Şimdi Ara

Mondial 150 MR Vulture Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
19.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Motor sevdası sene başından beri beynimi sürekli kurcalıyordu. En sonunda ekonomiyi bi düzene sokup somut adımlar atacak seviyeye geldim.

Motor olarak başlıkta belirttiğim modeli beğendim. Bundan önce yaklaşık 18.000 km kadar cub tecrübem var. Genel olarak güvenli sürmeye çalışan biriyim. Fazla hızda vs gözüm yok. Ev iş arası 6 kmlik bir parkurda kullanacağım genel olarak. Hal böyle olunca Vulture tam aradığım araç gibi geldi.

Var mıdır aranızda kullanan, ya da hakkında birşeyler söyleyebilecek olan? Forumlarda çok okudum ama DH'nin yeri bu konuda bile başka benim için

Ayrıca, her ne kadar bunu itiraf etmek zor olsa da A2 ehliyetim henüz yok. Anadolu'da efendi süren kasklı adama hiçbir polis bir şey demiyor.

B ehliyetimin üzerine yarın başvursam en yakın ne zaman A2 ehliyetim elimde olur?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

• ne kadar iyi olursa olsun çin sonuçta kardeş onu alacağına git ybr al cbf al daha iyi hem en az bi 4 5 sene binersin hem satarkende temiz kullanmışsan iyi bir fiyata satabilirsin mondialleri ve diğer çinleri satarken hiçbir para etmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman284

ne kadar iyi olursa olsun çin sonuçta kardeş onu alacağına git ybr al cbf al daha iyi hem en az bi 4 5 sene binersin hem satarkende temiz kullanmışsan iyi bir fiyata satabilirsin mondialleri ve diğer çinleri satarken hiçbir para etmiyor
    kullanıcıları çok memnun dağ taş gezen arkadaşlarım var bu motorla en son bu hale getirdi motoru

• hitman284 kullanıcısına yanıt
    Hocam cbf ybr şu an için kafamda commuter motora ayırdığım bütçeleri aşıyor. Tipleri de çok sıradan gelmeye başlamıştı. Vulture bu konularda öne çıktı değerlendirmemde. Zaten ikinci el alacağım, fazla zarar etmem diye umuyorum.

sayokhan hocam, cross hiç düşünmemişti görmüş oldum sayende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evoque

Hocam cbf ybr şu an için kafamda commuter motora ayırdığım bütçeleri aşıyor. Tipleri de çok sıradan gelmeye başlamıştı. Vulture bu konularda öne çıktı değerlendirmemde. Zaten ikinci el alacağım, fazla zarar etmem diye umuyorum.

sayokhan hocam, cross hiç düşünmemişti görmüş oldum sayende
    elinden geliyosa bişeyler ufak tefek işler için usta aramayacaksan ihtiyacını karşılar bu arada chopper yapanda var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayokhan

elinden geliyosa bişeyler ufak tefek işler için usta aramayacaksan ihtiyacını karşılar bu arada chopper yapanda var :D

Alıntıları Göster
    o paralara alabileceğin 3-4 motor var. bende kullanıyorum tavsiye ederim. titreşim hiç yok. artçı hissediyor sadece titreşimi. selesi çok rahat değil. şehir içi sıkıntı olmaz fakat çok uzun yol yapacaksan değiştirmende yarar var. ayrıyetten kalıplı bir motor. deposu büyük arka tekerlek kalın ve alçak bir motor. gezi motoru ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nisanci93

o paralara alabileceğin 3-4 motor var. bende kullanıyorum tavsiye ederim. titreşim hiç yok. artçı hissediyor sadece titreşimi. selesi çok rahat değil. şehir içi sıkıntı olmaz fakat çok uzun yol yapacaksan değiştirmende yarar var. ayrıyetten kalıplı bir motor. deposu büyük arka tekerlek kalın ve alçak bir motor. gezi motoru ;)

Alıntıları Göster
    Vulture çok yakın arkadaşım da var beraber geziyoruz bendede mondial 150 kn var. vulture gayet hoş sıkıntısı olmayan hız konusundada dişli yi değiştirdikten sonra iyi giden bi alet ama yakıt konusu sıkıntılı ben 10 liralık benzin le 110 - 120 km yol gidiyorum 80 , 90 km hız yaparak arkadaşım 20 liralık benzini 100 km yola veriyor yakıt konusundan sıkıntılı bence üstüne biraz koy ybr cbf al arkana bakma biraz sık bütçeni benim tercihim bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Engelss

