Şimdi Ara

modemime birimi bağlanıyorr??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaslar ben sorunum şu:Resimde okla belirttiğim simge ne işe yarıyor??bu simge bazen gözükmüyor bazen gözüküyor neden acaba??biri modemime kaçak olarak mı bağlanıyor??yardımlarınızı bekliyorum sevgiler..saygılarr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaqaneR -- 1 Temmuz 2009; 16:28:50 >

• modemine kimsenin bağlandığı yok merak etme. zaten modemine birisinin bağlandığını anlayabilmen için ya modemin arayüzüne girip bağlanan birileri varsa ilgili sayfadan bakmak ya da internet kullanmadığın bir anda modemin ışıklarını takip etmek olacaktır.
  • bendede olmuştu o şey açıkken nete girmiyor reset attım her iki bağlantıyıda devre dışı bıraktım ve eski bağlantıyı tekrar açtım düzeldi.
  • walla hacı bu simge bazen çıkıyor,beni de bu şüphelendiriyor.neden bazen çıkıyor??
    bide hiç bişiy yapmadan yerel ağ bağlantısı durumunu gösteren masa üstünün altındaki küçük simegeye baktığımda 50 -60 gibi artıyor burda bi anormallik var,sizce neden??
  • Vistada sadece ağ yazarsan modemindeki bağlı kullanıcıları görebilirsin ancak XPde modem menüsünden mac adreslerine bak kendi mac adresin dışındakiler muhtemel davetsiz misafirdir önlemini al WPA2-PSK Kullanmanı tavsiye ederim.
  • - ''WPA2-PSK Kullanmanı tavsiye ederim'' şifreyi kast ediyorsan şifre koydum.

- ''mac adreslerine bak '' nasıl bakacam??
  • ama haddinden fazla ilerliyor.hiç bişy yapmadığım zman bile bakıyorum ilerliyor..bi de 24 saatte bir kota ya bakıyorum 500 mb ilerliyor burda bi anormallik yok mu??
  • yardım eden yk mu??
  • dostum modemin airties olsa gerek bilgisayarının sağ aly köşesindeki beyaz gri renkli airties ikonuna tıkla açılan pencerede ayarlara tıkla burda açılan pencerenin sol alt köşesinde gelişmiş ayarlarvar buna tıkladığında bir sayfa açılacak modem ayarlarını gösteren orda ADSL'e tıklarsan modemine bağlı olan kendi bilgisayarını görürsün başka cihaz olmaması gerekir. sonra yine sol tarafta kablosuz 'a tıkla ordada eğer kablosuzdan bağlanan bilgisayar varsa görürsün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.