflari-icerir/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 4 Eylül 2017; 16:34:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayırlı yolcuklar sonuçları merakla bekliyoruz..
  • neden 12 saat sürdü yoksa ege sahilinden gezerek mi gittiniz
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    13-3= 10 saat

• Yolculuk süresi gayet normal...Datça dediğin yol öyle az bir yol değil...İstanbul'dan İzmir'e geliyorsun,oradan bir tane daha İstanbul-İzmir yapıyorsun...
  • güzel değerler.firma bu aracın değerini bilemedi.beklete beklete turşusunu kurdular.
  • Valla bu değerleri ilk aldigimdan beri yapiyorum. Geçen sene de Kaş'a 7.2 ile gitmistik 3 kişi ile.

25 bin kmde aldığım araç para gelene kadar bende sanırım. Yağını suyunu koy devam etmece.

65bin kmdir de lpg'de kullaniyorum bakalim ne zaman subap isteyecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 120ile giderken kaç devir çeviriyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

Valla bu değerleri ilk aldigimdan beri yapiyorum. Geçen sene de Kaş'a 7.2 ile gitmistik 3 kişi ile.

25 bin kmde aldığım araç para gelene kadar bende sanırım. Yağını suyunu koy devam etmece.

65bin kmdir de lpg'de kullaniyorum bakalim ne zaman subap isteyecek.

yağını motul, eneos gibi markaların tam sentetiklerini kullanıyorsan çok çabuk isteyeceğini düşünmüyorum
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    3000 civarı
  • Fade to Black kullanıcısına yanıt
    subap yağlanmayan direk yakıtla etkilenen bir parça olduğundan tam sentetik yağın çok da bir ilgisi olmuyor. sakin kullanmam etkiliyordur.

Bu arada döndüm dün. Sabah 9.45'te çıktık, 21:15'te eve varmıştık. Bursa'ya gelirken trafik yoğunlaşmıştı bayağı. iki de kaza vardı. Ortalama yakıt Bursa Altınova arasını 160-190 arası gidince 8.0lt/100km oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

subap yağlanmayan direk yakıtla etkilenen bir parça olduğundan tam sentetik yağın çok da bir ilgisi olmuyor. sakin kullanmam etkiliyordur.

Bu arada döndüm dün. Sabah 9.45'te çıktık, 21:15'te eve varmıştık. Bursa'ya gelirken trafik yoğunlaşmıştı bayağı. iki de kaza vardı. Ortalama yakıt Bursa Altınova arasını 160-190 arası gidince 8.0lt/100km oldu.

Araç siyah mı? Plakanın sonu nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cave_mann kullanıcısına yanıt
    1743

baya bi colt, lancer filan geçtim :)
  • Değerler güzel hocam lakin merak ettiğim ortalama 100 km hızı yakalamak için yokuşlarda atmosferik aracın gerektirdiği gibi hızınızı kesmeden 3. vitese kadar düştünüz mü yoksa aracın bayılmasına izin vererek (hızdan biraz feragat ederek) mi o yakıt değerlerini yakaladınız?
  • _opeth kullanıcısına yanıt
    Sakar geçidinde beni de solladın :)

• cave_mann kullanıcısına yanıt
    FSM Otomotiv plakalığı vardı dimi
  • _opeth kullanıcısına yanıt
    Evet siyah colt.

• 2009 dan bu yana 1.5 Invıte otomatik kullanıyorum. Sıfır almıştım. Tek kişi kullandığımda uzun yol 90-110 arası 5,9-6,0 LT tüketimi yakalıyorum. Geçen hafta dolu bagaj ve eşimle İstanbul-Bodrum arasında 6,1 LT yaktım Bodrum'dan Gündoğan'a girerken 6.4 ile yolu tamamladım. Dönüş ise ara ara 140-150 km hızları görerek 6,7 LT yaktı. Bu değerleri aldığımdan beri genelde görürüm. Araç 120 km hızda 3000 devir seviyelerini görüyor. Uzun yolda başarılı buluyorum aracı. Tabi ben her yaza girişte filtre, fren vs bakımlarını yaptırırım. Her 10 bin de bir de servise soktum bu güne kadar sektirmeden. 130 bini devirdik bir kez dahi yolda bırakmadı, teklemedi sağolsun. Allah nazardan saklasın, seviyorum bu arabayı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • maşallah hocam. güzel değerler bir otomatiğe göre.
    peki bilgisayara göre sapma oluyormu kontrol ettiniz mi hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugsymaloone

2009 dan bu yana 1.5 Invıte otomatik kullanıyorum. Sıfır almıştım. Tek kişi kullandığımda uzun yol 90-110 arası 5,9-6,0 LT tüketimi yakalıyorum. Geçen hafta dolu bagaj ve eşimle İstanbul-Bodrum arasında 6,1 LT yaktım Bodrum'dan Gündoğan'a girerken 6.4 ile yolu tamamladım. Dönüş ise ara ara 140-150 km hızları görerek 6,7 LT yaktı. Bu değerleri aldığımdan beri genelde görürüm. Araç 120 km hızda 3000 devir seviyelerini görüyor. Uzun yolda başarılı buluyorum aracı. Tabi ben her yaza girişte filtre, fren vs bakımlarını yaptırırım. Her 10 bin de bir de servise soktum bu güne kadar sektirmeden. 130 bini devirdik bir kez dahi yolda bırakmadı, teklemedi sağolsun. Allah nazardan saklasın, seviyorum bu arabayı

uzun yolda başarılıysa şehir içinde nası

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.