Vulture çok yakın arkadaşım da var beraber geziyoruz bendede mondial 150 kn var. vulture gayet hoş sıkıntısı olmayan hız konusundada dişli yi değiştirdikten sonra iyi giden bi alet ama yakıt konusu sıkıntılı ben 10 liralık benzin le 110 - 120 km yol gidiyorum 80 , 90 km hız yaparak arkadaşım 20 liralık benzini 100 km yola veriyor yakıt konusundan sıkıntılı bence üstüne biraz koy ybr cbf al arkana bakma biraz sık bütçeni benim tercihim bu

Alıntıları Göster
    Bir yıl süre ile kullandığım mondial vulture mi 2 hafta önce tayin olmam sebebiyle sattım. Çok memmundum. Hiçbir konuda beni üzmedi. Titreşimi yoktu, yakıt 100 km'de 3 lt civarı yakıyordu (bazen az, bazen yüksek). Bakımları için 40 lira aldılar. Küçük bir motor olmasına rağmen, gayet güçlüydü. Ben çok memnundum motorumdan.

• Degisik bit tipi var.
    Senide ceken bu heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: I'm-uzi

Degisik bit tipi var.
    Senide ceken bu heralde
    benimde bilgim yok bu konuyla ilgili.
  • Evoque E kullanıcısına yanıt
    Bence al gitsin. Her kafadan bir ses çıkar. Ybr ve Cbfciler tükenmez forumlarda. Al, bin, keyfine bak.

Yıllardır motor sürüyorum şimdiye kadar hiç bir polis çevirmedi (Bursa'da yaşıyorum) ama yine de ehliyet ve koruma ekipmanın olsun ondan sonra varsın polis çevirmesin.
    Polis için değil kendimiz için kullanmalıyız bunları

Kal sağlıcakla...
  • ufuqito kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın cevaplama bildiriminizi henüz görüyorum.

Birçok alternatif arasında gittim geldim ancak gerek oturuş pozisyonu olsun gerek sorunsuzluğu olsun beni daima Vulture'a itti. İlandaki motora bu hafta yürüyeyim diyorum. İnazuma yoksa Vulture var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-kara-oglanimi-satiyorum-173812433/detay/

Herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evoque -- 3 Ağustos 2014; 20:47:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Evoque

Hocam kusura bakmayın cevaplama bildiriminizi henüz görüyorum.

Birçok alternatif arasında gittim geldim ancak gerek oturuş pozisyonu olsun gerek sorunsuzluğu olsun beni daima Vulture'a itti. İlandaki motora bu hafta yürüyeyim diyorum. İnazuma yoksa Vulture var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-kara-oglanimi-satiyorum-173812433/detay/

Herkese iyi forumlar.
    Tabiki bir cbf ya da ybr etmez ama o fiyata harika bir motor.

• tipi benimde hosuma gitti. bir kere gordugumde arkasi yere daha yakindi. sanirim oynanmisti ama.super gorunuyordu. tipki chopper gibi.
    motor hakkinda bir de sey biliyorum. yokusta cok iyi cekiyormus. gucluymus yani.
    ama yukarda dediklerine gore cok yakiyor sanirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

tipi benimde hosuma gitti. bir kere gordugumde arkasi yere daha yakindi. sanirim oynanmisti ama.super gorunuyordu. tipki chopper gibi.
    motor hakkinda bir de sey biliyorum. yokusta cok iyi cekiyormus. gucluymus yani.
    ama yukarda dediklerine gore cok yakiyor sanirim?
    yakıt olayın ıbende çözemedim şuan hesaplamadım yani.. bende yeni aldım 2 hafta oluyo

[image]
    [/image]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucasoz -- 30 Mart 2015; 0:27:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mucasoz

yakıt olayın ıbende çözemedim şuan hesaplamadım yani.. bende yeni aldım 2 hafta oluyo

[image]
    [/image]

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda4 -- 12 Mayıs 2015; 12:03:57 >

• quote:

[image]
    [/image]

Hayirli olsun motorunuz..Gule gule binin..bende vulture almayi dusunuyorum..yakit tuktimi nasil olcebildinizmi

• quote:

Orijinalden alıntı: CEMS44

quote:

[image]
    [/image]

Hayirli olsun motorunuz..Gule gule binin..bende vulture almayi dusunuyorum..yakit tuktimi nasil olcebildinizmi

Alıntıları Göster
    valla full depo ile 270 km civarı gidiyor şehir içi ölçümüm bu 70 tl ye fulleniyo tam boşken tekrar ölçüyorum şimdi

• CEMS44 C kullanıcısına yanıt
    aynayı ayarlayabşyorsun baş kısmı oynak
  • yok daha neler .. 1 depo ile 450_500 km yapiyor !
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.