Şimdi Ara

MİX YAPMAK İSTİYORUM NASIL YAPARIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
11.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

derdimi şu şekilde açıklayım. bir sanatçının sesini silip müzikten kendi sesimi kaydedebileceğim.
    bunları nasıl yaparım aşama aşama?
    birde rap tarzı bir fon eklemek istiyorum müziğin arkasına nasıl yaparım şöyLe dum tıs feLan ?

müzikle uğraşan pro arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa çok sevinirem

• ya banada lazım senin üzerinden sesimi duyırıyım bari!
  • virtual dj diye bir program var,
    buyrun linkhttp://www.inndir.com/program.php?id=15412
  • ama bu shareware değilmi!!!
  • o programı bende kullanıyorum ama Samuray'ın k,istediğini o program yapmıyo!
  • ya sanatçının sesini silemiyosunda şarkının arkasına tıs bam güm felan ekliyon veya istediğin şarkıyla birleştiriyon veya kesiyon şarkıyı Sony Acid 5.0 bende vardı ama 1cd programı kuruyo 2cd'de efekt vardı. bu programı bulursan yukarıda dediklerimi yaparsın
  • daha basit birşeyler olabilirmi arkadaşlar ? yani şarkıyı mix yapıp üzerine efect vererek bir yandan okuyarak kaydedebileceği bir şey ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: NightmarE_6

ya sanatçının sesini silemiyosunda şarkının arkasına tıs bam güm felan ekliyon veya istediğin şarkıyla birleştiriyon veya kesiyon şarkıyı Sony Acid 5.0 bende vardı ama 1cd programı kuruyo 2cd'de efekt vardı. bu programı bulursan yukarıda dediklerimi yaparsın

+1 eywallah baba saol!
  • bir kaynak buldum paylaşayım dedim arkadaşlar bakınız isterseniz.

http://www.turkforum.net/showthread.php?t=51362
  • quote:

Orjinalden alıntı: oNuR!

quote:

ya sanatçının sesini silemiyosunda şarkının arkasına tıs bam güm felan ekliyon veya istediğin şarkıyla birleştiriyon veya kesiyon şarkıyı Sony Acid 5.0 bende vardı ama 1cd programı kuruyo 2cd'de efekt vardı. bu programı bulursan yukarıda dediklerimi yaparsın

+1 eywallah baba saol!

önemli deil yardımcı olduysam ne mutlu bana.
    eğerki ankara'da oturuyorsan maltepe pazarında kolayca bulabilirsin ben ordan almıştım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oNuR!

quote:

+1 eywallah baba saol!

önemli deil yardımcı olduysam ne mutlu bana.
    eğerki ankara'da oturuyorsan maltepe pazarında kolayca bulabilirsin ben ordan almıştım

yok baba ya ankarada değilim izmirdeyim ben ama burdada vardır mutlaka! yinede saol

• ARKADASLAR SİZE EN BABA PROGRAMI SÖLÜYORUM """""""""GOLD WAVE """""""""""" BU PROGRAMI BUL SENİN İŞİNİ BU GÖRÜR ŞAHSEN BEN KULLANIYORUM COK MANYAK MİXLER YAPIYORUM TAVSİYEDE EDERİM YANİİİİİİ
    YADA """"""adobe audition"""" die bi program sesle müziği birbirnden ayırıyo istersen buna da bi bak legal yoldan bulursan bana da msj at???*
  • atomix diye bi program var onla yapabılırsın
  • Virtual DJ ben bunu kullanıyorum..
  • beyler adam sesle müziği ayırcam diyo yukarda yazdık onu biliyoyo zaten!
    bu arada r_o_s_c_o_e yazdığın programa bakıyorum şimdi saol!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.