Şimdi Ara

Mitsubishi Lancer ikinci elde ne kadar kaybettirir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bi topic açmıştım ama konu farklı, neyse ... arabayı aldık diyelim Lancer 1.6 MT Full 27.750YTL (5 yıl garanti !!!) bu arabanın ikinci eli nası gider. çok zarar ettirir mi. bi de garanti harici parça değişim fiyatları çok mu uçuk bu japonların ?

• japon araçların parçaları pahalıdır.
    ikinci ele gelince zaten 2. el diye bişey kalmadığı için 15000 liranın üstündeki her araç çok zor satılıyor adam gidip 0 alıyor.sen bu aracı satabilmen için meraklısını bulman lazım öbür türlü zor.diyelimki astra oda piyasada tonla var git her galeride en a z2 tane vardır bu seferde alternatif çok olduğu için satmak zor yani ikşi türlüde zor.onun için 2.eli düşünmeyecen bineceğin araba alıcan.eskidendi bugün 10 al yarın 11 e sat devri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

japon araçların parçaları pahalıdır.
    ikinci ele gelince zaten 2. el diye bişey kalmadığı için 15000 liranın üstündeki her araç çok zor satılıyor adam gidip 0 alıyor.sen bu aracı satabilmen için meraklısını bulman lazım öbür türlü zor.diyelimki astra oda piyasada tonla var git her galeride en a z2 tane vardır bu seferde alternatif çok olduğu için satmak zor yani ikşi türlüde zor.onun için 2.eli düşünmeyecen bineceğin araba alıcan.eskidendi bugün 10 al yarın 11 e sat devri.

he walla ayn-en oyle

• şu anda alınabilecek, her yönüyle iyi arabalardan biri Mitsubishi Lancer.
    Tartışıyoruz şu iyi bu iyi araba diye ancak, şu anda kötü araba hemen hemen yok sayılır.

Biz de geçen ay aldık, ben başka ilde olduğum ve arabayı tanımadığım için önce itiraz ettim. Arabayı görüp kullandıktan sonra babamın tecrübesini konuşturduğunu anladım.

Sen birçok arkadaşın dediğine bakma 4, 4'lük bir araç. hemen al.
  • Eevt arkadaşlar artık ikinci elde prim devri kapanmak üzere. 0 km araçalrdaki kampanyalar, düşük kredi faizler ikinci el piyasasını olumsuz etkiledi. Mitsubishi iyi araba fakat ikinci elde diğer markalara oranla daha fazla değer kaybediyor malesef. Alıp uzun süre kullanacaksan bence ikinci elde prim olayını göz ardı etmek gerekir.
  • yaw hakketen neden bole yapıyolarkı simdi herkez 0 araba alsa 2. el arabalar noolcak bea
  • herkesin hakkımıdır araba almak bence hakkıdır peki devlet buna izin verecekmi bence 1-2 sene sonra herkes araba almak isteyecek.benzin 5 lira olacak ve biz işe yürüyerek gidecez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW Tiguan bu kadar kötü mü?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • doru demısh arkadas artık pıyasada kotu araba yok(istisnalar kaideyi bozmaz),iyinin iyisi war hatta hepsi bırbırıne benzıyor bırınde kıl warken dıgerınde tüy war sen hangısını sewersen onu alıcaksın onemlı olan ıcıne sınenı paranın degdıgını dusundugunu almak...
  • sağolun olaya değişik bi yönünden bakmamı sağladınız. 5 yıl garanti hesaba katılınca (hyundai hariç hiç bir araçta yok sanırım) aracın ikinci eli daha iyi bir fiyata gitmez mi ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MecHANic© -- 31 Mayıs 2005, 2:38:57 >
  • Hangi arabaya karar verdiniz? Araba alabildiniz mi?

• megane RS
  • Aks
    quote:

Orjinalden alıntı: Pluriel m.C.k

megane RS

igorta'nın reklamında kullanılan araç, Lancer mi?
  • İlle 2. elde hemen satacağınız bir araç arıyorsanız,
    Benim bildiğim bir gerçek vardır ki Tofaş ve Renodan şaşma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VEDAT_06

Aks
    quote:

Orjinalden alıntı: Pluriel m.C.k

megane RS

igorta'nın reklamında kullanılan araç, Lancer mi?

ewet lancer

• valla bugün carrefourda coltu inceledim.ne kadar boğucu geldi bana getzden sonra.göğüs adamın üstüne üstüne geliyo valla.1.3 tiptronic olanına 27.5 istediler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.