Şimdi Ara

Modem yok masaustu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cok oyun otnadigim icin babam bir sureligine modeme el koydu , modemimin olmadigi zamanlarda masaustu bilgisyarimdan internete girebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer internet fiber ise, ethernet kablosu şeklinde eve geliyor. Ve bunun direkt pc ye bağlayanları duymuştum. Ama araştırmak gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibaxdh

Eğer internet fiber ise, ethernet kablosu şeklinde eve geliyor. Ve bunun direkt pc ye bağlayanları duymuştum. Ama araştırmak gerekli.

16 mbit

• quote:

Eğer internet fiber ise, ethernet kablosu şeklinde eve geliyor. Ve bunun direkt pc ye bağlayanları duymuştum. Ama araştırmak gerekli.

Telefon kablosuyla yada ethernetle falan duvardan pc ye baglamayi falan denesem olurmu ki

• Hocam bu konuda çok net bilgi sahibi değilim ancak direkt ethernet olarak geliyorsa duvardan o şekilde kullanıldığını duymuştum. ethernet gelmesi için de fiber olması gerek, yoksa telefon çıkışıdır.
  • quote:

Hocam bu konuda çok net bilgi sahibi değilim ancak direkt ethernet olarak geliyorsa duvardan o şekilde kullanıldığını duymuştum. ethernet gelmesi için de fiber olması gerek, yoksa telefon çıkışıdır.

Tamam tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.