Şimdi Ara

Model düşürmeliyim, yardım lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • imzamdaki aracıma daha yeni bir dünya masraf yapmama rağmen paraya ihtiyacım olduğundan satmayı düşünüyorum. en fazla 10 bin liraya araç almak istiyorum. bu fiyatlara pek hakim olmadığımı farkettim. aracı daha cok eşim kullanıyor. günde 60 km yol yapacak. otomatiğe gerek yok (zaten bu paraya oto olmaz heralde). en azından hidrolik direksiyonlu bir model bulabilir miyiz?
    az yakmalı mutlaka. ayda en az 1200 km yol yapılacak. şimdiden teşekkürler.

• 626 olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proton olabilir temizinden. Durumunuzu bilmiyorum ama bende geçen yaz 2004 vw boramı sattım borcumdan dolayı gittim tipo aldım ama bin pişmanım. Aracınız iyiyse satmayın derim farklı bi çözüm varsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 13 Kasım 2015; 23:19:00 >
  • Mobildeyim. İmzanızı göremiyorum. Sanırım Cruze.

10000 civarına önerebileceğim en iyi araba Kia Sephia olurdu.

• yeni alacağınız araç ile baya kilometre yapacaksınız. kış ayları da geldi. 10 binlik arabada lpg çok verimli olmaz. dizel bir araba lazım. ayda 1200 km az değil. Bence takside çalışmış, temizlenip toparlanmış bir albea 1.3 dizel işinizi görür. Yok uğraşmak istemiyorum derseniz opel corva van- palio van gibi iki kapılı, küçük ve daha az yakan dizellere bakın derim. Yok kardeşim benim vanla işim olmaz diyorsanız palio ve corsaya kasa olarak benzeyen 1.4 dizel tata indigo hb. var.

üstte saydığım araçları durumlarına göre 12-16 bin arası fiyatlarda bulursunuz.
  • Tipo veya proton iyidir abi Yumurta accent düşerse düşünmeden alıver.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben lada vega öneririm. Hem ucuz hem modelli hemde az yakar. Bu paralara palio bulamassınız ama diyelim bütçeyi biraz arttırdınız palio tercih etmemeniz lazım çünkü yakıtı fazladır. Uno,Doğan , şahin'inde öyle. En mantıklısı lada vega bence.

• Proton bakın bizim akrabada var. 50 tl ye ist AHL den bolu Higway e kadar gidiyor. 90 - 95 tl ye Ank. - İst. gidiyorsun. Lada Vega da iyidir.

• O modelde dizel basiniza buyuk dertler acabilir.

Yakiti dert etmezseniz eski mercedesler ideal olur.

• Tesekkur ediyorum.

Demek bunlari alabiliyoruz 10 bine.

Degerlendirecegim ama hic icime sinmiyor bu is. Sirf istedigim evi kacirmayayim diye guvenlikten, kaliteden bu denli vaz gecmek mantikli gelmiyor. Mecbur kalsam illa alirim ama bu durunda icim pek almadi bu modelleri. Bunlarla esim bir kaza yapsa pisman olurum. Anliyorum ki benim inmekten gocunmayacagim alt limit 15 ve ustu.

• Laguna oneririm

• Ekmeginizi araba sayesinde kazaniyorsaniz arabayi satin evi alin gitsin. Ama ekmegini arabadan kazaniyorsan bosver evi.

• Kaygerya kullanıcısına yanıt
    Sadece her gun biniyoruz. Suan hafta ici her gun 100 km, hafta sonu gunde 60 km.Bu yuzden bakimli aracimi satip bunlari almayi beceremeyecek gibiyim.

• Eski araçla çok yol içim, önce iyi usta lazım. İmzada ki samara 4.500 a alındı yaklaşık 2.000 tl kadar masraf edildi. Aylık 1.200 km de gıkı çıkmadı, ufak tefekleri için ayda bir ustaya gidildi, tabi 8 bine satılan 2004 modeli alaydık muhtemelen daha mantıklı bir iş yapmış olurduk.

Şimdi, o paraya güvenliği en fazla w124 kasa mercedes sağlar. Onunda o paraya sorunsuzu zor.

O paraya Lada vega olur. Ancak anlayan usta lazım. Herşeyi eh, yakıtı iyi hatta mükemmel. Parça çok ucuz, halen daha orjinal parçaları var.
    O paraya Honda civic olur. Temiz bir tane bulursanız, hem konfor iyidir hemde japon oldukları için dayanıklıdır. yakıtı da güzeldir.

O paraya dizeli, daimi görüştüğünüz, sizi gördüğünde araç yüzünden yüzü kızarmayacak biri varsa ondan alabilirsiniz, yoksa direk korku hikayesi olur. Şirkete 1.3 palio van aldık, eşşek niyetine biniyoruz, kaza sı oldu, pertten döndü, ancak sıkıntısı olmadı. 120 binde falandı tanıdık vasıtası ile alındı.

Özetle, o parala sıkıntısız binilecek araba çok. Soru sizin o araçları bulacak imkanınız varmı.

• O paraya alacağım tek araba. 90-92 arası corolla. Klimalısını da alırsanız tadından yenmez:)

• uykr kullanıcısına yanıt
    Hocam pm atarsanız bende istediğiniz gibi bir araç var yardımcı olmaya çalışırım.
  • Gerçek anlamda az yakmasını istiyorsanız 1.2 motor hacmini geçmemen lazım. twingo olabilir.
  • Arkadaşlar ben de aynı durumdaydım. Yazın proton 416 aldım şu an iyiki almışım diyorum. 5 bin km yaptım yağını suyunu yakıtını koy yoluna devam et. Uno tipo alacaktım Allah'tan almamışım:)Ayrıca hidrolik direksiyon kliması dört cam otamatiği, abs si cabası. İlgilenenlere bilgi verebilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.